Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nasi kandydaci na najwyszy stolek RP (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nasi-kandydaci-najwyszy-stolek-rp-53431/)

legion 24.10.2005 00:55

Cytat:

Napisany przez demek
a moze jednak zmartwi? ty nie jestes dla mnie calym swiatem
jestes dla mnie w sumie niczym poza znajomym z forum
wiec nie ******* ze nikogo moj wyjazd nie martwi

mnie nie martwi twoj wyjazd jedz sobie i nie wracaj :D to najlepsze wyjscie dla ciebie jak Kaczynski zostal prezydentem :)
Cytat:

Napisany przez Desden
Przynamniej napisalibyście grzecznie, że szanujecie prace moderów. Teraz sami zobaczcie co trzeba posprzątać ;)

ja szanuje ;) tam uciac tam dodac i tyle :)

Desden 24.10.2005 00:54

Przynamniej napisalibyście grzecznie, że szanujecie prace moderów. Teraz sami zobaczcie co trzeba posprzątać ;)

demek 24.10.2005 00:52

Cytat:

Napisany przez legion
no to zacznijmy od tego ze chlopczyku nie mam mordy i nie wsadze sobie jej w kubel ja nie zaczolem ?
juz ci mowile nikogo to nie zmartwi ze wyjedziesz :)

a moze jednak zmartwi? ty nie jestes dla mnie calym swiatem
jestes dla mnie w sumie niczym poza znajomym z forum
wiec nie ******* ze nikogo moj wyjazd nie martwi

Ice 24.10.2005 00:50

Cytat:

Napisany przez demek
w 1973

wiem wiem male przeklamanie w klawiszach bylo :)

legion 24.10.2005 00:49

Cytat:

Napisany przez demek
szczylu to sobie powiedz do dziecka jak sie dorobisz ale nie do mnie

dla ludzi nierozumiacych slowa pisanego chodzilo o komentowanie mojego wyjazdu

jesli podoba ci sie zycie w tym burdelu tomieszkaj i wegetuj tu dalej

prawdziwy burdel to ty jeszcze zobaczysz przez najblizsze 4 lata

wspomnisz moje slowa jeszcze

no to zacznijmy od tego ze chlopczyku nie mam mordy i nie wsadze sobie jej w kubel ja nie zaczolem ?
juz ci mowile nikogo to nie zmartwi ze wyjedziesz :)

demek 24.10.2005 00:48

Cytat:

Napisany przez Ice
Mowiac szczerze to mysle czy wygralby Tusk czy Kaczynski to i tak nic sie nie zmieni... poprostu taki juz jest ten kraj. Jedni tu przyjezdzaja inni uciekaja, a ja tu zostaje. Mi sie tam tu podoba. Jest jak jest i mi tu jest dobrze :) Zawsze mogloby byc gorzej.

ps. Nie ma co sie zalamywac zawsze zostaje nam ten pamietny mecz Polska - Anglia na Wembley jezeli dobrze pamietam w 1979r. :)

w 1973

Ice 24.10.2005 00:48

Mowiac szczerze to mysle czy wygralby Tusk czy Kaczynski to i tak nic sie nie zmieni... poprostu taki juz jest ten kraj. Jedni tu przyjezdzaja inni uciekaja, a ja tu zostaje. Mi sie tam tu podoba. Jest jak jest i mi tu jest dobrze :) Zawsze mogloby byc gorzej.

ps. Nie ma co sie zalamywac zawsze zostaje nam ten pamietny mecz Polska - Anglia na Wembley jezeli dobrze pamietam w 1973r. :)

demek 24.10.2005 00:46

Cytat:

Napisany przez legion
morde w kubel to ty wsadz szczylu :)

szczylu to sobie powiedz do dziecka jak sie dorobisz ale nie do mnie

dla ludzi nierozumiacych slowa pisanego chodzilo o komentowanie mojego wyjazdu

jesli podoba ci sie zycie w tym burdelu tomieszkaj i wegetuj tu dalej

prawdziwy burdel to ty jeszcze zobaczysz przez najblizsze 4 lata

wspomnisz moje slowa jeszcze

pozatym widac kto glosowal na lecha wies czyli .... niech kazdy sobie dopowie

legion 24.10.2005 00:44

Cytat:

Napisany przez demek
ty mnie nie karmisz wiec morda w kubel i nie zabieraj glosu w kwesti mojego wyjazdu za granice ok ?

morde w kubel to ty mozesz wsadzic sobie dla ochlody :)
i nie pisz tu ostentacyjnie o wyjezdzie bo nikogo to nie obchodzi :D

Piterniel 24.10.2005 00:42

Zaraz po tym jak ogłosili wyniki spekulacyjne onet, wp, o2 dostało czkawki ;p
Cytat:

ty mnie nie karmisz wiec morda w kubel i nie zabieraj glosu w kwesti mojego wyjazdu za granice ok ?
ej ej, bez takich. On to napisał w domyśle zartu
@demek jest pewnie nerwowy po tym jak prezydenta wybrali, co może wskazywać edytowanie jego podpisu :)

demek 24.10.2005 00:41

Cytat:

Napisany przez legion
@demek a my gratulujemy ci wyjazdu za granice by ci sie nie udzielil idiotyzm ogolu
Ps
przynajmniej o jedna gebe mniej do wykarmienia :D

legion 24.10.2005 00:39

Cytat:

Napisany przez Desden
Na wp.pl co drugi czyli pewnie kazdy, co na Tuska głosował chce uciekać z kraju!
Ciekawi mnie to że jak ktos nie ma kasy to lipa...a jak ktos jeddzie to jego wybór.

i trzeba jeszcze zauwazyc ze na onecie i wp moderuja ostro pozytywne wypowiedzi na Kaczynskiego a negatywne odrazu zamieszczaja ciekawe co :)

Desden 24.10.2005 00:37

Na wp.pl co drugi czyli pewnie kazdy, co na Tuska głosował chce uciekać z kraju!
Ciekawi mnie to że jak ktos nie ma kasy to lipa...a jak ktos jeddzie to jego wybór.

legion 24.10.2005 00:34

@demek a my gratulujemy ci wyjazdu za granice by ci sie nie udzielil idiotyzm ogolu
Ps
przynajmniej o jedna gebe mniej do wykarmienia :D
Cytat:

Napisany przez pawelblu
Panie legion - nie mierz innych swoja miara ...

Twoja historia jest naprawde urzekajaca, ale chyba odpuszcze sobie dalsza lekture (przynajmniej wybranych fragmentow dyskusji, mniej interesujacych autorow) ...

Z Bogiem. ||

no jasne nie bede Panie pawelblu typowy z ciebie warszawiak :) niema co z toba
clikac i tak masz swoje much w nosie :)

pawelblu 24.10.2005 00:34

Cytat:

Napisany przez legion
obiecanki cacanki :D a kto wie moze masz oltarzyk ludzie maja rozne zboczenia :)
no jasne ty wiesz co sie dzieje bo codziennie rano czytasz biuletyn publiczny :D

Panie legion - nie mierz innych swoja miara ...

Twoja historia jest naprawde urzekajaca, ale chyba odpuszcze sobie dalsza lekture (przynajmniej wybranych fragmentow dyskusji, mniej interesujacych autorow) ...

Z Bogiem. ||

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:16.