![]() |
Cytat:
Cytat:
2) Ludzie ktorzy uczestnicza w mszy poza obszarem wyznaczonym na kosciol na tym wlasnie lotnisku -> zajmuja obszar losniskowy innego przeznaczenia. 3) Dzwiek mszy (nie na ulicy, tylko na lotnisku). I jeszcze raz - lotnisko to jest cos wiecej niz ulica, czy chodnik. I jeszcza raz - Andrzej wyrazil swoja opinie, a Ty mowiles o pojsciu do wladz, by zakazaly wjazdu Zydom jako odpowiedz na zastrzezenia Andrzeja. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Odpowiedz do edita: Tak jak pisalem wczesniej: http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...&postcount=797 Jak to Ci przeszkadza (tzn jakis obrzadek niech Ci bedzie juz ten zydowski wywolal u Ciebie OBRAZE uczuc religijnych) to masz prawo miec zastrzezenia. Nie uprawnia Cie to do dzialan jakie przedstawiles w odpowiedzi na zastrzezenia Andrzeja. On zaprezentowal swoje zastrzezenia. On nie mowil - gnebic katoli, zakazac, tylko przestrzegac prawa (+ w tym przypadku regulaminu tego lotniska i ogolnie tego typu obiektow o podwyzszonym rygorze bezpieczenstwa). |
Cytat:
|
Cytat:
Pawel, jedna rzecz..... DASZ MI DO KU*** NEDZY WYEDYTOWAC TEN PIE***OLONY ZAKAZ WSTEPU DO MIASTA NA ZAKAZ GLOSNYCH MODLITW? i PRZESTANIESZ SIE TEGO W KONCU CZEPIAC? juz bodajze trzeci post marnujesz na pisanie o moim zekomym antysemityzmie, komentujac te same rzeczy...... czy oprocz tego zakazu wjazu (ktory jak przyznaje byl pomylka wynikla z tego ze jak sie troche pisze to i sie cos zmasci, nie jestem ALFA i OMEGA jak TY) okazalem jakos antysemityzm? i czy chcesz czy nie..... to JEST czepianie sie za slowka.... przepraszam, jezeli nie umiem pisac tak doslownie i z taka sama bezblednoscia ja ty ps. tak jak Lepper o Balcerowiczu tak ty "zakaz wstepu", "zakaz wstepu" |
@Predi
nie ma co sie denerwowac kolego bo to jak grochem o sciane :) Cytat:
ps Pis po prostu wiedzial co robi i wiedzial ze jak zalozy koalicje z PO to beda blokowac wszystkie czystki w panstwie jak to robila kiedys UW wiec to byl przemyslany plan by pokazac co to jest PO jak widac tylko ich obchodzi wladza a nie to ze ludzia naobiecywali programy na ksero a teraz potrzebuja MSWiA bo tam jest realna wladza :) |
pozostający w cieniu :> Jarosław to tęga głowa.
jak u wytrawnego szachisty, zawsze ma przemyślane opcje na kilka następnych posunięć. :D PO to stołkowa partia :taktak: , najlepszym przykładen jest Komorowski - zawodowy polityk, osoba, która jest najmniej skłonna do zgody (a kiedyś mu rękę podałem i podał bym dzisiaj - na zgodę :) ) |
Cytat:
'ktory jak przyznaje byl pomylka wynikla z tego ze jak sie troche pisze to i sie cos zmasci'. Uwazam, ze zakonczylismy sprawe jak nalezy. I nie wiem dlaczego na tym forum ludziom tak trudno przyznac sie do pomylki. A przeciez to nic zlego - wrecz przeciwnie. Dowodzi tylko tego ze czlowiek potrafi zapanowac nad emocjami i racjonalnie, z dysnsu, spojrzec na to co wyprodukowal wczesniej. PS. wyedytowac nie moge. Nie moje podworko || PS2. Ale jakos PiS nie chce mu (Komorowskiemu) reki podac na zgode - o to sie rozbily rozmowy koalicyjne. |
pis pokazuje, czym jest tak naprawdę:
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...0,3002046.html |
Tak wybraliście to teraz macie :O
Ato dopiero początek :klotnia: |
Cytat:
|
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...0,3001746.html
a oto z kim pis sojusze zawiera. istne prawo i sprawiedliwosc. |
Czekajcie aż powstaną komisje ds. prawdy i sprawiedliwości... a potem to już może nawet cenzura w inecie :-o
|
Cytat:
A czy obietnice wyborcze są w ogóle w jakiś sposób dla partii wiążące? Mówię oczywiście o teorii. |
W żaden sposób nie wiążą :-o
|
dobra dobra czytajcie sobie gazete.pl to jest chyba jedna z najbardziej klimatycznych i klamliwych gazet w Polsce rowna Trybunie Ludu :D i prosze obiektywni ludzie wypowiadaja sie na forum czytajacy wartosci pokroju pan Michnika :blee: normalnie smiac mi sie chce :D i jeszcze @andrzejj9 obiektywnie do tego podchodzi prosze - "s****ysyni, bo inaczej trudno to nazwać.. " jak ladnie s*u*w*yni slicznie az plakac sie chce :( za obiektywizm
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:21. |