![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.06.2004
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.06.2004
![]() |
A znacie to?
30 zdań, które kobieta może powiedzieć nagiemu mężczyźnie 1.Paliłam już grubsze skręty. 2.Ohhh, jakie to urocze! 3.Może po prostu się przytulimy? 4.Wiesz, chirurgia plastyczna mogłaby pomóc. 5.Możesz tym zatańczyć? 6.Mogę dorysować na tym umiechniętą buźkę? 7.No no, a stopy masz takie duże! 8.Dobra, popracujemy nad tym. 9.Czy to piszczy przy naciśnięciu? 10.O nie... chyba boli mnie głowa... 11.(chichot i pokazywanie) 12.Czy mogę być szczera? 13.Jak słodko, przyniosłeś kadzidło. 14.To tłumaczy, skąd u ciebie taki samochód. 15.Może po zmoczeniu urośnie. 16.Za co Bóg mnie pokarał? 17.Przynajmniej długo nie zajmie. 18.Nigdy przedtem nie widziałam takiego. 19.Ale wciąż działa, prawda? 20.Wygląda na nieużywany. 21.Może wygląda lepiej w naturalnym oświetleniu. 22.Może przeszlibyśmy od razu do zapalenia papierosów? 23.Zimno ci? 24.Musiałbyś najpierw naprawdę mnie upić. 25.Czy to złudzenie optyczne? 26.Cóż to takiego? 27.Dobrze, że masz tyle innych talentów. 28.Czy jest do tego pompka? 29.Więc to dlatego osądzasz ludzi po osobowości. 30.Zdaje się, że to zrobi ze mnie rannego ptaszka. Życie seksualne internauty Kiedy internauta sie kocha? Po 22. w nocy. Jest taniej i szybciej. Co robi internauta zamiast mycia sie? Wlacza opce "Odswież" Co robi internauta poznajac ladna dziewczyne? Dodaje ja do "Ulubionych" Co robi internauta widzac ladna dziewczyne? Sciaga ja sobie. Co robi internauta przegladajac Playboya? Uzywa opcji "Wytnij" Jak nazywaja sie eks-dziewczyny internauty? "Historia" Co robi internauta kochajac sie z dziewczyna? Uzywa opcji "Wstecz" i "Przód". Z czego korzysta internauta kochajac sie z dziewczyna? Z "Eksploratora". Co robi samotny internauta? Korzysta ciagle z opcji "Szukaj". Z czego korzysta internauta kochajac sie z dziewczyna? Z menu "Narzędzia". Co robi internauta po grze wstepnej? Korzysta z opcji "Start". Jak internauta konczy seks? Korzysta z opcji "Rozłącz" |
![]() |
![]() |
#4 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Ojcze Microsofcie,któryś jest na dysku
Święć się Windows Twój Przyjdź update Twój Bądź Bugfix Twój Tak jak w Windows,tako i w Office MSNa naszego powszedniego daj nam dzisiaj I odpuść nam nasze piraty Jako i my odpuszczamy naszej Telekomunikacji I nie wiedź nas do Linux Ale nas zbaw od wysokich cen Bo Twój jest DOS i Windows i NT Na wieki wieków ENTER
#5 |
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
Na autostradzie zepsuł się trabant. Kierowca zatrzymał młodego chłopaka jadącego BMW i poprosił żeby ten go cholował do najbliższego zjazdu. Chłopak się zgodził i umówili się, że gdy będą za szybko jechać to kierowca trabanta włączy lewy kierunkowskaz. JAdom, jadom i w pewnym momencie chłopak jadący BMW zauważył swojego kumpla jadącego Mercedesem. No to postanowili się pościgać. jadą 200 km/h a kierowca trabanta włączył kierunkowskaz jednak chłopak z BMW tego nie widzi. I w pewnym momencie Przejeżdżają obok policjantów z radarem.
Jedne mówi do drugiego: - Patrz Józek. BMW 200, MErcedes 200, a trabant jeszcze ich mija!!!
#6 |
m3llO
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Hit me if you can!
