![]() |
Cytat:
U mnie będziesz miał do wyboru albo rosół, albo pomidorową, a najczęściej nic... |
Przychodzi facet do domu i pyta żony co ugotowała na obiad? Nic. Ale wczoraj też nic nie było! Ugotowałam na dwa dni.
|
Cytat:
|
U mnie też lepiej by była.
Ale Ed już Ci wyjaśnił. A u mnie gotują na tydzień :D |
:sciana:dlatego uważam że żona to ZUO :taktak: lepiej zainwestować w pralkę która sama pierze :spoko: mikrofalówkę która sama podgrzeje nawet tygodniową zupę ;) zawsze można zamówić kebaba czy cuś innego i żona do tego nie jest potrzebna :nie: ostatecznie można odwiedzić mamusię :D
|
A do reszty sa portale dla sponsorow...
|
Ilość załączników: 1
Dziś byłem na opieńkach, ogólnie bardzo lubię zbierać te grzyby ;)
|
Opieńki są bardzo smaczne.
|
Ja sposobem z puszczy Białowieskiej pierwszy raz opieńki w solankę zapakowałem
i zimą będę próbował odtworzyć przysmak z knajp -zupa solankowa opieńkowa:) A opieńka u nas można ciężarówkami wywozić z lasu:)strasznie obrodził w tym roku:) |
Ilość załączników: 1
czary2mary a dotleniłeś się bez kitu? :haha:
U mnie dziś ludzi więcej jak grzybów :sciana: zastanawia mnie też to co robi straż leśna bo bydło jeździ samochodami jak po jakimś ****a osiedlu k***a ale wydaje mi się że to już końcówka grzybobrania , chociaż ciepło jest ,ale i such bo dawno u mnie nie padało. |
Cytat:
Wyraźnie widać koniec sezonu-zielonka zaczyna się meldować:) |
Faktycznie , to u Ciebie kawał lasu jest , w porównaniu do mego zagajnika :ysz: , ale ja daleko nie chodzę , tyle co mi grzybów trzeba to i koło domu nazbieram :taktak:
A sam byłeś , czy to taki rodzinny sweet wypadzik :jezyk: |
Cytat:
Sam z kochanką;) |
Ilość załączników: 2
|
Ilość załączników: 3
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:06. |