![]() |
Dopiero będziesz się śmiał jak Leper dorwie się do rządzenia :blee:
|
dobra dobra smiejcie sie z pisu a co robi PO..oni to dopiero jaja "gabinet cieni" do dzisaj nie moga pogodzic sie z tym ze nie wygrali wyborow i tworza drugo rzad..taki na niby to jest dopiero smiechu warte
|
Ich wyborcy to "moherowe berety" i jakoś to im nie przeszkadza
Aby tylko "ich" radio i ich ksiądz mieli z górki :blee: |
z dnia na dzień jest coraz zabawniej, przed chwilą w panoramie usłyszałem, że pis chce stworzyć koalicję z samoobroną !!!
baHAHAHAHHBAUUAUAHHAHAAHAH no nie moge !!!! i leppera chcą na wicepremiera !!!! no ja z wersalki spadłem ze śmiechu. PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ chce do rządu człowieka z WYROKIEM !!! przypomnę, że jak rządziło sld i mianowali wicemarszałkiem naszego ulubionego wieśniaka to pis najgłośniej krzyczał, że on jest przestępcą !!! no i co ?? teraz tego nie widzą ??? teraz każdy dobry byle zostać przy władzy ? no ***** bez jaj !!!! a wyborcy pisu to co ?? ślepi i głusi ?? a jak widzę w tv tych kurdupli K. to przełączam na inny kanał bo :zygi: mi się chce jak ich widzę. już myślałem, że mi to wisi i nic mnie nie wyprowadzi z równowagi, a już na pewno nie polityka, ALE JUŻ ***** TERAZ TO NIE WYTRZYMAŁEM !!! NA MADAGASKAR Z NIMI !!! |
Cytat:
|
wyczytalem fajna rzecz w Angorze:
"Koalicja rzadowa z Prawem i Sprawiedliwoscia nadal miesci sie w strategii politycznej Platformy Obywatelskiej - powiedzial lider PO Donald Tusk - Ostatnim testem, czy jest ona mozliwa bedzie glosowanie nad nowymi czlonkami KRRiT - postawil warunek. O ile dobrze zrozumielismy, Platforma, w zamian za stanowisko KRRiT, zechce pogadac o koalicji z PiS, ktore, zdaniem Tuska, jest banda nieudacznikow, notorycznie "skacze na kase", upartyjnie panstwo, a na dodatek zamierza lomotac o 5 rano w drzwi swoich przeciwnikow" :spoko: :D |
na TVN24 daja powtorki:)
|
Cholera.. a ja dzisiaj tego cyrku nie miałem okazji oglądać..
|
to co dzisaj stalo sie w sejmie to na prawde az zal...poslowie to ostre tepaki R.Girtych klocil sie najwiecej a wniosku formalnego nie umie zglosci ofiara, byl wywiad przeprowadzony z konstytualista9nie wiem czy dobrze napisalem ten wyraz), ktory to powiedzial ze marszalek Marek Jurek nie zlamal prawa..poniewaz Giertych zle zlozyl wniosek formalny..ja sie nie orientuje jak sklada sie taki wniosek, ale skoro profesor powiedzial ze zle on zostal zlozony to raczej mu wierze....po za tym fajnie zachowywali sie poslowie..jakis okrzyki, wrzaski, tupanie, stukanie...jak stado mamutow...i jak tu odbudowac zaufanie ludzi...bo chyba nie takim zachowaniem.
|
hahaha, ale kabaret to dziś niezły odstawili, no ja się uśmiałem już chyba za cały rok. niech rozpiszą nowe wybory, pis będzie miało połowe głosów, to dopiero będzie śmiesznie, w kraju to chyba zostaną tylko emeryci i słuchacze radia m.
|
Cytat:
co z tego wyjdzie to się spodziewam po minie strusia... może nie on w końcu zacznie podejmować decyzje, bo w nim problem. |
Cytat:
|
dzisaj dopiero jazda jest w sejmie bez trzymanki boja sie wszystkie partie zwlaszcza Platforma rozpisaniania nowych wyborow ze az Jurka chca odwolac i ktos napisal w tym temacie ze Platforma jest porzadna i mysli tylko o ludziach oraz biednych :D
|
Nie lubię takiej dwulicowości jaką reprezentują RM i TV Trwam - do czasu pierwszej tury popierano "swoich" ludzi między innymi Macieja Giertycha a krytykowano PIS, natomiast po pierwszej turze gdy ich kandydat przepadł... nagle "przerzucono" poparcie dla Lecha Kaczyńskiego :wow:
|
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam ro29 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:55. |