![]() |
Cytat:
|
verbatimy sa na liscie kazdej z nagrywarek
|
:boks: Ale chopy jesteście upierdliwi, ściągnijcie to i zobaczycie co tam jest w tym pliku!
|
Cytat:
SD-M1712 i SD-R5372B za nic nie chcą ruszyć z KProbe. Podaj, jakiej wersji tego softu używasz, albo, co zrobiłeś, że to chodzi. Pozdr. |
Ilość załączników: 2
Co do różnic pomiędzy Litkiem 832s i NEC, ale w wersji 3500.
Poniżej screeny z KProbe. Oba odczyty dokonane na Litku 832s. Jedna płyta (I wykres) nagrana na LiteOn 832s, druga na NEC 3500. Płyty to Mediastore DVD+r x 4, obie nagrane x 4. Zaznaczam, że zapis tych płyt zrobiłem z ciekawości i dla testów. Do ważnych nagrań nie używam takiego badziewia, jak Mediastore. |
madmax2!
Pisałem ci przecież na priva :czytaj: Czy te wyjaśnienia nie usatysfakcjonowały cię :> Widzisz - CreAtivE ma 1912 A ty nie :smutny: :D |
Wiem, wiem. Czytałem. Wiem też, że ma 1912. Ale nadzieja matką głupich.Cholernie brakuje mi KProbe. Może też se wymienie na 1912. ;)
P.S. Vizzard cosik mi się zdaje, ze chyba nie ten co trzeba post zacytowałeś . :peace: |
Cytat:
|
Cytat:
:jezyk: |
Cytat:
|
Cytat:
Niektórzy to ni chu chu "Edycja posta? :O - A cio to?" :czytaj: :D |
Cytat:
|
Kupiłem na komputroniku tą nagrywarkę czyli nec 3520A i w opisie pisało że pali DLx4, lecz tutaj wyczytałem że dopiero na nowym firmware bedzie ta opcja dostępna (w marcu). Czy to oznacza ze jakbym chcial dzis z buta zapodac płytke DL do tej nagrywarki to jej nie wypali ??
|
w marcu bedzie palic -dl
teraz mozesz palic +dl 4x |
aha ;D a nie widziałem jeszcze nagrywarki która pali -dl, i jeszcze takie jedno pytanko, mam kino domowe samsunga (chyba to najtańsze http://www.samsung.com/pl/products/h...s/ht_ds100.asp ) nie obsługuje nośników dvd+rw, ale nigdzie w opisie nie pisze nic odnosnie płyt DL. Wiem że płyty DL jako takie prosto ze sklepu obsługuje ale pytanie moje jest takie że skoro obsługuje wszystkie rodzaje płyt z"-" np dvd-rw to czy obsłuży płytkę dvd-r (DL) ? A i jak sie sprawa ma odnośnie płyt DVD-RW (DL) istnieją takie i czy są do nabycia w Polsce ??
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:04. |