![]() |
Kurde przecież to oczywiste. Dotychczasowy ma zniszczony silnik.
Ten na zdjęciu jest nowy, a tamten drugi jest stary. :taktak: |
Ten na zdjęciu jest czerwony, a tamten drugi jest stary.
|
my tu likwidacji smietnika a pan o ...
|
czy ja o czymś nie wiem :ysz:
|
Śmietnik likwidujemy.
|
Ten na zdjęciu jest ich dwóch. :P
2671 jest ze mną ponad 6 lat, 616 od soboty, 5 stycznia 2013. Właśnie się pierze tapicerka z tylnej kanapy 616, idę wyjąć z pralki zaraz. 616 produkcja październik 1999, rejestracja styczeń 2000, 2671 produkcja marzec 2000, rejestracja maj 2000. |
Wiem, że kiedyś sam na takie pytania odpowiadałem, ale na jakiś czas przestałem się interesować tematem, a teraz jak szukam, to co chwila znajduję inne informacje..
Jak jest w kwestii sprowadzanych z Niemiec samochodów.. jakie dokumenty muszą mieć (a jakie ew. mogą) - czy karta pojazdu i dowód rejestracyjny wystarcza? I druga sprawa.. Jeśli sprzedający wystawia fakturę VAT i załatwia wszystkie fomalności (związane z rejestracją - poza samą wizytą w urzędzie) to można być spokojnym o kwestie formalne związane z samochodem (np. kradzież itp.)? I ostatnia rzecz - trafił ktoś może na tłumaczenie poszczególnych pozycji w tych dwóch dokumentach? Ewentualnie może wie, co jest co.. Chodzi mi głównie o właścicieli i występujące w dwóch miejscach daty (mogę podesłać na priva skan dokumentu) |
Tymi już raczej jeździć nie bedziemy :-o :buu:
Rozbite miliony |
Cytat:
|
Się wyklepie.
|
To spalone ałdi, to kilka kubłów szpachli i jak nowe.
|
Kumpel kiedys takich cudów dokonywał.
Razu jednego, z pewnego ałdika, wyciągnął kilkanascie zębów... :szczerb: |
mój Ducato zrobił juz 25k km :P
|
Ten lekko bity prawie funkel?
|
Jak zrobiłem kiedyś dobrego grilla na działce, to znajomy dziadek tak popił, że zęby zgubił, dolne znalazł w miarę szybko, ale górne jak już tracił nadzieję, to znalazły się za kiblem :rotfl:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:44. |