![]() |
No to Berion czytał Twojego posta 5 razy i nie zrozumiał. Jak to "straciłem 2dni z życia :'( siedząc w domu i grając w gre"? :O
|
Splinter Cell Blacklist się nazywa :sciana: a Berion ma konsolę to pewnie bierze ją pod pachę jeśli gdzieś wychodzi :> i nie wie co to jest marnowanie życia i 2dni urlopu na siedzeniu przed PC :ysz:
|
Rydze były, w pobliskim warzywniaku, bałem się zapytać po ile, teraz żałuję.
|
Edu w końcu wybierz się do lasu :taktak: nie bój się wilków nie ma :nie: co najwyżej kleszcze , ale one nie połykają w całości , najwyżej ugryzą Cię w doopę :haha:
|
Kleszcze już zimują;) -wczesna zimna jesień w tym roku;)
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Załącznik 63329 |
Ilość załączników: 2
|
jak bylem na mazurach, to miejscami grzybow w lesie bylo wiecej niz mchu :D
w przybytku w ktorym sypialem czuc bylo tylko zapach suszonych rozniastych wynalazkow :D ja sie na grzybach nie znam, tego co bym zebral, wolalbym sam nie jesc :haha: ale focic uwielbiam :D |
zary2mary na grzybach http://youtu.be/IPQfAWf9iWM :>:ysz:
|
Najlepszy jest pierwszy komentarz. :D
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 3
Powolutku kończy się sezon-ale ciepłe noce dają jeszcze niezły wysyp.Kołpaków już nie miałem w co zbierać:)
Pojawiają się też pierwsze zielonki.............:) Załącznik 63402 Załącznik 63403 Załącznik 63404 |
Też byłem dzisiaj na grzybach, półtora kilo podgrzybków mam... ze straganu, po 18 złotych kilo. :szczerb:
|
Ja już nie zbieram :nie: , bo znając moją starą , to grzybowa będzie co drugi dzień :taktak: a w inne dni to jak nie buraczkowa to szczawiówka :sciana:
|
Ja jeszcze mam z ostatniego grzybobrania trochę i też już nie mam planów iść. Zresztą te ostatnie też uzbierane przy okazji, zatrzymaliśmy się na chwilę wracając spod Zamościa i w 15 minut pół reklamówki wytargałem...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:44. |