![]() |
Cytat:
:) |
Cytat:
:mruga: |
Cytat:
|
Hm jak przeczytasz PCWORDA z grudnia jest tam tescik najnowszych nagrywarek to humor Ci się od razu polepszy toshiba jest na 2-3 miejscu***8230;.
|
Ja nadal nie mam zaufania ani do NECa ani do Toshiby.
A po tescie Toshiby to juz wogole sie zalamalem :) I nadal nie wiem jaki naped kupic - Benka, Pionka...? |
Tak długo czekałem na testy Toshiby 5327 że musiałem się z nią pożegnać.
Nagrywarka działała pięknie do czasu... aż przestała widzieć płyty CD-RW, nie chciała nagrywać CD-R i sporadycznie gubiła DVD.Oddałem ją do serwisu, ciekawe jak szybko ją naprawią. Kupiełm NEC 3500A i drugą:) Toshibę 5372 (coś musze mieć na święta:)). Porównałem oba i można się załamać ale na niekorzyść NECa. NECuś po nagraniu płyty CD-R 703MB danych nie potrafił jej odczytac już przy 80%. Toshiba za to radziła sobie z ta płytką bardzo lekko i płynnie. Śmieszne. Jak wróci z serwisu moja tosia to na pewno wyrzucę z kompa neca. Coś ostatnio bawię się w testy monitorów LCD i wypalaczy DVD... można się nieco zdziwić.... |
|
Cytat:
Pozdrawiam |
Dinx sprawdź sterowniki ASPI, to powinno pomóc ;)
|
Cytat:
Pozdrawiam |
Jesli tylko w Nero sa problemy to moze wystarczy poczekac na nowa wersje.
A to Nero z netu, czy z plytki dolaczonej do nagrywarki ? Mozliwe ze ta wersja Nero nie "zna" tego napedu ? A inne programy dzialaja ? |
Cytat:
|
Cytat:
To moze najpierw zobacz czy dziala jako samodzielny naped ? A dopiero potem łącz nagrywarki "w pary" :) Zdarza sie ze dyski tarde roznych firm tez sie nie za bardzo lubia... |
Cytat:
|
Witam
jak jest podpięta do płyty?? sama na taśmie?? czy z innym napędem a może aspi jakie... są wgrane??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:47. |