![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#736 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Co do PO - nie rozumiem dziesiejszego ruchu Tuska - nie wiem po co teraz akurat wrocil do tego tematu, ale to nadal dla mnie nie zmienia faktu kto jest winien zerwania rozmow koalicyjnych i od zdrady jakiej partii zaczal sie ten caly burdel. Tego co mowi ten glab Bielan tez nie rozumiem. Mowi ze wycofanie kandydatury Marcinkiewicza byloby oszukaniem wyborcow. Prosze wiec o jakies zrodlo, skad Bielan wie ze wyborcy PiS liczyli na premiera Marcinkiewicza, ktory pojawil sie po wyborach z kapelusza. Z tego co ja wiem wyborcy PiSu byli przygotowani na premiera J.Kaczynskiego. Tak czy inaczej zmiana premiera przed pierwszym glosowaniem ktore zaraz ma nastapic jest bez sensu. I takie jest sensowne wytlumaczenie, a nie to ze Bielan nie chce oszukiwac wyborcow, bo juz to zrobil (jak i jego kiledzy) kilka razy. Ostatnio zmieniany przez pawelblu : 30.10.2005 o godz. 19:32 |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#737 |
Dziadek
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pawelblu dziś niestety pan Tusk wyraźnie pokazał czego chce... żałosny gość.
![]() |
#738 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tak pokazal wyraznie czego chce tylko nie zapominajcie ze na smyczy ich pis caly czas prowadzil i to pis z nimi gral w kotka i myszke
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#739 | |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() co wiedzial i to mi sie podoba ze widac czym jest PO wyszlo szydlo z worka ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
ZnakJaworznickiegoBikera
http://wiadomosci.onet.pl/1187470,11,item.html
o to ci chodzi?
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Zlotowicz
![]() ![]() |
Jezeli to jest ten najwiekszy zarzut wobec PO, to wynika z tego ze niewiele mozna im zarzucic
![]() Ja to odbieram raczej tak. Tusk chce powrocic do rozmow, tylko chce pokazac, ze liczy na spore ustepstwa ze strony PiS. Podejrzewam ze jest wiecej niz pewien ze J.Kaczynski nie bedzie premierem, tylko bedzie nim Marcinkiewicz, ale na otracie lez (tzn w zastepstwie za ten warunek) pewnie liczy na marszalka Komorowskiego i wice marszalka senatu Niesiolowskiego. Moze tez PiS zmieknie w przypadki MSWiA. Ruch czysto taktyczny i raczej mimo dosc trudnych warunkow optymistycznie rokuje na ugode. |
![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
ZnakJaworznickiegoBikera
http://wiadomosci.onet.pl/1187360,11...,686,item.html
wierzy ktos w przypadek w tej sytuacji ? bo ja niezbyt pamietacie "lub czasopism" ? widze w tym podobny "przypadek"
![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Zlotowicz
![]() ![]() |
Specjalnie sie nie wczytywalem z roznice w tych notatkach, ale raczej Marcinkiewicz ma racje. To byly pomylki redakcyjne.
Chyba zamieniono 'w pelni' na 'na pewno' i kilka tego typu przekrecen, czy zamiany koncowek. Rokita chyba jednak nieslusznie tak sie obuzyl i oskarzyl biednego Marcinkiewicza (bo jak go widze w TV to wyglada na takiego 'biednego Marcinkiewicza'). PS. 'lub czasopisma' ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
watpie PO juz mialo swoja szanse na to zeby isc na ugode a teraz mysla ze Pis na to pojdzie juz powiedzieli ze nie wiec mnie to juz zaczyna smieszyc dosc spoznione zagranie jezeli ma byc ugoda
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#745 | |
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Demokracja w Polsce jest demokracja ludzi, ktorzy maja o niej najmniejsze pojecie tj osob ktore zyly w czasach PRLu. Bez wiekszej wiedzy i jasnego swiatopogladu. Brak gruntownego wyksztalcenia + fanatyczna religijnosc + poczucie obywatelskiego obowiazku + latwowiernosc + podatnosc na populizm + ignoracja partii pozaparlamentarnych = wygrana PiSu. A wsrod ludzi bogatych jest przekonanie, ze nie warto sie w tym g... brudzic (nie ruszaj gie bo smierdzi). Dlatego co 4 lata mamy (pseudo)prawice a potem (pseudo)lewice - partie, ktora rzuci wiecej kielbasy. Polityczna poprawnosc nie wystepuje w Polsce, moje uczucia estetyczno-relgijno-moralne byly jawnie gwalcone przez TVP - transmisja pogrzebu JPII (nudny jestem?). Co jeszcze... dopuszczanie do glosu bojowek jawnie faszystowskich i szowinistycznych typu ONR czy MW (podobno jest to niezgodne z konstytucja tak jak propagowanie komunizmu vide KMP [chociaz oni do agresji, rasizmu, dyskryminacji nie posuwaja]). Nie mowienie bolesnej prawdy nt Kosciola katolickiego, prawoslawnego etc. Ignoracja ludzi propagujacych panstwo takie jakie ma (niby) gwarantowac konstytuacja (marsze antyklerykalow). Albo wolna amerykanka albo konsekwentne wykonywanie prawa (dot ujawnia pogladow). Btw ciekawe czy bede mial reprymende od polonistki za uzycie slow typu "naga", "upojne", "zebralem jej krew do butelki"? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#746 | |||
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#747 | |
Zlotowicz
![]() ![]() |
Cytat:
Nie nalezy zastanawiac sie nad tym co kto nam kiedys chcial zrobic i dzialac odwrotnie, bo to nie o to chodzi. Trzeba sie zastanowic nad tym co jest dobre. Tylko znowu dochodzimy tutaj do problemu - to co jest dobre wedlug wiekszosci, czy to co jest dobre obiektywnie (jak to stwierdzic?) czy to co jest dobre subiektywnie wedlug jakiejs jednostki do ktorej wlasnie nalezy decyzja. Nie przekreslalbym tak z marszu wladzy autorytarnej czy nawet monarchii, bo wydaje sie ona coraz bardziej pasujaca do wymagan reform jakie stoja przed nami. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#748 | |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
Cytat:
ja tam myslalem ze szlachta zawsze dazyla do tego by napchac kieszenie i umyc rece... potem Tagowica i z gorki.... no ale moge sie mylic..... a co do obecnej sytuacji w polityce.... to mi juz sie nie chce rozsadzac kto ma racje a kto nie, kto jest fe i be a kto nie.... trzeba uciekac bo tu nigdy normalnie nie bedzie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#749 | |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#750 | ||||
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dla mnie mozesz byc muzulmanem, u mnie nie wiara a osobowosc decyduje o czlowieku. Pochodzenie jest niewazne. Cytat:
Ostatnio zmieniany przez Banana Coctail : 31.10.2005 o godz. 07:55 |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|