![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
waż słowa, byś nie wylądował w sądzie pozwany o zniesławienie przez pana K...
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
To chyba on powinien jej zaplacic a nie ona jemu
![]() Ale lolek z kolesia ![]() ![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 12.03.2003
![]() |
@rycho
Dla mnie bomba, reputka polecia***322;a ;-> |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
![]() |
#5 |
samotność
Data rejestracji: 08.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cudowna dieta francuska ;-)
***346;niadanie: seks i keks Obiad: keks i seks Kolacja: tylko seks Je***347;li po tygodniu waga nie spadnie ... odstawi***263; keks
![]() |
#6 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 12.03.2003
![]() |
Fakt prawdziwy. W firmie, na nocnej zmianie pobi***322;o sie dw***243;ch Hindus***243;w. Turban i ***321;ysy. Turban narzeka***322; iz pad***322;o mu radio w aucie, ***322;ysy zaoferowa***322; sie iz mo***380;e za***322;atwic tanio dobry sprz***281;t. Za***322;atwi***322;. Po kilku dniach, pod firm***261;, kto***347; wybi***322; szybe w aucie i zakosi***322; radio Turbanowi. Zacz***261;***322; podejrzewa***263; ***321;ysego. Poszed***322; do maga. Mag da***322; mu cukierki, i powiedzia***322; i***380; ma pocz***281;stowa***263; podejrzanych. Winnemu poleci krew z nosa. Pocz***281;stowa***322; wszystkich, tylko ***321;ysy odm***243;wi***322;. turban nie namy***347;laj***261;***263; si***281; d***322;ugo, zacz***261;***322; t***322;uc ***321;ysego...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
Ostatnio zmieniany przez DreamCrusher : 26.07.2007 o godz. 17:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guru
Data rejestracji: 10.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
trza się tam zarejestrować
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
`
Data rejestracji: 07.02.2005
![]() |
tO cZeBa BeNdZiE sHoBhiE TakHi FaYnY pRoGrAm StScHioNgNoNtS dO pIsHanHiA
![]()
![]() |
#11 | |
Cogito ergo doleo
Data rejestracji: 24.04.2005
![]() |
Cytat:
![]() Ale muszę przyznać, że ktoś zadał sobie dużo trudu, żeby to zorganizować ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
try a run, try a hide...
Data rejestracji: 07.06.2005
![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz
Data rejestracji: 26.06.2004
Syn rozwiazuje krzyzowke i przy jednym z hasel prosi ojca o pomoc:
- Tato, szpara u kobiety na 'P'? - Poziomo czy pionowo? - Poziomo... - To bedzie 'pysk' Rozmowa dwoch gostkow: -Sluchaj, jak nazywa sie zupa z wielu kur? - Nie mam pojecia. - Rosol, Z KUR WIELU. -Dobre, musze opowiedziec swojemu szefowi. Drugi dzien w pracy: -Szefie, szefie jak sie nazywa zupa z wielu kur? -Nie wiem. -Rosol, ty *****! Zona do męża: - Kochanie powiedz mi coś słodkiego... - Nie teraz, jestem zajęty. - Kochanie, no powiedz mi coś słodkiego... - Naprawdę, teraz nie mam czasu. - Ale kochanie, chociaż jedno słówko... - Miód do ****y nędzy i od******* się! Szedł facet ulicą i zobaczył nowy sklep. Myśli sobie - wpadnę. Wita go miły, uśmiechnięty sprzedawca: - Dzień dobry, w czym możemy panu pomóc, co chciałby pan kupić? Facet się zastanowił i mówi: Rękawiczki. - To proszę podejść do tamtego działu. Facet idzie do wskazanego działu i mówi: - Potrzebuję rękawiczki. - Zimowe czy letnie? - Zimowe. - To proszę przejść do następnego działu. Facet poszedł: - Dzień dobry, potrzebuję zimowe rękawiczki. - Skórzane czy nie? - Skórzane. To proszę podejść do działu następnego. Facet poddenerwowany podchodzi do wskazanego stoiska: - Chcę kupić zimowe, skórzane rękawiczki. - Z klamerką czy bez? - Z klamerką. - Proszę podejść do następnego stoiska. Facet już wkurzony, ale idzie nic nie mówiąc: - Potrzebuję rękawiczki, zimowe, skórzane, z klamerką. - Klamerka na zatrzask czy na