![]() |
Ilość załączników: 7
Cytat:
|
Cytat:
|
To gumowe kalesony, w sklepie przy kasie są. ||
|
Cytat:
|
Kalesonki miały być na mnie ,ale założyłem na spodnie drugie spodnie goretex , aby móc na czworaka łazić pod choinkami :taktak: prawdziwków dziś 23szt. i wiadro malusich podgrzybków :fiu: a Wy siedźcie przed kompami-zima zapyta gdzie jesień była :haha:
|
Ja nie siedzę przed kompami :nie:
Dziś o świcie zameldowałem się nad Bugiem; padało, powierzchnia rzeki parowała, było świetnie. Grzybów nie było. |
Cytat:
|
A byłem niedawno, z kumplem. Sam nie łowię, jakoś mnie to aż tak nie kręci; czasem jeżdżę z kimś, siadam sobie na krzesełku i kontempluje piękno przyrody.
Od rzeki do lasu niedaleko, mogłem zahaczyć na kilka minut, ale nie miałem ani żadnego pojemnika na grzyby, ani nawet odpowiedniego stroju... |
Ilość załączników: 2
A ja dziś byłem na ojcach dyrektorach ||ale troszka trzeba było się nagimnastykować:)
Załącznik 63320 Załącznik 63319 |
Tyle kilosów dla jednego grzyba :hahaha:
|
Cytat:
|
No tak.
Lepszy rydz, niż nic. |
U mnie dziś więcej ludzi jak grzybów :D ja nie chodziłem bo przez yebany DHL siedziałem w domu , czekając na kuriera , dupek twierdził że był , złożyłem reklamację i w poniedziałek sam odbiorę paczkę :sciana: co za kurewska firma! jakoś z pocztą nie ma problemu.
|
Ilość załączników: 4
Cytat:
Załącznik 63321 Załącznik 63322 Załącznik 63323 Załącznik 63324 |
yebany kurier był niby w piątek , więc zadzwoniłem do centrali aby umówić się na inny termin ,yebana słuchwa z centrali nie mogła się do niego do dzwonić(pewnie był na tym jednym w knajpie) więc wysłała do niego sms i cisza :sciana: więc ja maila z o*******em do samej wa-wy :taktak: a oni ''że wilcze doły'' :ysz: mogli mnie poinformować że w soboty nie jeżdżą , więc sam bym podjechał po paczkę k***astraciłem 2dni z życia :'( siedząc w domu i grając w gre(która mnie też wkurvia)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:35. |