![]() |
NEC 3520A lipa?
2 dni temu kupiłem NEC'a 3520A nowy 2 letnia gwarancja
dlugo zastanawialem sie nad kupnem Plextora, zakup nec'a chyba byl bledem. w momencie kiedy wkladam nosnik do tacki i zamykam / otwieram ja slychac jak nosnik obciera o jakas czesc mechanizmu/obudowy to normalne ?!!?!? nie spotkalem sie z czyms podobnym wczesniej, ale moze to wada fabryczna tych necow ? geez chce plexe |
Chyba to nie jest normalne, ale nie wiem bo nie miałem nigdy Neca. Może wydaje Ci się że to obciera może to coś innego.
|
Może płytki mają za dużą średnicę? :haha:
|
U mnie nic nie ociera, jest wszyskto ok. Może masz jakiś wadliwy egzemplarz.
|
Idz powiedz zeby Ci wymienili bo u mnie nie ma tego prbolemu a nagrywarke mam taka sama
pozdro ;) |
Cytat:
maniek |
Cytat:
maniek |
Melduje również brak ocierania.
|
Zmień ją na gwarancji, coś jest nie tak. U mnie nic nie ociera.
|
Cytat:
|
Wymieniam w piatek, ociera prawdopodobnie o spodek, ktory opada na nosniki
bo po delikatnym parciu :) na górna obudowe obciera duzo bardziej. Na nosnikach nie widac sladu, ale wqr.ia mnie to na max'a. Nowy naped i taka bardacha. THX 2 All za odpowiedzi, nie spodziewalem sie takiej reakcji cool forum i userzy. pozdro |
Też potwierdzam, że u mnie nic nie ociera... :mruga:
|
Cytat:
A strategia? ->> strategia zapisu nośników np. ta wersja wprowadza dla dvd-r 1.01 |
NEC ND-3520A full review, oczywiście na stronie: http://www.cdrinfo.com/Sections/Revi...12314&PageId=0
maniek |
Cytat:
Linka do tego firmware podałem 4 dni temu w poście powyżej ze strategią 1.01 dla dvd-r i tą sama datą wydania co ten o którym mówisz. Zmyliła cie magia cyfr 5 i 6 w nazwie pliku. I on nie pojawił się wczoraj, tylko pan Michel Deboer wczoraj go zamieścił na swojej stronce, nie kłóć się jak nie masz racji. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:21. |