![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Każdy z tych wykresów jest dla mnie opinią. Kończymy :cisza: |
@sonon
oczywiscie ze nie ustepuje bo wszystkie sa bardzo dobre @ManATMoon wykresy to nie wszystko bo jak juz wielokrotnie pisalem jakims cudem plyty nagrane wlasnie na pionku sa czytane na stacjonarce sony ktora wogole nie powinna czytac plyt innych niz tloczone a te z pionka jakos czyta..........wiec ...... to jest przypadek ? : |
Cytat:
Ja testuję i oglądam nagrane płytki na moim weteranie AIWA XD-DV370 (w środku SONY) i w specyfikacji player'a nic o płytkach nagrywalnych. A czyta +/-R wszystkie nagrane na LiteOn 812/832/1633-mody, Nec'u 3500, LG 4163 i BenQ (z bitsetting'iem i bez). Ale to test odczytu a nie jakości nagranych płytek. To dwa różne testy. Dopiero testy na błędy ukazują jakość nagrania. I nic tego nie zmieni. :piwo: |
Cytat:
:D |
@sonon
bez bitsetingu plyty nagrywane:) |
Cytat:
|
nie, nie chodza z plexa, lg, benq a z neca chodza:)
|
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...27&postcount=9 :) |
Cytat:
|
hmmm ,no własnie nagrywam tylko pod nero ,innych progów nie używam , a co do wyłaczenia programów ... hmmm mam athlona bartona 2500+1024ramu wiec wydaje mi sie ze problem tkwi w sprzecie , chyba we wtorek jednak czeka mnie wizyta w serwisie ... ehhhh :(
|
Cytat:
|
nero tez juz sprawdzałem ... / mam teraz wersje 6.6.0.13 , wczesniej uzywałem 63125
i niesety to samo ... :( |
Myślę, że Pionek 109 tak właśnie już ma i ciężko będzie to zmienić. Mam też Pionka i ten sam problem, ale co najważniejsze bardzo dobrze wypala i nie mam żadnej do tej pory zniszczonej płyty (z 200 płyty wypalonych, a palę na Esperach, princo, tdk, verbatim, platinum i zdarza się na badziiewie typu omega). Ja bym się tak nie przyjmował tym skaczącym buforem, aby dobrze tylko spełniała swoją rolę. Bardzo możliwe, że jest to błąd większości Pionków 109 lub też jakiś system, który bada najlepszą prędkość zapisu i dlatego te spadki. Pozdrawiam.
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:48. |