![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1021 |
Choose your destiny
Data rejestracji: 13.07.2004
![]() |
Kawały zasłyszane u kelnera
![]() -Kelner w mojej zupie jest mucha -Chwileczke Zaraz przyniosę łapkę na muchy ================================================== ============== -Kelner w mojej zupie jest mucha -Bez obaw, ona dużo nie zje ================================================== ============== -Kelner w mojej zupie jest mucha! -A czego Pan sie spodziewał za taką cenę ? Kurczaka!!! ![]() ================================================== ============== -Kelner w mojej zupie jest mucha -To jeszcze nic niech Pan poczeka na drugie danie ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#1022 |
Hitokiri Battousai
Data rejestracji: 14.09.2004
![]() |
Witam jestem nowy na forum:
Mam Nadzieję że tego nie było. (Doszedłem dopiero do 33 strony) Jeden koleś kupił sobie jointa. Zamknął się w kiblu i zaciągnął się. Po chwili ciemno - jasno. -Wow, za****sty efekt Zaciągnął się jeszcze raz Ciemno - jasno -Super Jescze raz, znowu ciemno - jasno Nagle słychać głos ojca zza drzwi: -Co ty tam robisz? otwieraj!!. Koleś spanikowany: -Myję zęby! Ojciec: -Cztery dni ![]() |
![]() |
![]() |
#1023 |
Choose your destiny
Data rejestracji: 13.07.2004
![]() |
Witamy cie na forum MR tengu
![]() |
![]() |
![]() |
#1024 |
Hitokiri Battousai
![]() |
A jednak było trochę inaczej (ze ścieżkami), ale ja to znam w takiej wersji.
|
![]() |
![]() |
#1025 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zona: Co bys zrobil gdybym umarla? Ozenilbys sie ponownie?
Maz: Napewno nie! Zona: Dlaczego nie - nie podoba ci sie malzenstwo? Maz: Podoba mi sie. Zona: To dlaczego bys sie zn> ów nie ozenil? Maz: No dobrze ozenilbym sie. Zona: Naprawde? (ma skrzywdzona mine) Maz: (glosno westchnie) Zona: Spalbys z nia w naszym lózku? Maz: A gdzie indzie mielibysmy spac? Zona: Zdjalbys moje zdjecia i zamiast nich wywiesil jej zdjecia? Maz: To by bylo chyba w porzadku. Zona: A pozwolilbys jej grac moimi kijami do golfa? Maz: Nie, nie moglaby ich uzywac, bo jest leworeczna. Zona: - - - cisza- - - Maz: O kur*a... |
![]() |
![]() |
#1026 |
Hitokiri Battousai
![]() |
Uwaga Będzie brutalnie i zabrzmi antysemicko, ale nic nie mam do tego narodu:
Hitlerowcy zamknęli Żydów w komorze gazowej. Po chwili słychać pukanie do drzwi. Odkręcili więc gaz mocniej. Po 15 minutach walenie nabiera na sile. Po 30 minutach gaz się skończył a walenie nie ustaje. Otwierają bramę a tam wyskakuje Icek wypuszcza powietrze i mówi. -Jak dobrze że otworzyliście, jeszcze chwila i bym się udusił........ Hans zebrał Żydów na skarpie. Mówi do pierwszego: - głowa w dół i skacz. Do drugiego: - ręka w lewo i skacz Do trzeciego noga w prawo i skacz. Nagle słychać głos z obozu -Hans jesteś potrzebny!!! -Sp******aj, nie widzisz, że gram w tetrisa!!! A na końcu z serii tych głupich i bez sensu: -Co to jest: Duże, czerwone i kwadratowe? -mała, zielona kuleczka Pozdro Tengu |
![]() |
![]() |
#1027 |
Hitokiri Battousai
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1028 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to jest boskie...
|
![]() |
![]() |
#1029 | |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
Cytat:
![]()
![]() |
#1030 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Ojcze Microsofcie,któryś jest na dysku
Święć się Windows Twój Przyjdź update Twój Bądź Bugfix Twój Tak jak w Windows,tako i w Office MSNa naszego powszedniego daj nam dzisiaj I odpuść nam nasze piraty Jako i my odpuszczamy naszej Telekomunikacji I nie wiedź nas do Linux Ale nas zbaw od wysokich cen Bo Twój jest DOS i Windows i NT Na wieki wieków ENTER
#1031 |
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
Na autostradzie zepsuł się trabant. Kierowca zatrzymał młodego chłopaka jadącego BMW i poprosił żeby ten go cholował do najbliższego zjazdu. Chłopak się zgodził i umówili się, że gdy będą za szybko jechać to kierowca trabanta włączy lewy kierunkowskaz. JAdom, jadom i w pewnym momencie chłopak jadący BMW zauważył swojego kumpla jadącego Mercedesem. No to postanowili się pościgać. jadą 200 km/h a kierowca trabanta włączył kierunkowskaz jednak chłopak z BMW tego nie widzi. I w pewnym momencie Przejeżdżają obok policjantów z radarem.
