![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#3376 |
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
Chyba bylo juz wtym roku.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3377 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Było było, sam dawałem.
![]() Śmieszne teksty... ----------------------------- A tego nie było: ----------------------------- - Dzieci!!! Dzieci!!! Przywiozłem wam pieska!!! - Hurrrraaaaa!!! Tato, a gdzie jest ?? - Trochę na zderzaku, reszta w nadkolu.
![]() |
![]() |
#3378 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Synek siedzi skulony na fotelu, czerwony jak burak, uszy mu płoną, buzię oblały rumieńce, głowę coraz bardziej wtula w ramiona, jeszcze troszkę i zemdleje.
Tymczasem tatuś tłumaczy synkowi zasady urozmaiconego pożycia seksualnego. Gestykuluje, miota się po podłodze, wygina niewidzialną partnerkę na wszystkie strony,obrazowo,ze szczegółami przedstawia każdą możliwą i niemożliwą pozycję. W końcu synkowi udaje się przerwać oszalałemu rodzicowi i mówi: - Ale tatusiu,przestań już proszę! Mówiłem ci, że mam jutro w szkole historię, wiesz wojnę, zabory, a ty miałeś mi tylko wytłumaczyć, co to jest NAJEŹDŹCA. <vmp> brb, telefon mi dzwoni... <vmp> mam poj***ną rodzinę... <vmp> dzwonił ojciec, żebym mu przywiózł ładowarkę do telefonu do szpitala <pat> szpitala?! <pat> co się stało? <vmp> pokłócił sie z matką i wyszedł z domu. Ona za nim wyszła, wsiadła do samochodu i goniła go po chodniku aż dogoniła <pat> o.O masakra... i co teraz? <vmp> ojciec w szpitalu, matka na komendzie... całą noc chata wolna. Impreza zaczyna się o 20, będziesz? <Ola> Kochanie, czego brakuje Ci w naszym seksie? <Bucek> Chociażby Karoliny
![]() |
![]() |
#3380 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3381 |
Guru
Data rejestracji: 01.08.2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
Marketing kobiecy
1.Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, podchodzisz i mówisz: ***8222;Jestem dobra w łóżku***8221;. To jest marketing bezpośredni. 2.Jesteś na imprezie z przyjaciółmi, widzisz atrakcyjnego faceta, jeden z twoich znajomych mówi:***8221; Tamta laska jest świetna w łóżku***8221;. To jest reklama. 3.Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, prosisz go o numer telefonu, następnego dnia dzwonisz i mówisz: ***8221;Jestem świetna w łóżku***8221;. To jest telemarketing. 4.Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, rozpoznajesz go, odświeżasz mu w pamięci znajomość i pytasz: ***8222;Pamiętasz jaka jestem dobra w łóżku?***8221;. To się nazywa Customer Relationship Management. 5.Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, wstajesz, poprawiasz fryzurę i ubranie, podchodzisz i stawiasz mu drinka. Mówisz mu jak ładnie pachnie oraz zachwycasz się krojem garnituru. Napomykasz jak dobra jesteś w łóżku. To się nazywa Public Relations. 6.Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, podchodzisz i mówisz: ***8222;Jestem dobra w łóżku***8221;. Następnie pokazujesz mu sutek lub obnażasz całą pierś. To jest Merchendising. 7.Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, on podchodzi i mówi: ***8222;Słyszałem, że jesteś dobra w łóżku***8221;. To jest uznana marka ***8211;Branding. Marketing męski Podchodzisz do laski i mówisz: ***8222; Jestem dobry w łóżku, potrafię spędzić całą noc, kochając się bez przerwy***8221;. To się nazywa Nieuczciwa Reklama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3382 |
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chuck Norris ostatnio tak szybko obchodził swoje urodziny, że urodziny nawet tego nie zauważyły.
