![]() |
Ja słyszałem, że te wiele dodatków potrafi bardzo utrudnić życie kierowcy/właścicielowi.
|
Słyszałem już kilka razy, że się Imsignią podle jeździ biorąc pod uwagę klasę do której pretenduje, chyba tylko bajerami...
|
Cytat:
To jak z iPhonem - splonelo kilka lat, ale Ciebie na pewno tez to czeka, bo problem jest masowy ;-)! |
obszywał ktoś kierownice w aucie ? daje to coś ? bo w moim się już rozlatuje w rekach,guma się już rusza i odpada ;-)
|
Ja nie obszywałem, ale kumpel tak. No i powiem, że wygląda to bardzo dobrze. Kupił gotowca na Allegro i nie trzymając w życiu igły (no powiedzmy) wyszło mu to całkiem ładnie (jest instrukcja).
|
Cytat:
ale chyba kupie druga kierownice i podmienie,jak już pisałem guma mi sie odkleiła od metalowego szkieletu kierownicy |
Kup na podmianę lub daj do obszycia. Fachura zrobi niedrogo a dobrze.
Będzie pan zadowolony. :mruga: |
Cytat:
|
Jak się w mojej starej Corollce guma od metalu odkleiła... to się przyzwyczaiłem. :szczerb:
|
Mam nadzieję, że nasz miniak tu nie zajrzy przed końcem świąt, nie chcę mu psuć nastroju, ale...
Mini bezlitośnie zniszczone - za co? Mnie się żal zrobiło... |
Tona szpachli i będzie jak nowe. :szczerb:
|
Cytat:
tak robią w "cywilizowanym kraju" jak się dokumenty nie zgadzają ... ja swoich nie dam zniszczyć :P |
A ja będę jeździł sankami xD
http://www.bobostello.eu/foto/sanki2.jpg Śnieg jest..... mało ale jest... |
Kelejny raz dochodze do wniosku ze amerykanie to idioci , dopadli sie do jakiegos starego mini i pokaz zrobili ciekawe co ma do powiedzenia wlasciciel co to kupil .
|
Mnie zastanawia na jakiej podstawie? Kupuję sobie auto z importu i co, coś się nie zgadza i niszczą je?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:03. |