![]() |
Cytat:
Warto dbać o najbogatszych, bo bardzo często jest to tożsame z "przedsiębiorczy". Jeżeli wzbogacił się on "inaczej" to nim powinno się zająć prawo (taki też raczej podatku nie zapłaci). I na końcu sprawiedliwy podział? (skrajnie: "Czy się robi czy sie leży...") - można dawać dużo więcej biednym nie zabierając bogatym. Ps. A taka Hanna Gronkiewicz-Waltz, co tą niepoprawną politycznie konferencję prasową poprowadziła, dała Polakom więcej pieniędzy (w ujęciu realnym) jako prezes Banku Centralnego, niż Kaczyński miał w budżecie Warszawy przez całą kadencję ("Mocna złotówka" to nie tylko cena dolara i euro w kantorze). |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
"Stepy akermanskie" - kretowi na haju zacze sie wydawac ze trawa to zielone morze "Dziady" - tu byl juz tak nawalony ze numeracje czesci pomylil i nie po kolei ponumerowal... a i zrozumiec to co napisal jest conajmniej "trudno" noi wogole byl taki jakis "zakrecony"... Slowackiego nie znam... ale pamietam ze sie z Adasiem zarli... musieli wiec widocznie konkurencyjne browary pic..... |
A ja Wam mowie - tak:
Dla mnie żenujące jest że teraz jest wybór pomiędzy Kaczorem a Donaldem. To wybór niczym pomiedzy szubienicą a krzesłem elektrycznym. Tusk jako liberał, da przedsiębiorcom kosztem opieki społecznej i funkcji socjalnych państwa. Spowoduje pogłębienie wyzysku Polski przez zagranicznych kapitalistów. Wskaźniki gospodarcze będą szły w górę, firmy będą się bogacić, będą w Polsce inwestować (no bo skoro tak tania siła robocza) a zwykli ludzie będą cierpieć pogłębiającą się biedę. Z Kaczorem odwrotnie: z funkcjami socjalnymi nie będzie tak źle ale odstręczy inwestorów, sprowokuje kryzys i w efekcie bieda będzie jak za Tuska, tylko że nie tak od razu no i trochę bardziej sprawiedliwie dzielona. Za to gospodarczo ulegniemy dalszemu zacofaniu. |
Właśnie tak sobie siedzę przy :piwo: i wymyśliłem, że kogokolwiek wybiorę w drugiej turze to i tak albo będzie KACZOR albo DONALD.
Ehhh co za czasy... || |
Cytat:
po zmieszaniu piwa i wody czolgalbys sie na czworkach, nie mowiac juz o siedzeniu rpzed kompem i pisaniu. tak wiec zejdz na ziemie. dawno juz nie mialem tak ch***jowej zabawy wiec wrocilem do domu i mnie nszlo na pisanie :D a tak ewrracajac do tematu - powinno sie upubliczniac po roku nazwisko pedofilA skazanego na kare wiezienia za gwalt etc. |
cieńko wojtas ja dopiero po wypicu 8 piwek i 0,75 litra odczuwam lekkie zachwiania równowagi:D po za tym uważam że pedofili się powinno mordować w brutalny sposób nie od razu ale powoli i z uporem zabijać aż będzie pies żebrał o śmierć
|
no w czas, mam takie natchnienie, że mogę epopeje tworzyć :D
zastanawiam się, czy mickiesicz i słowacki też tak nie tworzyli :P swoje dzieo nazwę: **** wam w d***pę i nawzajewm :hahaha: dzieło będziv zsię skłafdało z 12 rozdział,ow, kazdy. poruszę w nich zagadnienia zwiazane z obecna sytruacja polsi na arenie miedzynarodowej i włazidypstwa naszych (p)osłów :hahaha: a wybiory to itak mAm głęboko gsdzieś. dla mnie szarego zjadacza chleba nic sie nie zmieni :hmm: ps. ****a, tragicznie sie pisze po piuijaku. lkiterki sie myla :szczerb: |
o prosze jak po alkoholu od razu bocgactwo slownictwa jest piekniejsze :)
|
a ja jestem za kastracją pedofilów, gwałcicieli i zakazem robienia fety z krowiego mleka :D
faktem jest, że mamy wśród kandydatów na prezydenta dwóch przy***czyków. jeden to kurdupel metr pięćdzisiąt w kapeluszu, a drugi zapomniał, że wyjęli mu aparat na żęby i pluje się dookoła równie obficie jak kaczor daffy :D a tak pzoa tym jest super, jestem po pół litrówce na łebka i pierdzielę od rzeczy :hahaha: na dworze zimno jak ****, a mnie kręci we łbie i ogólnie jest za***iscie :) ps. laski były tak denne, że nawet na***any miałem do nich wstręt :P w****iłem się i wróciem do domu :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:55. |