rzepy? - Na rzepy. - Zapraszam do działu naprzeciwko. Facet nie wytrzymuje i wrzeszczy: - Proszę przestać nade mną się znęcać, dajcie mi rękawiczki i pójdę sobie! - Proszę pana, proszę nabrać cierpliwości, chcemy panu sprzedać dokładnie takie, jakie pan potrzebuje. Facet idzie dalej: - Proszę o rękawiczki zimowe, skórzane, z klamerką na rzepy. - A jaki kolor? Aż tu nagle otwierają się drzwi do sklepu, wchodzi klient z sedesem świeżo wyrwanym z podłogi, od którego odstają kawałki glazury, niesie go na wyciągniętych rękach, podchodzi do lady i krzyczy: - Taki mam sedes, taką glazurę, dupę wam wczoraj pokazałem, dajcie mi papier toaletowy! Fryzjer do klientki z tlustymi wlosami: Strzyzenie, czy wymiana oleju? Mąż wraca późno do domu. Żona już leży w łóżku, więc mąż szybko się rozbiera i przytula się do niej. Żona: - Nie zaczynaj dzisiaj. Boli mnie głowa. - Zmówiłyście się dzisiaj, czy co, do jasnej cholery? Leci sobie samolot, w kabinie siedzi kapitan, nagle przybiega stewardesa i mówi: - Pppanie kkkapitanie sa... samolot ssię ppali! - To idź to powiedzieć pasażerom! - A... ale ja nnie mo... mogę bbo kkkiedy się de...de... denerwuję to się ją... jąkam. - A kiedy się nie jąkasz? - Kie... kkiedy śpie... śpiewam. - To idź im zaśpiewaj, że samolot się pali. Stewardesa wyszła więc do pasażerów i zaczyna śpiewać: - Samolot się pali... A pasażerowie: - Sialalalala! Pewien koleś postanowil, ze bedzie podrabial pieniadze. Po pewnym czasie chwali sie zonie swoim pierwszym dzielem. Na to zona: -Ty idioto! Nie ma banknotow o nominale 50.000 zlotych - - Nie ma?-odpowiada koles - To pojde do kumpla rozmienic. Wraca po chwili i mowi: - No widzisz rozmienilem na dwa banknoty po 25.000 Małżeństwo 90 latków wybrało się do doktora. Najpierw wchodzi facet. Lekarz pyta go jak minął mu dziś dzień. On na to "Wspaniale Bóg jak zwykle był dla mnie dobry. Gdy wszedłem dziś do kibla zapalił mi światło a jak skończyłem to zgasił." Doktor pokiwał głową dał tabletki i kazał wejść żonie. Powiedział co przed chwilą usłyszał od jej męża, a ta momentalnie zerwała się z miejsca i biegnie w kierunku drzwi Lekarz - "zaraz nie skończyłem z panią jeszcze, co się stało?" Na to kobieta - "Ten sku*wysyn znowu nasrał do lodówki!" Na lekcji pani pyta się dzieci kim są ich ojcowie. Zaczyna Marysia: - Moj tata jest lekarzem. Krzyś: - A mój dentystą. Pani pyta Jasia: - Jasiu, a kim jest twój tata? Jasiu odpowiada bez zastanowienia: - Mój tata tańczy przy rurce w klubie dla gejów! Zmieszana pani nie zadaje już więcej pytań Jasiowi. Na przerwie dzieci podchodzą do Jania i pytają: - Czemu żeś kurna tak powiedział? Przecież twój tata nie tańczy na rurce! Jasio odpowiada: - A co? Miałem się przyznać że jest posłem Samoobrony?! Przychodzi okres wiosenny. Misie budzą się w gawrze. Stwierdzają, że niedźwiedzice jeszcze śpią, a że są gentelmenami wiec ich nie budzą. Ale jak to chłopy po tak długim życiu w celibacie postanawiają, iż trzeba coś wymyśleć. A więc zaczynają to robić między sobą. W pewnym momencie wpada zając i otwiera oczy ze zdumienia. Po chwili ucieka w las. Jeden misio mówi do drugiego: - Jesteś szybszy i złap tego pierdo*lonego zająca, bo to jest największy plotkarz w lesie. Misio goni zająca przez las. W pewnym momencie zajączek wpada do jeziora. Misio wkłada swoją ogromną łapę i go szuka. Po chwili wyciąga bobra i go pyta: - Nie widziałeś może zająca. Na to bóbr: - Utonął, ty pedale.
![]() |
#15 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
U***380;ytkownik CUT napisa***322;:
Czy mog***281; sobie wzi***261;***263; neostrade na liniach netti? To tak teoretycznie. To, ***380;e mo***380;na wali***263; w Goliata, nie musi oznacza***263;, ***380;e mo***380;esz dyma***263; Dawida |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
śmieszne teksty, dowcipy, humor, kawały |
|
|