![]() |
Niusik z dzisiejszego dnia:
Jak nieoficjalnie dowiedziała się TVN24, LPR wejdzie do rządu. Liga ma otrzymać dwa resorty - m. in. nowe ministerstwo oświaty i sportu, którego szefem ma zostać Roman Giertych. Giertych prawdopodobnie zostanie także wicepremierem. żródło: onet.pl Kolejne ministerstwo, aby tylko mieć w końcu większość! I gdzie to tanie państwo? Ręce opadają po raz kolejny... :\ |
Cytat:
|
Cytat:
ps widze ze sie poskarzyl wyszej wladzy :D heheheh || no prosze A zreszta niema sensu bede go ignorowal i tyle widze ze juz mnie administracja zastrasza za wolnosc wypowiedzi :D |
Cytat:
Nie obchodzi mnie, kto kogo lubi, czy jego argumenty s***261; s***322;uszne, czy nie. Wa***380;ne, ***380;e dyskutuje na poziomie, a nie obrzuca si***281; wyzwiskami i nie czepia liter***243;wek. Za to, co w tym temacie zaprezentowa***322;e***347; ostrze***380;enie - pierwsze i ostatnie, cho***263; nale***380;a***322;o Ci si***281; ju***380; wcze***347;niej. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
No wlasnie nikt nie ma watpliwosci :D twej madrosci || |
Cytat:
EDIT: I tych ponizej tez ... |
Cytat:
Sluchaj ja juz przerabialem to z pawelkiem on po prostu juz taki jest ze nie rozumie pewnych rzeczy ja nie bede mu argumetowal bo po co i tak nie zrozumie jezli "Erodeputowany" Piskorski to jego przyjaciel bo zawsze kiedy wyplywa pawelek go broni wystarczy ze przypomne afere mostowa to pawelek odpowie o jaki piekny mamy most dzieki Piskorskiemu :D hehehe Cytat:
PS jak okradnie staruszke pan P. na ulicy to tez przekalkulujesz to stwierdzisz ze to pewnie jakas premedytacja i gdzie sa dowody :D Cytat:
I vice versa pawelek :uklon: po prostu cie nielubie. No tak jestem bardzo agresywny i cie zaraz pogryze :D heheh wiec uwazaj bo cie dosiegna moje zeby :) |
Cytat:
Ale skad my humanisci, mamy takie rzeczy wiedziec || Zreszta ostatnio odnotowywujemy wyjatkowy wzrost agresywnosci u legiona (od jakiegos pol roku) i byl to juz raz temat naszej dyskusji w odpowiednim miejscu, takze spokojnie, mamy tego swiadomosc, ale w zwiazku z tym ze sie czepial narazie wylacznie mnie, przymykamy na to oko. |
Cytat:
ja osobiście Piskorskiego nie lubię i nie przekonały mnie do tego ostatnie wydarzenia, ale jego wcześniejsza działalność np. to co wyczyniał w Warszawie.. |
Cytat:
|
Kurcze !!inni ju***380; dostali na skrzynk***281; a ja te***380; chc***281; :http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.ht...8&ticaid=11827
giena@rozpierdala.net |
Eroposel to chyba ten z Samoobrony, co lubi kobiety lekkich obyczajow:)
|
Cytat:
A twej bystrosci chyba umknelo, ze wczoraj byla podpisana koalicja PiS, Samoobrona i pieciu renegatow z LPR, wiec cos na temat mozna bylo powiedziec (coprawda to temat o wyborach prezydenckich, ale sluzy do dyskusji politycznych). Koalicja powoduje jedynie przetasowanie w rzadzie i dodanie kilku glosow, chociaz wiekszosci nadal nie ma. Tak czy inaczej jest to wydazenie wazne. Dzisiaj mialo miejsce jeszcze jedno wydazenie. Rezygnacje zlozyl Łukasz Abgarowicz o ktorym pisalem wczesniej - przewodniczacy regionu mazowsze PO, ktory zdobyl stanowiwsko dzieki poparciu grupy Piskorskiego. Tusk rezygnacje przyjal. EDIT: Hmmmmm. Tak na dobra sprawe to eroposel to ladny neologizm ... widzisz, nawet moje bledy sa tworcze :) |
Cytat:
strazniku pisowni naucz sie sam pisac poprawnie bo masz mniemanie takie o osobie jakbys wszystkie rozum pozjadal naszczescie ja takiego niemam :) No widzisz bo nie jestem humanista tak jak ty i nie umiem pisac wiec jak ty mozesz byc po czesci humanista jak piszesz normalnie bzdury moze jeszcze powiesz ze pan Piskorski jest najuczciwszym politykiem w Polsce :Dheheheh |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:28. |