![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
Znudzony
Data rejestracji: 29.01.2005
![]() |
Nie no, zobaczyłem ten teledysk to z krzesła spadłem
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Niewiem czy to bylo ale posluchajcie ten tekst !!
http://www.grajewo.neostrada.pl/tele2.mp3 a ten jakis moj krajan, chadziaj ze 150 sztukami bydla ![]() http://www.grajewo.neostrada.pl/rebiszewo.wav Ostatnio zmieniany przez Loczek : 19.05.2005 o godz. 22:36 |
![]() |
![]() |
#5 |
captain u-k
Data rejestracji: 20.12.2004
![]() |
Pewien turysta zabłądził w górach, tracił już nadzieję, gdy zobaczył jakieś światła, a dalej góralską chałupę.
- Jestem uratowany - zapłacę im - dadzą mi coś zjeść, napoją mnie, przenocują... - pomyślał turysta i wszedł do środka. Patrzy na zapiecku leżą nieruchomo Bacowa i Baca. - Dobry wieczór, zabłądziłem, jestem głodny, chce mi się pić, zapłacę wam - powiedział turysta. ...Cisza. - Chciałbym coś zjeść - jestem głodny - powtórzył. ...Znowu cisza Zdegustowany brakiem reakcji Bacy i Bacowej, wziął to co leżało na stole i zjadł. - Chciałbym się czegoś napić - powiedział, już zdenerwowany, turysta. Gdy po raz kolejny odpowiedziała mu cisza - wypił co było na stole, przeleciał Bacową i wychodząc rzekł: - Co za po******eni ludzie! Po jego wyjściu w bacówce panowała nadal cisza. W pewnym momencie Bacowa nie wytrzymała i kichnęła. Baca na to: - Przegrałaś - gasisz światło. |
![]() |
![]() |
#6 |
..: DVD-VIDEO :..
Data rejestracji: 20.08.2003
![]() |
KOBIETA JEST JAK MEDIAMARKT :
NIE DLA IDIOTÓW ! ! ! |
![]() |
![]() |
#7 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ^_^ |
![]() |
![]() |
#8 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.06.2004
![]() |
Nie ma to jak browar z rana!
Piwo a kobieta Podstawowe różnice różniące piwo od kobiety 1 Przyjemność z picia piwa możesz czerpać przez cały miesiąc 2 Plamy po piwie dają się sprać 3 Piwa nie musisz zapraszać na obiady 4 Piwo zawsze czeka cierpliwie w samochodzie kiedy grasz w piłkę 5 Kiedy twoje piwo się starzeje wyrzucasz je 6 Piwo nigdy się nie spóźnia 7 Piwo nie bywa zazdrosne gdy łapiesz za inne piwo 8 Kac po piwie mija 9 Nalepki z piwa ściąga się bez walki 10 Kiedy idziesz do baru wiesz że zawsze możesz poderwać jakieś piwo 11 Piwo nigdy nie cierpi na ból głowy 12 Kiedy zużyjesz piwo butelka ciągle jest warta 35 groszy 13 Piwo nie niepokoi się gdy przychodzisz do domu z innym piwem 14 Jeśli ciągle używasz piwa jesteś zawsze w dobrej formie 15 Piwa zawsze używa się łatwo 16 Możesz mieć kilka piw w ciągu nocy i nie czuć się winnym 17 Możesz dzielić się piwem ze swoimi przyjaciółmi 18 Zawsze wiesz że jesteś pierwszy dla swojego piwa 19 Piwo jest zawsze wilgotne 20 Piwo nie domaga się równych praw 21 Możesz mieć piwo w miejscu publicznym 22 Piwo nie interesuje się o której wracasz 23 Zimmne piwo to dobre piwo 24 Jeśli zmieniasz piwo to nie musisz płacić alimentów 25 Nie musisz myć piwa zanim je skosztujesz 26 Od piwa nie złapiesz chorób wenerycznych 27 Kiedy piwo ci zawraca głowę to na pewno z ważnego powodu 28 Piwo zawsze daje zadowolenie 29 Piwo staje się lżejsze im dłużej je trzymasz 30 Piwo nie powie ci dla żartu że jest w ciąży 31 Piwo nie posiada rodzeństwa i rodziców 32 Nieważne w jakim opakowaniu piwo zawsze wygląda ślicznie |
![]() |
![]() |
#9 |
..: DVD-VIDEO :..
