![]() |
Idzmy dalej : http://www.cimoszenko.info/ ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a tak na serio to...... leje na te jego wypisywane durnoctwa zazdroszcze mu tylko w wieku nastu lat pozjadania wszystkich rozumow |
Mogę się dołączyć do dyskusjii ?
Ostatnio coś ogarnęła mnie wena twórcza i coś mi błysneło w głowie. W skrócie: Borowski - nie Cimoszewicz - nie Giertych - nie Lepper - nie. |
A ja nie będę głosować :) mimo iż głosować już będę mógł (18 na początku września) :D
I tak kogo by nie wybrali, to i tak będzie kraj okradać, i robić przekręty i popierać złodzieji ... :ysz: |
Cytat:
Nie idąc na wybory wybierasz gorsze zło. Idąc możesz decydować w ułamkowym stopniu o przyszłosci kraju. Wrato iść. |
Nie warto isc i nie ide.
|
Cytat:
W taki sposób nie zmienimy kraju. Liczy się każdy głos. Po to mamy demokrację żeby z niej korzystać. Teraz masz wybór, możesz decydować. Nasi rodzice nie mieli wyboru i nikt im nie dał szansy. A decyzja podejmowana było na Kremlu. |
I tak go nie zmienisz przez te wybory. Nie ma na to juz zadnych szans. Kazdy wyjezdza i ma go w dupie. Ten kraj jest juz stracony dla zwyklych obywateli. Wedlug mnie w najblizszych latach nic sie nie zmieni. A moze byc jeszcze gorzej. Patrz konflikt z Rosja, Bialorusia.
|
Cytat:
No na bank... |
Cytat:
|
Cytat:
No i trudno się dziwić, osoby kandydujące na prezydenta, kandydują tylko po to by się szybko wzbogacić, a nie dbać o lepsze jutro dla społeczeństwa || Zresztą trudno im się dziwić, będą na miejscu prezydenta, i mając możliwość szybkiego wzbogacenia, jakoś niechce mi się wierzyć żebyś nie skorzystał z tej szansy 8 ) Jeśli byś nie skorzystał z takiej szansy to zaliczasz się do 0,000...00000001% społeczeństwa || Co do demokrajci, polska nie ma prawdziwej demokracji, i szybko jej mieć nie będzie. Prawdziwą demokracje ma USA, polska będzie może kiedyś miała taką za 40-50 lat patrząc optymistycznie :) EDIT @Loczek masz reputke za postawe patriotyczną || :piwo: |
Cytat:
Tiaaa i co jeszcze ? Co twoim zdaniem jest prawdziwą demokracją? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:00. |