![]() |
#3383 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
Rozmawia dwóch Ukraińców:
- Wiesz jak w Polsce mają zaje_biście? Wstajesz rano, zaje_biste śniadanie, potem sex, sex, sex do południa. Potem zaje_bisty obiad, potem sex, sex, sex do wieczora. Potem zaje_bista kolacja, potem sex, sex, sex, a potem idziesz spać. - A byłeś tam? - Nie, moja siostra była. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3384 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
Awantura domowa. W pewnym momencie mąż pyta żony:
- Jak myślisz, czemu sąsiedzi nazywają Cię idiotką? - Byłbyś generałem, mówiliby na mnie "generałowa"! Pewnego razu ktoś spytał wielkiego prawodawcę, Salona: - Czym jest prawo? - Prawo - odrzekł mędrzec, to sieć pajęcza, w której giną małe muchy, podczas gdy duże się jej wymykają. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3385 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Z zasad dobrego wychowania:
- Jeśli pukasz po pijaku w drzwi od kredensu i nikt ci nie otwiera, zastanów się dobrze, czy na pewno jesteś tam potrzebny... Adwokat do klienta: - Mam dla pana zła i dobrą wiadomość. Analiza DNA wykazała, że na miejscu zbrodni znaleziono pańską krew. - Oj, to źle... a... ta dobra? - Cholesterol i cukier w normie. - Co to jest bigamia? - Jak się ma o jedną żonę za dużo. - A monogamia? - Tak samo. Mąż do żony: - A z Brucem Willisem za milion dolców byś się przespała? - Jakbym nazbierała. Gdy jesteś w lesie i chcesz się dowiedzieć, gdzie jest południe - spójrz na drzewo. Jeśli jest to palma - to jesteś na południu. Centrala Straży Pożarnej w Warszawie. Telefon. - Czy to straż pożarna? Melduję niekontrolowany, fizykochemiczny proces utleniania połączony z emitowaniem dużych ilości promieniowania widzialnego i podczerwonego. Towarzyszą temu emisje akustyczne oraz zapachowe... Pracownik centrali przerywa i zwraca się do kolegi: - Wysyłaj dwa wozy. Znowu pali się na Polibudzie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3386 | |
inżynier systemowy
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
ze względu na nieciągłość dostarczania, reakcja zaczynała przebiegać z każdą chwilą bardziej gwałtownie. Całe szczęście zawiadomiona straż przyjechała i ... http://www.youtube.com/watch?v=j_Z2a-qIJFI Ostatnio zmieniany przez polakT : 04.03.2010 o godz. 13:00 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3387 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Szacun Elżbieta.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3388 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Jeżeli:
- możesz rozpocząć dzień bez kofeiny, - zawsze możesz być radosny i nie zwracać uwagi na niedogodności, - nie zawracasz ludziom głowy swoimi problemami, - możesz każdego dnia jeść to samo i być za to wdzięcznym, - nie obwiniasz innych za coś, co nie idzie po twojej myśli, - nie musisz kłamać, - radzisz sobie ze stresem bez wspomagaczy, - zasypiasz bez tabletek, - nie zwracasz uwagi na kolor skóry, orientację seksualną, przekonania religijne czy polityczne, - guzik cię obchodzi kryzys finansowy, to właśnie osiągnąłeś poziom rozwoju swojego psa. Rozmawiają dwie panienki. - Wczoraj poszłam z moim chłopakiem nad rzekę żeby zrobić "to" pierwszy raz. - No i jak było? - Nie dało się nic zrobić, bolało jak cholera. Ale następnym razem wezmę parasol. - Zwariowałaś? A w czym ci ma niby pomóc parasol? - No przecież mówiłam: "bo lało jak cholera". - Zieemiaaa - zakrzyknęli radośnie rozbitkowie. - Jedzeeniee - zakrzyknęli radośnie tubylcy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3389 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
Jakiś czas temu w jednostce bombowców strategicznych zapowiedziano poważne ćwiczenia. Włącznie z wylotem z kompletem uzbrojenia bojowego. Przyjechała wizytacja ważnych szyszek, łącznie z jakimś generałem, bohaterem Wielkiej Wojny Ojczyźnianej. Delegacja stoi sobie spokojnie na lotnisku, obok pasa startowego, obserwują pułk podczas ćwiczenia "Alarmowe poderwanie jednostki". Samoloty startują parami, jedna szybko za drugą, nawracają. Nagle......od jednego z samolotów coś się oderwało. Podobne do bomby. Cała delegacja przerażona zaiwania do rowów, tylko jeden generał został. I chichotał jeszcze do tego. Bomba upadła, parę razy się odbiła, pobujała i uspokoiła.
Oficerowie wyleźli z rowu. Brudni, jak świnie, bo to po deszczu było. Podchodzą do generała, pytają: - Towarzyszu generale, dlaczego nie uciekaliście? A jakby wybuchła? - A po co się chować? Toż to jądrowa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3390 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Cytat:
![]() |
|
![]() |