![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Przynamniej napisalibyście grzecznie, że szanujecie prace moderów. Teraz sami zobaczcie co trzeba posprzątać ;)
|
Cytat:
jestes dla mnie w sumie niczym poza znajomym z forum wiec nie ******* ze nikogo moj wyjazd nie martwi |
Cytat:
|
Cytat:
juz ci mowile nikogo to nie zmartwi ze wyjedziesz :) |
Cytat:
w 1973 |
Mowiac szczerze to mysle czy wygralby Tusk czy Kaczynski to i tak nic sie nie zmieni... poprostu taki juz jest ten kraj. Jedni tu przyjezdzaja inni uciekaja, a ja tu zostaje. Mi sie tam tu podoba. Jest jak jest i mi tu jest dobrze :) Zawsze mogloby byc gorzej.
ps. Nie ma co sie zalamywac zawsze zostaje nam ten pamietny mecz Polska - Anglia na Wembley jezeli dobrze pamietam w 1973r. :) |
Cytat:
dla ludzi nierozumiacych slowa pisanego chodzilo o komentowanie mojego wyjazdu jesli podoba ci sie zycie w tym burdelu tomieszkaj i wegetuj tu dalej prawdziwy burdel to ty jeszcze zobaczysz przez najblizsze 4 lata wspomnisz moje slowa jeszcze pozatym widac kto glosowal na lecha wies czyli .... niech kazdy sobie dopowie |
Cytat:
i nie pisz tu ostentacyjnie o wyjezdzie bo nikogo to nie obchodzi :D |
Zaraz po tym jak ogłosili wyniki spekulacyjne onet, wp, o2 dostało czkawki ;p
Cytat:
@demek jest pewnie nerwowy po tym jak prezydenta wybrali, co może wskazywać edytowanie jego podpisu :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Na wp.pl co drugi czyli pewnie kazdy, co na Tuska głosował chce uciekać z kraju!
Ciekawi mnie to że jak ktos nie ma kasy to lipa...a jak ktos jeddzie to jego wybór. |
@demek a my gratulujemy ci wyjazdu za granice by ci sie nie udzielil idiotyzm ogolu
Ps przynajmniej o jedna gebe mniej do wykarmienia :D Cytat:
clikac i tak masz swoje much w nosie :) |
Cytat:
Twoja historia jest naprawde urzekajaca, ale chyba odpuszcze sobie dalsza lekture (przynajmniej wybranych fragmentow dyskusji, mniej interesujacych autorow) ... Z Bogiem. || |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:16. |