![]() |
jak dobrze pójdzie to zanabędziemy Land Rovera Disco 2 ;)
|
Nie za mało zabytkowy? Taki z 1948 z aluminium na nity, to jest klasyk!
|
Cytat:
stara dupa już jestem, więc coś luksusowego i wygodnego można mieć ;) toast2 |
A nie lepiej takie coś?
http://www.poboczem.pl/filmiki/video...Sort,1,vTime,3 |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
@Jarsonu
w Lambo jest dość nisko i twardo, a Polska nie grzeszy prostymi drogami ... a na "autostradach" to same miszcze lewego pasa ... |
No właśnie wiem... Tam jeszcze nisko to nie problem, choć osobiście wolę znacznie wyższą pozycję za kierownicą, ale sztywność zawieszenia dyskwalifikuje markę jako auta użytkowe. Innymi słowy - gdyby mnie było stać na takie auto, to bym nie kupił. Gdyby mnie było stać na takie oraz drugie na codzienną jazdę - o, wtedy mocno by mnie kusiło.
Ale na razie mi nie grozi, moje dwa auta to chrysler - gimnazjalista i pełnoletni opel astra :fiu: |
Powoli i omijając dziury to wszędzie dojedziesz na twardym i obniżonym zawieszeniu. Kwestia przyzwyczajenia. Ale nie ukrywam, że Lamborghini nie zaprojektowano z myślą o Polskich drogach :)
|
Będzie cię stać na Lambo, to i nie będziesz musiał bujać się po polskich drogach. Wyjechać z Polski po równej drodze już się da.
|
Land Rovera :D
|
Oglądajcie i płaczcie tak jak i ja płaczę :'-(
|
Ajsmak się zapłacze po miniaku :'(
|
Cytat:
toż to plastikowe BMW - czyli dla wielbicieli klasyki - FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ :zygi: BTW Disco wczoraj dotarło do Polski - strach się bać ;) :party: |
Słuchajcie, co sądzicie o tym pomyśle?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:29. |