![]() |
nie twierdze, ze byly sfalszowane i zdaje sobie sprawe, ze nie znam kilkudziesieciu milionow polakow ktorzy glosowali.
jestem tylko strasznie zaskoczony wynikiem tych naszych nieszczesnych wyborow :( |
Czekałem na to cały dzień. W końcu skończy się złodziejstwo i przekręty.
|
Cytat:
Poz tym to pewnie bardzo niereprezentatywna grupa, chyba ze sa tam ludzie z roznych rejonow Polski, o roznym zatrudnieniu (w tym bez), i w roznym wieku. Wsrod moich znajomych sporo osob glosowalo na Janusza Korwin-Mikke (cos kolo 30-40%), ale nie uwazam ze z powodu tego ze dostal niecale 2% wyniki byly sfalszowane, choc swoje zastrzezenia do mediow i sondazy mam (zobaczcie ze okazalo sie ze JKM dostal tyle co Bochniarz, ktora wystepowala w kazdym sondazu, w duzej ilosci debat i w TV bylo ja czesto widac - JKM przeciwnie) |
No to mamy przydupasa oj. Rydzyka na czele!?
|
Cytat:
W 1. turze moim faworytem był J.K.Mikke. :spoko: Wg mnie największym plusem w tych wyborach było to, że do finału nie dostał się żaden postkomunista || |
z tymi wyborami to jakis przekret jest, ja nie znam nikogo kto glosowal na kaczynskiego !! jak to jest mozliwe ??
|
Jest jeden PLUS: Kaczynski nie bedzie prezydentem Warszawy !!
Ale z drugiej strony zeby prezydentem nie zostal ten glab Urbanski, czy zyciowa jelopa Stasiak. A co do minionych wyborow niech moim komentarzem bedzie wywiad z Januszem Korwin-Mikke. Kolejny smaczek ktory wrzucam do dyskusji. http://serwisy.gazeta.pl/tokfm/1,538...tml?as=1&ias=6 (jak komus sie nie chce czytac calego to daje najwazniejszy fragment): Cytat:
|
Pocieszam sie tym, ze blad statystyczny tej sondy jest szacowany na 3% (realnie moze byc wiecej). Mam nadzieje, ze to Tusk wygra. Czekam na pierwsze wyniki CKW z policzonych 10% glosow.
|
no to zaloba.
mam nadzieje, ze do rana sie sytuacja odwroci. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat: