![]() |
:kawa: zamiast śniadania.
W nocy przy chałupie było -2.3, ale po drodze do i z pracy zanotowałem "obiecane" -5. Ogólnie źle nie jest. :] |
Wróciłem do domu, czas na :piwo:
Sypie jak psu z doopy, a jeszcze w taką pogodę znalazł się kretyn, który na jednym z najbardziej "kolizjogennych" skrzyżowań w mieście wyjechał mi z podporządkowanej jakby mnie nie było (zwolnił, a potem zaczął przejeżdżać). Jak tak dalej będzie padać (a będzie), to już jutro będzie sporo śniegu - a prawdziwie zabawnie ma się zacząć dopiero w niedzielę, jak niż dotrze :sciana: |
Stare chłopy, a się troszku śniegu boją. W sumie, to marudzą jak stare baby. :>
Żubrówka ta z trawką + sok jabłkowy, a na zagrychę ciabatka ze złotym serem z niebieską pleśnią i kindziukiem, żeby znowu na wschód skręcić z tych południowych smaków. toast2 |
:kawa:
Wieczorem padał deszcz, w nocy co napadało to zamarzło. Oj, będzie na drogach wesoło! :szczerb: |
Cytat:
|
A teraz, to ja pójdę spać, ale na rozluźnienie walnę normalne, małe espresso, działa niesamowicie na spanie. Sprawdza się stare przysłowie pszczół, wszystko zależy od dawki. :kawa:
|
|
|
Sok jabłkowy już bez żubrówki, rano trzeba jechać, a na razie nikt nie wie, jak zwykle, co to znaczy rano. Czy trzeba wyjechać o trzeciej, czy o piątej. :]
toast2 /Po flaczkach była herbatka, zaprawdę powiadam wam, dobra herbatka z dobrą cytryną nie jest zła zimą, no i na deser espresso. Jeszcze jakbym wiedział na którą budzik nastawić... |
:kolejka: i czekam na meczyk
|
:kawa: przed śniadaniem.
|
U mnie :kawa: po
|
Wy coś nie możecie wycelować :hmm:
:kawa: w trakcie śniadania :> |
Za pół godziny :kawa: do śniadania.
|
:piwko2: do obiadu.
:piwko2: po obiedzie. |