![]() |
Mam pogięty błotnik.
|
Fabrycznie pogięty, czy może jeszcze dodatkowo i nieoczekiwanie?
|
Czym bedziesz jezdzil ? wypowiedz sie
Nie tylko blotnik... :-P
|
pomimo że wiem, iż nie należy kupować samochodów na F, planuję przesiadkę na jedno z takich aut
Dokładniej ma to być Ford Mondeo Mk3 (2003 lub 2004). I teraz moje pytanie, prawdopodobnie będę rozglądał się za wersją silnikową 2.5 V6, ma ktoś doświadczenia z tym motorem ? Ewentualnie mniejszy benzynowy (2.0). Diesle nie wchodzą w grę - styl jazdy spowoduje zajeżdżenie silnika. Mam już Focusa z 1.8 TDCi, bardzo fajny na długie trasy :) Nadwozie będzie na 100% w kombi, Może jakieś sugestie na co zwrócić uwagę przy zakupie - oprócz standardowych fordowskich bolączek :) |
|
Szykujesz się do takiego czegoś? :wow:
|
ja sprawie sobie rower,bezpieczniejszy i wyjdzie mi to tylko na zdrowie.
|
Cytat:
replikę buduję i nie będzie do skoków :nie: :D |
|
Dla Niemca jest "odtąd - dotąd" i dalej już nie.
Zaradny Polak nauczył się kombinować i za to powinien być raczej pochwalony. Ciekaw jestem co na temat takich ładunków mówią przepisy - wątpię, by tego zabraniały. Jak długo ładunek jest właściwie zabezpieczony, mieści się w gabarytach, ładowności, DMC i tak dalej - mogą kierowcy skoczyć. :mruga: |
Tu chyba tylko sama laweta spełnia wymogi transportu samochodów.
Jak sobie wyobrażasz skuteczne zamocowanie tych autek wyżej? One stoją na gołych pakach. Wiem, że jakby dobrze pokombinować, to pewnie się da, ale wymogów technicznych to na pewno nie spełnia. I jeszcze kwestia nośności lawety - tak na oko ma na sobie powyżej 10 ton ładunku. Nie wiem ile one maja w papierach. |
Ilość załączników: 2
Dlatego pytam. :P
============= I coś z "mojego" podwórka - z cyklu tak to tylko w Irlandii (a może i nie tylko?): Załącznik 61471 Załącznik 61472 :wow: |
Cytat:
|
Cytat:
choć sam wiem, że niezbyt im to wychodzi :P |
Wiecie co jest najlepsze?
Że pierwsze co pomyślałem to "o kurde ale czyste felgi" i dopiero IceMac naprowadził mnie na trop :hahaha: Fajne te felgi, pasowałby by do mojego Rovera i do BMW brata :rotfl: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:45. |