Jedne mówi do drugiego: - Patrz Józek. BMW 200, MErcedes 200, a trabant jeszcze ich mija!!!
#1032 |
m3llO
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1033 | |
Hit me if you can!
Data rejestracji: 27.05.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1034 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
Aukcja dla pełnoletnich... :)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31439482
------------------ Świątynia Shaolin, Uczeń pyta Mistrza: - Mistrzu, jaka jest różnica między perłą a kobietą? Mistrz: - Różnica jest taka, że perłę można nawlec z dwóch stron, a kobietę z jednej tylko... Uczeń (zmieszany) : - Chciałbym zaprzeczyć mądrości jego wspaniałości Mistrza, ale słyszałem o kobietach, które można nawlec z obu stron. Mistrz: -To nie kobiety, TO PERŁY! ---------------------- Król oglosil, zo kto zabije smoka, dostanie ksiezniczke i pol kroleswa. Przyjechal pierwszy rycerz. Idac przez las zobaczyl mrowisko. Kopnął je nogš i poszedł dalej. Stanął przed jaskinią smoka i krzyknal: - Wyłaz smoku i stawaj do walki. A smok wyszyszedł - HUUUU... ... i go spalił Przyjechal drugi rycerz. Idac przez las zobaczyl sarenkę. rzucił w nia kijem, nóżke przetracil i poszedł dalej. Stanął przed jaskinią smoka i krzyknal: - Wyłaz smoku i stawaj do walki. A smok wyszyszedł - HUUUU... ... i go spalił Przyjechal trzeci rycerz. Idac przez las zobaczyl ul. zerwał mu dach i poszedł dalej. Stanął przed jaskiniš smoka i krzyknal: - Wyłaz smoku i stawaj do walki. A smok wyszyszedł - HUUUU... ... i go spalił Przyjechał czwarty rycerz. Idąc przez las zobaczyl rozsypane mrowisko. Pozbierał je do kupy, a mrówki na to - Dzielny rycerzu, jak bedziesz w potrzebie, to nas zawolaj, a pomożemy ci. "Coz mi moga pomoc male mrowki w walce ze smokiem?" pomyslal rycerz, uśmiechnął się, podziękował i poszedł dalej. Zobaczył kulejącą sarenkę. Wziął dwa kije, oderwał kawał kaftana, zrobił jej łupki na nogę. - Dzielny rycerzu, jak bedziesz w potrzebie, to zawolaj, a my, leśne zwierzęta ci pomożemy "Coz mi moga pomoc sarny w walce ze smokiem?" pomyslal rycerz, uśmiechnšł się, podziękował i poszedł dalej. Zobaczył rozwalony ul i naprawił go. - Dzielny i dobry rycerzu, jak bedziesz w potrzebie, to nas zawolaj, a pomożemy ci. "Coz mi moga pomoc pszczoły w walce ze smokiem?" pomyslal rycerz, uśmiechnšł się, podziękował i poszedł dalej. Doszedł wreszcie do jaskini smoka i woła - Wyłaz smoku i stawaj do walki. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . A smok wyszyszedł - HUUUU... ... i go spalił Ostatnio zmieniany przez Kris : 20.09.2004 o godz. 07:52 |
![]() |
![]() |
#1035 |
Hitokiri Battousai
![]() |
Niezłe ;-D
Ja dodam jeszcze: -Tatoo, ja słyszałem, że twój ojciec był głupcem... -No, no, chyba twój.. Jedzie arab przez pustynię i wielbłąd nie chce mu iść. Dociąga go na jakąś stację obsługi samochodów. Majster ogląda i krzyczy: -Na warsztat go!!! Po chwili podchodzi do wielbłada. Bierze dwie cegłówki i z całej siłyuderza zwierzę w jądra. Wielbłąd poszeedłł........ Arab przerazony: -Jak ja go teraz dogonię ![]() -Naw warsztat go!!!!.............. Ten dowcip się lepiej pokazuje: Zajączek ucieka przed wilkiem. Spotyka swojego przyjaciela misia. -Misiek weź mnie schowaj.... -Dobra, będę cię trzymał za plecami..... Po chwili na polanie zjawia się wilk: -Niedźwiedź! Widziałeś zająca?! -Nie -A co trzymasz za plecami ![]() (Tu powinno nastąpić mocne klaśnięcie dłońmi) -Zdjęcie przyjaciela!! Zawisza czarny złowił złotą rybkę: -Spełnię twoje trzy życzenia.... -No dobra chcę być nieśmierlelny. Pstryk ogonem, jest nieśmiertelny -Chcę aby mój koń był nieśmiertelny Pstryk ogonem - jest -Chcę mieć taki narząd jak mój koń Pstryk - zrobione. Na drodze spotyka Juranda ze Spychowa: -Te Jurand walnij mnie mieczem. -No co ty, znamy się, zabiję cię jeszcze i co będzie -Wal mówię..... Uderzył i nic -teraz mojego konia Uderzył, znowu nic się nie stało. -A coś takiego widziałeś - mówi zawisza i zdejmuje spodnie -Nie, no takiej pi*** to nie widziałem. |
![]() |
![]() |
|
|