![]() |
Ilość załączników: 1
Co prawda a mamą na spółkę, ale w ciągu 2 godzin to dla mnie sukces. Same podgrzybki. Nie zbieramy raczej innych, w naszym rejonie ciężko o inne. Przynajmniej pewne. :)
|
Jeszcze są? Ha, wczoraj w nocy było chłodno i dziś też będzie, ale może i ja się wybiorę. 2 tygodnie temu jadłem, już się stęskniłem :)
|
Jadę jutro rano, na kilka godzin. Dam znać jak coś znajdę. :)
|
Ilość załączników: 1
|
Dobre. :spoko:
Ja ostatnio byłem na grzybach u mnie w piwnicy, przyniosłem słoiczek maślaków i słoiczek podgrzybków, zjadłem wszystko od razu. :D |
Sezon 2014 OTWARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ilość załączników: 7
Na razie więcej czasu trzeba poświęcić na walkę z komarami niż na szukanie grzybków ale na jajeczniczkę nazbierane:)+ 1 czerwony kozak przez słońce upieczony i parę zwykłych koźlaków ususzonych na amen;)
Załącznik 66116 Załącznik 66117 Załącznik 66118 Załącznik 66119 Załącznik 66120 Załącznik 66121 Załącznik 66122 |
W jakim że to rejonie kraju ?
|
Najpiękniejszym;) Warmianka :) ale w lesie susza -zakaz całkowity wejścia do lasu--gdyby jakaś Straż Leśna się napatoczyła to 100~~200zł nie moje albo długa w ciemny las;)
|
Bory Tucholskie są super na grzyby :)
|
Ilość załączników: 3
|
No patrz pan, choć szczerze przyznam, że najbardziej lubię grzybki z jajecznicą. No i kurki na tym polu nie sprawiają się zbyt dobrze. Po prostu są jakieś takie mało "grzybowe". :) Nie ma to jak podgrzybek albo prawdziwek.....
|
Ani śladu innego grzyba nawet muchomora:ysz:
|
Jajecznica z kurkami, to klasyk sezonu! :spoko:
|
Ilość załączników: 4
|
Dużo grzybów jest w Borach Tucholskich - niezadeptane, rozległe lasy :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:48. |