![]() |
Tupolew ci nie urośnie choćbyś chciał.
|
Tak na poważnie to posadzę coś nie za wysokiego ,aby wiatr znowu nie narobił mi szkód-trochę szkoda mi tych świerków,fajnie leżało się na hamaczku czy grillowało :D teraz łyso jest jakoś,nie wiem może jakieś jabłonki ,albo coś innego.
|
Ciąg dalszy moich perypetii z Mazdą... zakończenie pozytywne! :D
Mechanik zadzwonił, żeby przyjechać, na spokojnie wszystko jeszcze sprawdzi, bo mu to spokoju nie daje. Podpiął komputer, wyregulował przepływomierz i EGR i jeszcze ten pierwszy wyczyścił. Błąd się po dwóch dniach nie pojawił, odpukać. :) Jeszcze przy okazji gumę przy przegubie mi za darmo wymienił, trochę pogadaliśmy i w sumie teraz jestem zadowolony. :) |
Audi quattro Concept, heh ;PP
|
Słyszałek, że se audice kupiłeś, Q8?
Taa, q.... 80. Usłyszane w telewizorze. :haha: |
Ilość załączników: 3
|
Dobry na imprezki!
|
Będziesz miał gdzie spać jak znowu wyro połamiesz... a i Rycha przyjąć można i piwo jest gdzie schować!!! :>
|
Znacie jakąś firmę robiącą dobre pokrowce na fotele?
Mam dzieloną tylną kanapę i zintegrowane zagłówki w przednich fotelach. Przeglądałem allegro, ale trochę kicha, mam wrażenie, że tam jest tylko kilku sprzedawców i zawalili całe 9 stron swoimi duplikatami... Szukam coś z dobrym materiałem, bez ogumowanego ściągacza pod przedni zagłówek (ew. coś z językiem na zakładkę pod zagłówkiem), przód dwuczęściowy oparcie + siedzisko, tył dzielony (każdy fotel osobno, bez rozpinania zamka pomiędzy kanapami). no i 5 zagłówków. Czy takich pokrowców nie robią? :( |
Qurwa a mi dziś wspomaganie ***ło :buu: nie wiem co , ale mokro jest koło przewodu ,jeździć muszę nie ma czasu postawić do mechanika (wyjeżdżam wcześnie wracam późno) Jakoś *****wo kończy się mi ten rok-jak nie wichury to gnoje za kierownicą :sciana: http://imageshack.us/a/img16/4016/zdjcie0150mu.th.jpg
|
Cytat:
|
Mechanik powiedział że poszła przekładnia kierownicza i ma mnie to kosztować 1000zł. :jupi2:
|
jeszcze kilka wizyt u majstra i se cały nowy poskładasz... za kilka tych 1000zł :P
|
Lepiej naprawić przekładnię w VW, niż skrzynkę w mesiu :rotfl:
|
giej ....
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:36. |