![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#10 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.03.2008
![]() |
Mam identyczny problem z tą samą nagrywarką, nie można w żaden sposób wgrać firmware.
Ponoć firmware nie może być wgrany na wersję OEM,a ja taką właśnie posiadam. Jeszcze gorsze że taką samą nagrywarkę kupiłem bratu, więc jemu pewnie też niedługo siądzie (oby nie). Co byście polecili robić ? próbować coś grzebać czy oddać jak najszybciej do serwisu ? Nie pamiętam czy nagrywarka ma jeszcze gwarancję, ale jeśli gwarancja jest dwuletnia to na pewno. Możliwe że nawet jak roczna to też jeszcze jest. Od dłuższego czasu męczy mnie brak możliwości przeglądania płyt dvd, ale dopiero teraz postanowiłem się za to zabrać i od razu okazuje się że to wcale nie taki mały problem jakby się można było spodziewać. p.s. nagrywać można, czytać cd-r można, tylko coś obsługą nagranych płyt dvd jest problem. nie wiem jak z oryginałami, bo w sumie nawet nie myślałem żeby sprawdzić. Ale na bank płyty dobrze wypalane, bo wcześniej czytały, a po jakimś czasie ani na windowsie, ani na linuxie nie czyta. p.s. 2 postaram sie jeszcze u kogoś na piecyku drugim sprawdzić czy nagrywara działa, ale nie sądze by działała. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Optiarc Sony AD-5200\7200\7203 A\S | VIZZARD | Napędy optyczne DVD | 183 | 24.03.2017 21:41 |
[Mini Test] Sony Optiarc AD-5240S firmware 1.03 | czary2mary | Napędy optyczne DVD | 0 | 18.04.2015 15:34 |
Sony Optiarc BD-5740H - warto, nie warto...? | tila11 | Napędy optyczne Blu-ray, Ultra HD Blu-ray, HD DVD | 8 | 14.12.2011 10:11 |
SONY Optiarc AD-7543A slim POMOC | popek9 | Napędy optyczne DVD | 8 | 13.12.2007 02:04 |
Nowa Spóła :D joint venture Sony NEC Optiarc | mensir67pl | Napędy optyczne DVD | 9 | 04.09.2006 20:02 |