![]() |
to ile ten golf jest warty ??
taki jeżdżący egzemplarz ? bo z tego co czytam to tylko dokładasz do interesu ... P.S. ja robię podobnie, ale moje samochody to raczej zabawki ;) |
Już pewnie pisałem, że najlepszy samochód na świecie mam mój brat cioteczny, co 3 lata nowy, służbowy. :szczerb:
|
No a czemu się dziwić że w 12-15 letnim samochodzie z dużym przebiegiem coś się sypie
moja prima przywieziona z niemiec od pierwszego właściciela [wiem bo go rodzina zna] tu w kraju jestem drugim właścicielem [samochód tylko w rodzinie] no i tez od czasu do czasu coś pyknie, samochód 15 letni, 27tys na budziku nie ma sie co dziwic jak nie stać na nowy to trzeba kupić jakiegoś trupolewa i co jakiś czas sałatą zaszeleścić |
Cytat:
|
Niestety, u mnie niewielki wyciek oleju z rozpołowienia głowicy zniszczyl alternator.
Naprawa alternatora 300zł (taniej by mi wyszedł zakup regenerowanego na allegro :ysz:), za wyeliminowanie wycieku 400zł. Wyciek duży nie jest, problemu z uszczelnieniem tez nie ma, ale jest zonk że trzeba sciągnąć rozrząd (dwa wałki) i za to chcą aż tyle. Pewnie sam to jakoś uszczelnie z zewnątrz ... gdyby nie to że nie mam pojęcia o ustawianiu rozrządu sam bym rozkręcił . |
Cytat:
|
kuwa... pocałowałem się dziś z sarenką.... sarna w rowie Ducato w serwisie... czarna seria trwa... :P
|
Czemu tak wolno jeździsz?
Za wolno, jak widzisz, też nie jest dobrze. |
Dukato nowe, szkoda, ale może podać ci przepisy co się z sarną robi?
Wypatroszyłeś szybko? |
Napiszę, pewno usuną za straszność.
Leżącą martwą sarnę rozcinamy od ogona po gardło, wywalamy flaki, odcinamy też łeb i pozbywamy się wnętrzności, potem wieszamy na drzewie, nacinamy tylne racice od środka do kopytek, zaczynamy ciągnąć, jak już dojdziemy do przodu to tniemy przód co nie chce puścić za nic i przednie racice, ciągniemy w pocie czoła i mamy skórę, natychmiast rozłożyć stroną od mięsa i posolić grubą solą na grubo. Niech spece się zajmą wyprawieniem. Z mięsem, jak to z mięsem, trzeba podzielić i jak kto dalej chce. |
Zapomniałem napisać, że przy obieraniu ze skóry tniemy dookoła raciczek.
|
angielski rzeźnik :>
|
I nie potrzebny do tego ogromny nóż myśliwski, wystarczy niewielki nożyk plus ewentualnie nożyk to zdejmowania skóry, z tępą końcówką. Te wielkie noże, to cyba dla gości z małymi jajami. ;)
|
Cytat:
Na polowaniu nawet nigdy do sarny nie wymierzyłem. |
Indiański totem na Trasie WZ
http://www.tvnwarszawa.pl/absurdy,ne...l#!prettyPhoto Most - pułapla do zbierania mandatów, głównie od przyjezdnych. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:11. |