Data rejestracji: 20.08.2003
![]() |
W biurze :
Czemu spózniasz sie pan do pracy ? Wysylalem zone za granice... To milo, ale dlaczego tak dlugo? Stawiala sie przy pakowaniu w karton. * * * * * Dziewczynko, jaki masz piekny sweter! Tak, to oryginalna wielbladzia welna. Poznalem od razu! Po tych dwu garbikach.... * * * * * Taka scenka: babcia w ogródku piele warzywka, dziadek w polu orze. Nagle slychac glos dziadka: Babkaaaa!!! Kurde, babka! Babcia nie wie o co chodzi, patrzy na dziadka. Ten podbiega, zasadzil jej kopa w dupsko i mówi: Dostalem wzwodu po 20 latach, a ty zamiast zdjac gacie i sie nadstawic, nic nie zrobilas. Wszystko s******ylas! Na drugi dzien ta sama scenka. Babcia w ogrodzie, dziadek w polu. Nagle znowu dziadek biegnie i cos krzyczy. Babcia nauczona dniem poprzednim, zdjela gacie, nachylila sie. Podbiega dziadek, kopa w dupsko i krzyczy: Ty bys sie tylko r***ała, a nam ciagnik ukradli. * * * * * W straży pożarnej dzwoni telefon. Dzień dobry, czy to ZUS? ZUS spłonął. Po pięciu minutach znowu dzwoni telefon. Dzień dobry, czy to ZUS? ZUS spłonął. Po następnych pięciu minutach znowu dzwoni telefon. Dzień dobry, czy to ZUS? Ile razy mam panu powtarzać, że ZUS spłonął! - odpowiada wściekły strażak. Ale jak przyjemnie tego posłuchać! * * * * * Ksiądz proboszcz mówi do gosposi: Uszczęśliwiłem dziś siedem osób. To znaczy? Udzieliłem ślubu trzem parom. Ależ to tylko sześć osób. Nie robiłem tego ślubu za darmo! |
![]() |
![]() |
#10 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
kaja rulezzz
![]() ![]() poziom niezbyt wysoki ale czegoz mozna wymagac od tej "gwiazdy" i jakiegos zespolu a nawet ta piosenka byla do zremixowania w ktoryms numerze "estrady i studio" Ostatnio zmieniany przez icemac : 20.05.2005 o godz. 11:40 |
![]() |
![]() |
#11 |
Kocham Agnieszke T. !!!
![]() |
Ten eledysk kaji niezly jest hahahha
Ale zobaczcie to foto ![]() http://www.kajapaschalska.pl/galeria...id=2&zdjecie=9 |
![]() |
![]() |
#12 |
Guru
Data rejestracji: 01.10.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Do sexshopu wchodzi młoda kobieta i mówi : - Kupowałam tu w zeszłym tygodniu wibrator. - Pamiętam, pamiętam - odpowiada sprzedawca - czy mogę w czymś jeszcze pomóc ? - Wie pan - kobieta wyjmuje z torebki zakupiony przedmiot - on strasznie na boki bije. Sprzedawca, któremu nie bardzo chciało się przyjmować reklamację, informuje poważnym głosem : - Cóż mogę pani powiedzieć ? Bije...znaczy kocha.
![]() |
#13 |
rozpruwacz
Data rejestracji: 29.10.2004
![]() |
Leci niemiec murzyn i polak samolotem i stwierdzili że niedolecą do lotniska bo samolot jest za ciężki, więc zrobili losowanie kto nie odpowie na pytanie ten wypada z samolotu. Ptyają się polaka w którym roku była zrzucona bomba atomowa na Japonię Polak odpowiada w 1946r, putają się niemca ile osób zginęło on na to 60000osób, pytają się murzyna podaj nazwiska ?!
#14 |
Aopenowiec
Data rejestracji: 14.04.2005
![]() |
Nie wiem czy było ?
Zagadka : Mieszkali nad rzeką Ganges. Jedli to czego nie mieli , a gdyby mieli to co jedli nie byli by tym kim byli . Co jedli ? I kim byli ? ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
|
|