![]() |
Cytat:
|
RAJ albo JAR...
Jarek, Andrzej oraz Romek zbudowali nowy domek a ten domek, w rzeczy samej to jest znany dom bez klamek W domku będa trzy klęczniki i solarium z Ameryki i jak w pakcie zapisane -lustra będą zakazane A dlaczego? - bo po prostu goście są różnego wzrostu, i jak by się Jarek czuł, widząc się do Romka pół? I, o zgrozo, nasz narodzie, zbudowano go na lodzie Przyjdzie wiosna i ciepłota pozostanie plama błota... |
Cytat:
|
od jutra przestaje kupowac G. Wyborcza - popiera bezwzględnie jedna strone, tendencyjna jak zwykle tez i polsat, onet i wp...
|
hehe, zaraz się lać będą :D
|
wlaczcie sobie Polsat - leci 'Co z ta Polska' :D
|
hehe, czekałem kto to pierwszy wykopie, ja nie chciałem, żeby potem na mnie nie było.
właśnie oglądam to co się dzieje w tv i się po podłodze turlikam ze śmiechu. |
hehe dziennikarze sie obrazli jaka szkoda:/
|
no comment: http://www.wp.pl/r/Ew1157
|
To Chuck zadecyduje czy będą wybory. Dlatego Kaczyński nie umie podać żadnych konkretów.
|
@ed dzieki. Na kosy sie nabije wszelkich oszolomow.
To - bezpieczenstwo, zatrudnienie, pieniadze, pokoj, tolerancje... aby dac, trzeba zabrac wladze idiotom. |
Cytat:
powoczenia z tą rewolucją z kosami na sztorc :D ;) |
@ed hunter moja mama ma 40 lat, jedyne co ja laczy z PRL to to, ze w nim zyla, otrzymala edukacje. "Czerwonego" mam dziadka, szanuje go bardzo. Jest naprawde zyczliwym czlowiekiem, jako jeden z wyzej postawionych w partii wielu ludziom pomogl.
Po tym jak juz nie nalezal do partii, nagle wielu jego "przyjaciol" od niego odeszlo. Jak juz wspomnialem - komunizm jest realny tylko wtedy gdy ludzie beda bardziej swiadomi tego co dostaja i dlaczego oraz gdy nie bede zbyt chciwi i przebiegli. Co do brniecia w bagno - juz dziadka zapewnilem, ze zrobie rewolucje w tym kraju jak nadarzy sie okazja: czerwone flagi, sierpy, mloty, kosy na sztorc, portrety Lenina... |
Witam !
Jak na to wszystko patrzę co się dzieje dziś w sejmie, rządzie, co mówią Prezydent, a także dziś Jarosław Kaczyński, a i czasem Rokita, Tusk itd. - to albo płakać się chce, albo tylko śmiać ... Tak bardzo ogólnie powiem - głosowałem na PIS i mi wstyd, miałem lekką sympatię do PO - i ich nie rozumiem, a co do działań LPR i Samoobronny - to już nie wspomnę - im zależy na Polsce - akurat ;) A tak poważniej - chyba jak widać po ostatnich sondażach - PiS przeliczył się z tym pomysłem na nowe wybory - wydawało mu się, że zgranie wszystko - a zaczyna być jasne, że niewiele może się zmienić - i nie za bardzo wiedzą jak się z tego wycofać. ro29 |
jest się czerwonym, bo rodzice tak mieli, wiec zamiast wstydzić się za rodziców brnie się w to bagno.
Białoruś stoi otworem - można jechać, prosić o azyl i srać na Polskę. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:16. |