![]() |
ja *******e dobrze ze za 3 tyg juz mnie nie bedzie w tym burdelu zwanym polska z *****wym prezydentem!
cale szczescie ze nie bedzie mnie dotyczyl idiotyzm prezydenta |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no jasne ty wiesz co sie dzieje bo codziennie rano czytasz biuletyn publiczny :D Cytat:
|
Cytat:
Na pytania: Czy mam oltarzyk Piskorskiego? Gdzie jest Piskorski? zgodnie z obietnica nie odpowiem zeby nie meczyc Cie wymyslaniem i pisaniem riposty. Jedna odpowiedz jest dosc oczywista (chyba nawet Ty sie domyslisz, czy mam oltarzyk Piskorskiego, czy nie), natomiast zeby poznac odpowiedz na druga (gdzie jest Piskorski) trzeba wiedziec co sie dzieje w zyciu publicznym. Pragne jeszcze zwrocic uwage ze Pawlowi Piskorskiemu NIE ZOSTALY POSTAWIONE ZARZUTY, wiec nie ma sie z czego tlumaczyc niezaleznie od tego gdzie by sie znajdowal, teraz, kiedys, kiedykolwiek. |
Cytat:
|
|
nie.
ale od jutra pewnie tak. |
Cytat:
|
jak ja się rodzinie za granicą pokażę :'(
będą mnie plcami wytykać :buu: |
Cytat:
powiem ci tak ze sam chyba masz problemy z orietacja :D |
Cytat:
Pozdr. |
Cytat:
za to byly prezydent Kwasniewski zna angielski ale jeszcze lepiej zna Rosyjska wodke :D |
Cytat:
a dzisiaj, gdy polska jest w ue... żenada. edit dla ubogich: J. Kaczyński podziękował Rydzykowi i Gierkowi Prezes PiS Jarosław Kaczyński podziękował Radiu Maryja i jego dyrektorowi o. Tadeuszowi Rydzykowi oraz Ryszardowi Bugajowi i Adamowi Gierkowi za poparcie Lecha Kaczyńskiego w wyborach prezydenckich. Według J. Kaczyńskiego, jego brata poparły "różne siły, różni ludzie, z bardzo odmiennych stron". Wymienił m.in. Rydzyka, a także, jak powiedział "autentycznego człowieka lewicy" Bugaja, oraz syna byłego I sekretarza KC PZPR Edwarda Gierka, Adama. Prezes PiS podziękował też aktorom - Olgierdowi Łukaszewiczowi i Ewie Błaszczyk (oboje wystąpili w spotach reklamowych L. Kaczyńskiego) i przyjaciołom z NSZZ "Solidarność". Po tych słowach sala zaczęła skandować "Solidarność, Solidarność". J. Kaczyński podziękował również, jak to określił, "jednemu z najlepszych polityków": prezydentowi Łodzi Jerzemu Kropiwnickiemu. Słowa podziękowań skierował też do Romana Kluski, który wystąpił w jednym ze spotów reklamowych. Podkreślił, że dziękuje też kolegom z PO, do których, kończąc swoje przemówienie, skierował słowa: "Czas walki się skończył, zaczął się czas budowy IV RP". :blink: |
Cytat:
|
a zapytam z innej beczki...
co to za prezydent "cywilizowanego kraju", który w XXI wieku nie zna angielskiego? rozumiem zwykłego obywatela, ale żeby głowa państwa :hmm: przecież to obciach. wstyd mi będzie za granicą przyznać się że jestem polakiem. ps. panie i panowie. piszmy, co nam leży na sercu, bo niedługo już pewnie nie będziemy mogli :P |
Cytat:
BTW w środę. :P |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:46. |