![]() |
Nawigacja fajna sprawa-ale kto używa ją codziennie do jazdy do pracy? do filmowania to i wystarczy komórka-ja miałem kumpla za świadka jak by co ;) tamten jechał sam , no i ludzi kupa była na przejściu i przy sklepach-ale Policja nic tam nie badała , gościu chyba nie miał żadnych ''ale'' :> że to z jego winy - ***ną mu z ubezpieczenia ,za mój remont no i jego naprawa też trochę wyniesie , to może nauczy się jeździć :taktak:
|
Ja dzisiaj 2 razy na rowerze miałem przygodę z SUVem, ni *****, że ja jestem z prawej na równorzędnej (nigdy na to nie liczę), gdybym nie zahamował, to by baba zrobiła ze mnie sałatkę, drugi raz kawałek dalej gość po prostu jechał, bo on jest gość, ma drogi samochód! I pewnie małego chujka co nie chce stawać, a jak s stanie, to na 20 sekund starcza.
|
Na następne lato to chyba kupię sobie jakiś motorek :) 20km.w jedną stronę to rowerem za daleko,a przydał by mi się jakiś awaryjny sprzęt :taktak: jak wichura powaliła mi świerki i narobiła bigosu w lesie to przez tydzień musiałem 4km. na PKS chodzić :sciana: teraz jak postawię golfa do mechanika to też z buta będę zapierdalał :buu:
|
Cytat:
Ale nie na żółtym, pomarańczowym, różowym itd. - na krwisto czerwonym od paru ładnych sekund (dla innych już dawno świeciło sie zielone). Gdyby ktoś ciut szybciej ruszył (np ja) z tego zielonego dostaby w bok i byłaby sałatka jak nic. Śmierć na miejscu. GDZIE JEST POLICJA gdy jest potrzebna? Bo gdy nie jest potrzebna to wiem stoi z suszarkami tam gdzie jest bezpiecznie. |
Takie coś widzę codziennie, nawet sobie pomyślałem jak gość na rowerze przede mną ze świateł wystartował, że może trafić na takiego, wcześniej mnie jeszcze śliczna babeczka słuchająca muzyki z odtwarzacza mało nie rozjechała, u mnie na wsi, była z lewej strony, ale nic jej nie ruszyło, nawet przymknięte oczy miała delektując się muzyką.
Na rowerze nie ma przepisów drogowych, jest walka o przeżycie. |
Dlatego jeżdże roverem nie rowerem. Bo niestety się boję.
Roverem też się boje, nie raz mnie ktoś z pasa zepchnął. Szkoda że nie mam działek w zderzaku jak james bond :( |
Cytat:
|
Montować w autach i na bicyklach kamerki i podpier...ć. To chyba jedyne wyjście.
|
Mini Countryman JCW :) moja perełka
|
1.rower (już mam)
2.jeep leśniczy stary typ - coś miedzy gratem a czołgiem (podoba mi się i jeszcze nie mam) |
Był dziś rzeczoznawca-popykał fotek i dał jakieś papiery do wypełnienia, do dwóch tygodni ma przyjść wycena szkody :ysz: zajechałem na warsztat aby mniej więcej zorientować się ile to będzie kosztować, no i sama blacharka ok.2tys. :sciana: myślałem że tylko zderzak to będzie , ale jest coś tam pogięte gdzie siedzi za pasówka-trzeba to wyciąć itd.Mechanik powiedział że jak dam im upoważnienie to wydoją ubezpieczyciela i jeszcze mi skapnie :hmm: sam nie wiem,nie znam się ???
|
Cytat:
a gofer i tak za 2 lata do żyda bo blacha się odezwie :taktak: |
No dziś powypełniałem papiery,trochę się powqurwiałem bo nie wiedziałem co i jak-same głupie pytania i jakieś rysunki zdarzenia i jeszcze jak chciałem w Compensie sprawdzić czy dobrze wypełniłem to okazało się że baba na urlopie :sciana:a ja qurwa mam 8dni urlopy z tamtego roku jeszcze i nie chcą mi dać :buu: a roboty przy domu mam co nie miara - 2 świerki do porąbania i mały wóz gałęzi , 3kupy do spalenia , ale to zimą :taktak: Jedyne co mnie dziś uszczęśliwiło to to że dostałem pozwolenie od gminy na wycinkę 3go świerka który się ostał po wichurze - mam tylko wszystko pięknie ładnie uprzątać i w te miejsce posadzić 3drzewa :D zastanawiam czy Sekwoje przyjęły by się w naszym klimacie :>
|
Posadź 3 brzozy, jak zaczniesz siwieć, będziesz miał na opał...
|
nieeee o brzozy to obijają się Tupolewy ;) myślę że z Sekwoi będzie więcej opału :P
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:14. |