![]() |
Czyli co było do przewidzenia. Pewnie okolice nadkoli też do roboty, może jakaś podłoga - z tych co nie widać....plus to wszystko co widać.
I tradycyjne pytanie, czy grat jest wart kasy, którą trzeba włożyć? A uzbiera się niemało, bo blacharz i lakiernik się cenią, jakieś blachy itp. reperaturki. A odpowiedź coraz częściej brzmi NIE, mimo że dylemat jest. |
Mając zrobiony silnik i kompletne zawieszenie chyba nie mam wyboru. Nie odzyskałbym wcześniej włożonych pieniędzy :(
|
To są te dylematy właśnie. Wkłada się więc kolejne pieniądze, by w końcu przyznać przed samym sobą że to był błąd.
Rachunki są proste, poza jednym - wartość sentymentalna :D Tak czy owak, obyś był zadowolony z roboty i z rachunku. |
A nie chce kto matiza z kierownica z zepsutej strony :D
|
Cytat:
|
Progi wymienione, reperaturki tylnych błotników wstawione. Przednie na stojakach szykowane pod lakier. Jak byłem to ostro pracowali! Nie zapowiadałem się z wizytą!
|
To teraz walnie skrzynia biegów. :>
:P |
Madzia wróciła :) :szczerb:
Jedno naprawione drugie zepsute... rzyć* nie umierać. |
Po remoncie silnika starej corolki, która to naprawa kosztowała mnie tyle co cały samochód wtedy był wart, powiedziałem dosyć. Kiedy rok później pojawiły się dziury w podłodze w pobliżu tylego błotnika - poszła na złom. Do sentymentów trzeba mieć bardzo gruby portfel. :kasa:
|
Zimniej się zrobiło jakiś czas temu na chwilkę, ale znowu się tak zrobi niebawem, więc do mojego trupa zacząłem lać droższego diesla, no i powiem, że to wcale drożej nie wychodzi, pali zawsze łatwiej, ale teraz jeszcze nie ma o czym mówić, bo najzimniej było około zera, za to spalanie z przeciętnych 7,5 po mieście spadło do 7,2, a ciągnie lepiej.
|
Chłop potęgą jest i basta! No i czym pojedziesz? :rotfl:
https://www.auto-swiat.pl/wiadomosci...019sq0#slajd-3 |
Eee tam taki kawalek to ja zwijam matizem na starcie :D a tam panika jak by wyoral autostrade z warszawy do gdanska lol2
|
Ty tym swoim matizem, to co najwyżej, blokujesz miejsce parkingowe :rotfl:
|
Ja już jeżdżę swoim klamotem. Blacharz się spisał!!
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:52. |