Data rejestracji: 27.05.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aukcja dla pełnoletnich... :)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31439482
------------------ Świątynia Shaolin, Uczeń pyta Mistrza: - Mistrzu, jaka jest różnica między perłą a kobietą? Mistrz: - Różnica jest taka, że perłę można nawlec z dwóch stron, a kobietę z jednej tylko... Uczeń (zmieszany) : - Chciałbym zaprzeczyć mądrości jego wspaniałości Mistrza, ale słyszałem o kobietach, które można nawlec z obu stron. Mistrz: -To nie kobiety, TO PERŁY! ---------------------- Król oglosil, zo kto zabije smoka, dostanie ksiezniczke i pol kroleswa. Przyjechal pierwszy rycerz. Idac przez las zobaczyl mrowisko. Kopnął je nogš i poszedł dalej. Stanął przed jaskinią smoka i krzyknal: - Wyłaz smoku i stawaj do walki. A smok wyszyszedł - HUUUU... ... i go spalił Przyjechal drugi rycerz. Idac przez las zobaczyl sarenkę. rzucił w nia kijem, nóżke przetracil i poszedł dalej. Stanął przed jaskinią smoka i krzyknal: - Wyłaz smoku i stawaj do walki. A smok wyszyszedł - HUUUU... ... i go spalił Przyjechal trzeci rycerz. Idac przez las zobaczyl ul. zerwał mu dach i poszedł dalej. Stanął przed jaskiniš smoka i krzyknal: - Wyłaz smoku i stawaj do walki. A smok wyszyszedł - HUUUU... ... i go spalił Przyjechał czwarty rycerz. Idąc przez las zobaczyl rozsypane mrowisko. Pozbierał je do kupy, a mrówki na to - Dzielny rycerzu, jak bedziesz w potrzebie, to nas zawolaj, a pomożemy ci. "Coz mi moga pomoc male mrowki w walce ze smokiem?" pomyslal rycerz, uśmiechnął się, podziękował i poszedł dalej. Zobaczył kulejącą sarenkę. Wziął dwa kije, oderwał kawał kaftana, zrobił jej łupki na nogę. - Dzielny rycerzu, jak bedziesz w potrzebie, to zawolaj, a my, leśne zwierzęta ci pomożemy "Coz mi moga pomoc sarny w walce ze smokiem?" pomyslal rycerz, uśmiechnšł się, podziękował i poszedł dalej. Zobaczył rozwalony ul i naprawił go. - Dzielny i dobry rycerzu, jak bedziesz w potrzebie, to nas zawolaj, a pomożemy ci. "Coz mi moga pomoc pszczoły w walce ze smokiem?" pomyslal rycerz, uśmiechnšł się, podziękował i poszedł dalej. Doszedł wreszcie do jaskini smoka i woła - Wyłaz smoku i stawaj do walki. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . A smok wyszyszedł - HUUUU... ... i go spalił Ostatnio zmieniany przez Kris : 20.09.2004 o godz. 07:52 |
![]() |
![]() |
#9 |
Hitokiri Battousai
Data rejestracji: 14.09.2004
![]() |
Niezłe ;-D
Ja dodam jeszcze: -Tatoo, ja słyszałem, że twój ojciec był głupcem... -No, no, chyba twój.. Jedzie arab przez pustynię i wielbłąd nie chce mu iść. Dociąga go na jakąś stację obsługi samochodów. Majster ogląda i krzyczy: -Na warsztat go!!! Po chwili podchodzi do wielbłada. Bierze dwie cegłówki i z całej siłyuderza zwierzę w jądra. Wielbłąd poszeedłł........ Arab przerazony: -Jak ja go teraz dogonię ![]() -Naw warsztat go!!!!.............. Ten dowcip się lepiej pokazuje: Zajączek ucieka przed wilkiem. Spotyka swojego przyjaciela misia. -Misiek weź mnie schowaj.... -Dobra, będę cię trzymał za plecami..... Po chwili na polanie zjawia się wilk: -Niedźwiedź! Widziałeś zająca?! -Nie -A co trzymasz za plecami ![]() (Tu powinno nastąpić mocne klaśnięcie dłońmi) -Zdjęcie przyjaciela!! Zawisza czarny złowił złotą rybkę: -Spełnię twoje trzy życzenia.... -No dobra chcę być nieśmierlelny. Pstryk ogonem, jest nieśmiertelny -Chcę aby mój koń był nieśmiertelny Pstryk ogonem - jest -Chcę mieć taki narząd jak mój koń Pstryk - zrobione. Na drodze spotyka Juranda ze Spychowa: -Te Jurand walnij mnie mieczem. -No co ty, znamy się, zabiję cię jeszcze i co będzie -Wal mówię..... Uderzył i nic -teraz mojego konia Uderzył, znowu nic się nie stało. -A coś takiego widziałeś - mówi zawisza i zdejmuje spodnie -Nie, no takiej pi*** to nie widziałem. |
![]() |
![]() |
#10 |
Hitokiri Battousai
Data rejestracji: 14.09.2004
![]() |
A te właśnie dostałem: (sorrki za niecenzuralne słowa ale nie chciało mi się gwiazdkować):
Przychodzi blondynka do lekarza z podbitym okiem.Lekarz pyta : -Co się stało ![]() - Mąż mnie pobił.--Jak to myślałem , że jest w delegacji ![]() Notatki blondynki z podróży statkiem przez ocean: Poniedziałek: Przedstawiono mi kapitana statku. Wtorek: Kapitan jest dla mnie bardzo miły. Środa: Kapitan zaprosił mnie na spacer po pokładzie. Czwartek: Kapitan zaprosił mnie na kolację do swojej kajuty. Piątek: Kapitan zagroził, że zatopi statek, jeśli mu się nie oddam. Sobota: Ufff! Uratowałam sześciuset pasażerów! Pani zadała żeby dzieci przyniosły przyrządy chirurgiczne. Małgosia przyniosła strzkawkę dostała 4+. Tomek przyniósł bandaże dostał 5. Pani pyta sie Jasia co przyniósł. - aparat tlenowy - a skąd go masz? - od dziadka - a co on na to? - eeehhh hhhyyy Siedzi pirat (P) w portowej tawernie. Marynarze (M) go pytają, on odpowiada. M: Czemu masz kij zamiast nogi? P: A bo mi ****a rekin u*******ił. M: A czemu masz hak zamiast dloni? P: A bo się napierdalałem z jednym chujem i mi zdążył u***ać szablą, jak go ****a za***ałem już nie miałem dłoni. M: A czemu masz opaskę zamiast oka? P: A bo mi ****a mewa nasrała. M: Od tego się nie traci oka!? P: To był pierwszy dzień z hakiem. Praczłowiek do syna, który wrócił z cenzurką: - To, że masz tróję z myśliwstwa, mogę pojąć, boś jeszcze kurdupel, ale ta pała z historii?? Przecież to tylko dwie strony... |
![]() |
![]() |
#11 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teraz ja cos dodam od siebie
nie wiem czy to bylo, ale ..... http://www.plik.com.pl/flash/icons.swf http://www.pomatonemi.com.pl/element..._bear_beta.swf |
![]() |
![]() |
#12 |
Choose your destiny
Data rejestracji: 13.07.2004
![]() |
Nie chce mi sie wczytac
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
RESTECPA ~ SZACUKEN