Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nasi kandydaci na najwyszy stolek RP (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nasi-kandydaci-najwyszy-stolek-rp-53431/)

M@X 26.08.2005 10:06

Idzmy dalej : http://www.cimoszenko.info/ ;)

pawelblu 26.08.2005 11:24

Cytat:

Napisany przez M@X.666

To idzcie.

Morris 26.08.2005 11:25

Cytat:

Napisany przez Banana Coctail
Religia przeszkadza w wychowywaniu dzieci, gdyż uczy ich rzeczy niestworzonych, tym że jeżeli coś nie ma wytłumaczenia to bóg to wie.
Stwarza błędne spojrzenie, iż jeżeli jest źle to się trzeba pomodlić a będzie lepiej. Jedyna dobra rzecz w religii to wpajanie aby żyć dobrze a potem będzie nagroda (tylko ta nagroda bywa zgubna, patrz pierwsze zdanie).

Nie chcę tworzyć off topic, ale moim zdaniem ta wypowiedź, pomimo swego mentorskiego tonu raczej świadczy o zupełnej nieznajomości religii. :niepow:

para 26.08.2005 11:53

Cytat:

Napisany przez M@X.666

Niezła ta strona, ktoś się sporo napracował.

Predi 27.08.2005 14:04

Cytat:

Napisany przez Morris
Nie chcę tworzyć off topic, ale moim zdaniem ta wypowiedź, pomimo swego mentorskiego tonu raczej świadczy o zupełnej nieznajomości religii. :niepow:

Banana wogole to jest 60-letni medrzec... trzeba go sluchac nie ma co ;)
a tak na serio to...... leje na te jego wypisywane durnoctwa
zazdroszcze mu tylko w wieku nastu lat pozjadania wszystkich rozumow

Loczek 27.08.2005 15:03

Mogę się dołączyć do dyskusjii ?

Ostatnio coś ogarnęła mnie wena twórcza i coś mi błysneło w głowie.

W skrócie:

Borowski - nie
Cimoszewicz - nie
Giertych - nie
Lepper - nie.

mgit 27.08.2005 15:32

A ja nie będę głosować :) mimo iż głosować już będę mógł (18 na początku września) :D

I tak kogo by nie wybrali, to i tak będzie kraj okradać, i robić przekręty i popierać złodzieji ... :ysz:

Loczek 27.08.2005 15:59

Cytat:

Napisany przez mgit
A ja nie będę głosować :) mimo iż głosować już będę mógł (18 na początku września) :D

I tak kogo by nie wybrali, to i tak będzie kraj okradać, i robić przekręty i popierać złodzieji ... :ysz:

Bierna postaw społeczna.

Nie idąc na wybory wybierasz gorsze zło.

Idąc możesz decydować w ułamkowym stopniu o przyszłosci kraju.

Wrato iść.

Weron 27.08.2005 16:12

Nie warto isc i nie ide.

Loczek 27.08.2005 16:22

Cytat:

Napisany przez Weron
Nie warto isc i nie ide.

:|

W taki sposób nie zmienimy kraju.

Liczy się każdy głos.

Po to mamy demokrację żeby z niej korzystać. Teraz masz wybór, możesz decydować. Nasi rodzice nie mieli wyboru i nikt im nie dał szansy. A decyzja podejmowana było na Kremlu.

Weron 27.08.2005 16:32

I tak go nie zmienisz przez te wybory. Nie ma na to juz zadnych szans. Kazdy wyjezdza i ma go w dupie. Ten kraj jest juz stracony dla zwyklych obywateli. Wedlug mnie w najblizszych latach nic sie nie zmieni. A moze byc jeszcze gorzej. Patrz konflikt z Rosja, Bialorusia.

wolfen3 27.08.2005 16:34

Cytat:

Napisany przez Loczek
Po to mamy demokrację żeby z niej korzystać.

No na bank...

M@X 27.08.2005 16:49

Cytat:

Napisany przez pawelblu
To idzcie.

Wybacz, jezeli Cie urazilem. Chcialem tylko przedstawic pewien aspekt humorystyczny calej sytuacji wyborczej. Takich "antywyborczych" stron jest multum...

mgit 27.08.2005 17:24

Cytat:

Napisany przez Loczek
Bierna postaw społeczna.

Nie idąc na wybory wybierasz gorsze zło.

Idąc możesz decydować w ułamkowym stopniu o przyszłosci kraju.

Wrato iść.

Ta .... kogo by się nie wybrało, będzie to samo, przekręty, korupcje, itd..
No i trudno się dziwić, osoby kandydujące na prezydenta, kandydują tylko po to by się szybko wzbogacić, a nie dbać o lepsze jutro dla społeczeństwa ||

Zresztą trudno im się dziwić, będą na miejscu prezydenta, i mając możliwość szybkiego wzbogacenia, jakoś niechce mi się wierzyć żebyś nie skorzystał z tej szansy 8 )
Jeśli byś nie skorzystał z takiej szansy to zaliczasz się do 0,000...00000001% społeczeństwa ||

Co do demokrajci, polska nie ma prawdziwej demokracji, i szybko jej mieć nie będzie.
Prawdziwą demokracje ma USA, polska będzie może kiedyś miała taką za 40-50 lat patrząc optymistycznie :)

EDIT
@Loczek masz reputke za postawe patriotyczną || :piwo:

wolfen3 27.08.2005 17:40

Cytat:

Napisany przez mgit
Prawdziwą demokracje ma USA, polska będzie może kiedyś miała taką za 40-50 lat patrząc optymistycznie

Tiaaa i co jeszcze ? Co twoim zdaniem jest prawdziwą demokracją?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:00.