![]() |
jak zżarty, to dobry
a jak został, to chyba nie bardzo :haha: nie no, tego tortu dawno nie ma, on był odjazdowy :spoko: |
Cytat:
Cytat:
|
|
zakupoholik :sciana:
|
Cytat:
jedno sprzedaję, drugie kupuję :) |
kup trzeciego miniaka :idea:
nie będziesz musiał sprzedawać :D |
Cytat:
o takiego, to tak :D |
widzialem dzis Tundre... Toyote Tundre...
o Q. - tyle mojego komentarza co prawda nie stac by mnie bylo na paliwo, ale wozek robi wrazenie wiec, zeby choc przez chwile poczuj sie jak w czolgu - wziolem L200 :D cos pieknego! kto nie jechal, nich zaluje - jazda takimi autami to przezycie jedyne w swoim rodzaju (ja w ta strone zboczony jestem - sportowe cacka mnie nie ruszaja) |
To faktycznie zboczony jesteś - na osobowo-ciężarowe. :P
|
Nie chce ktoś jakiejś grafiki, np. szablonu na aukcje Allegro czy cuś?
Nastały takie czasy, że zbieram na pendrive'a za 55 złotych, bo wszystkie oszczędności poszły, a bardzo by mi się teraz przydał... ;-) |
Samochód to skarbonka bez dna :taktak: Kto miał samochód ten wie .
Dlatego ja kupiłem rower xD Raz na jakiś czas zmienię klocki i płyn hamulcowy . Mała regulacja i jazda :D |
To nie przez samochód, to przez kobietę. To jasne jak słońce. :taktak:
|
Przypomina mi się mój kolega którego dziewczyna a właściwie już była rzuciła mu tekstem "Karol wydajesz więcej na samochód niż na mnie "
:szczerb: Ja bym z miejsca miał cięta ripostę . W dowodzie Cie nie mam to z kasą robię co chce :D |
Najgorsze jest to, że one nie wiedzą, że przez nie te samochody generują takie koszty.
Ale tak to już jest, było i będzie. Ta choroba to ocipka mózgu. || |
Nie to się nazywa blacharstwo ...
Utarło się nawet powiedzenie . Zostań moją blacharą, będę Twoim blacharzem ... :szczerb: Dobrze, że mam ten rower jedno osobowy . |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:31. |