Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nasi kandydaci na najwyszy stolek RP (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nasi-kandydaci-najwyszy-stolek-rp-53431/)

demek 24.10.2005 00:29

ja *******e dobrze ze za 3 tyg juz mnie nie bedzie w tym burdelu zwanym polska z *****wym prezydentem!
cale szczescie ze nie bedzie mnie dotyczyl idiotyzm prezydenta

legion 24.10.2005 00:26

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Generalnie to widze ze masz jakies uprzedzenia co do warszawiakow.

jasne ze tak nie lubie jak sie warszawiak wymadrza bo w tym jestescie mistrzami i macie o sobie wysokie mniemanie wystarczy przejechac sie autkiem po wawie :D zwlaszcza z obca rejestracja :)

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Na pytania:

to ja odpowiem za ciebie :)
Cytat:

Napisany przez pawelblu
Czy mam oltarzyk Piskorskiego? >mam i codzienie zapalam swieczki<

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Gdzie jest Piskorski? >niewiem pewnie zawial zagranice< :D

Cytat:

Napisany przez pawelblu
zgodnie z obietnica nie odpowiem zeby nie meczyc Cie wymyslaniem i pisaniem riposty. Jedna odpowiedz jest dosc oczywista (chyba nawet Ty sie domyslisz, czy mam oltarzyk Piskorskiego, czy nie), natomiast zeby poznac odpowiedz na druga (gdzie jest Piskorski) trzeba wiedziec co sie dzieje w zyciu publicznym.

obiecanki cacanki :D a kto wie moze masz oltarzyk ludzie maja rozne zboczenia :)
no jasne ty wiesz co sie dzieje bo codziennie rano czytasz biuletyn publiczny :D
Cytat:

Napisany przez pawelblu
Pragne jeszcze zwrocic uwage ze Pawlowi Piskorskiemu NIE ZOSTALY POSTAWIONE ZARZUTY, wiec nie ma sie z czego tlumaczyc niezaleznie od tego gdzie by sie znajdowal, teraz, kiedys, kiedykolwiek.

heheheh no jasne Kulczykowi tez NIE POSTAWIONO ZARZUTOW

pawelblu 24.10.2005 00:15

Cytat:

Napisany przez legion
jasne teraz promineci z Pisu a nie dawni kacykowie i unia wolnosci ktora przemalowala sie na PO smiechu warte widac ze jestes warszawiakiem
powiem ci tak ze sam chyba masz problemy z orietacja :D

Generalnie to widze ze masz jakies uprzedzenia co do warszawiakow. Ale to problem Twoj i Twojego terapelty.

Na pytania:
Czy mam oltarzyk Piskorskiego?
Gdzie jest Piskorski?

zgodnie z obietnica nie odpowiem zeby nie meczyc Cie wymyslaniem i pisaniem riposty. Jedna odpowiedz jest dosc oczywista (chyba nawet Ty sie domyslisz, czy mam oltarzyk Piskorskiego, czy nie), natomiast zeby poznac odpowiedz na druga (gdzie jest Piskorski) trzeba wiedziec co sie dzieje w zyciu publicznym.

Pragne jeszcze zwrocic uwage ze Pawlowi Piskorskiemu NIE ZOSTALY POSTAWIONE ZARZUTY, wiec nie ma sie z czego tlumaczyc niezaleznie od tego gdzie by sie znajdowal, teraz, kiedys, kiedykolwiek.

legion 24.10.2005 00:11

Cytat:

Napisany przez woitas
nie.
ale od jutra pewnie tak.

kolega @Piterniel podal ci linka :) jasne i to wszystko co tam napisane to wina Kaczynskich :haha:

Piterniel 24.10.2005 00:08

http://republika.pl/m_tyras/ :)

woitas 24.10.2005 00:06

nie.
ale od jutra pewnie tak.

legion 24.10.2005 00:04

Cytat:

Napisany przez woitas
jak ja się rodzinie za granicą pokażę :'(
będą mnie plcami wytykać :buu:

a teraz cie nie wytykaja :)

woitas 24.10.2005 00:01

jak ja się rodzinie za granicą pokażę :'(
będą mnie plcami wytykać :buu:

legion 24.10.2005 00:01

Cytat:

Napisany przez janko100
Ponieważ jesteś z Wrocka to można darować ci lekką nieznajomość lokalnej tematyki. Gorzej jednak dla ciebie, ponieważ talenty zarządzania PISu przełożą się teraz również na twoje miasto. I nie jestem z tego powodu szczęśliwy. No chyba, że jakiś prominent z PISu mieszka obok ciebie to może coś ci wyremontują

Pozdr.

jasne teraz promineci z Pisu a nie dawni kacykowie i unia wolnosci ktora przemalowala sie na PO smiechu warte widac ze jestes warszawiakiem
powiem ci tak ze sam chyba masz problemy z orietacja :D

janko100 23.10.2005 23:53

Cytat:

Napisany przez legion
ja nie rozumiem czemu az 5 lat chyba troche przesadzasz a jakby Donald wygral to bys wrocil we wtorek ??? :D

zapomniales ze te inwestycie podarowal wam Piskorski :haha:

Ponieważ jesteś z Wrocka to można darować ci lekką nieznajomość lokalnej tematyki. Gorzej jednak dla ciebie, ponieważ talenty zarządzania PISu przełożą się teraz również na twoje miasto. I nie jestem z tego powodu szczęśliwy. No chyba, że jakiś prominent z PISu mieszka obok ciebie to może coś ci wyremontują

Pozdr.

legion 23.10.2005 23:53

Cytat:

Napisany przez woitas
tak, ale on był prezydentem w XX wieku :P
a dzisiaj, gdy polska jest w ue... żenada.

ale on jest noblista i do tego maz stanu :haha:
za to byly prezydent Kwasniewski zna angielski ale jeszcze lepiej zna Rosyjska wodke :D

woitas 23.10.2005 23:50

Cytat:

Napisany przez legion
ale dales argumet :) normalnie wiesz Walesa do tej pory go niezna i byl spawaczem :D

tak, ale on był prezydentem w XX wieku :P
a dzisiaj, gdy polska jest w ue... żenada.

edit dla ubogich:

J. Kaczyński podziękował Rydzykowi i Gierkowi

Prezes PiS Jarosław Kaczyński podziękował Radiu Maryja i jego dyrektorowi o. Tadeuszowi Rydzykowi oraz Ryszardowi Bugajowi i Adamowi Gierkowi za poparcie Lecha Kaczyńskiego w wyborach prezydenckich.
Według J. Kaczyńskiego, jego brata poparły "różne siły, różni ludzie, z bardzo odmiennych stron". Wymienił m.in. Rydzyka, a także, jak powiedział "autentycznego człowieka lewicy" Bugaja, oraz syna byłego I sekretarza KC PZPR Edwarda Gierka, Adama.

Prezes PiS podziękował też aktorom - Olgierdowi Łukaszewiczowi i Ewie Błaszczyk (oboje wystąpili w spotach reklamowych L. Kaczyńskiego) i przyjaciołom z NSZZ "Solidarność". Po tych słowach sala zaczęła skandować "Solidarność, Solidarność".
J. Kaczyński podziękował również, jak to określił, "jednemu z najlepszych polityków": prezydentowi Łodzi Jerzemu Kropiwnickiemu. Słowa podziękowań skierował też do Romana Kluski, który wystąpił w jednym ze spotów reklamowych.

Podkreślił, że dziękuje też kolegom z PO, do których, kończąc swoje przemówienie, skierował słowa: "Czas walki się skończył, zaczął się czas budowy IV RP".

:blink:

legion 23.10.2005 23:48

Cytat:

Napisany przez woitas
a zapytam z innej beczki...
co to za prezydent "cywilizowanego kraju", który w XXI wieku nie zna angielskiego?

rozumiem zwykłego obywatela, ale żeby głowa państwa :hmm:

ale dales argumet :) normalnie wiesz Walesa do tej pory go niezna i byl spawaczem :D

woitas 23.10.2005 23:46

a zapytam z innej beczki...
co to za prezydent "cywilizowanego kraju", który w XXI wieku nie zna angielskiego?

rozumiem zwykłego obywatela, ale żeby głowa państwa :hmm:
przecież to obciach. wstyd mi będzie za granicą przyznać się że jestem polakiem.

ps. panie i panowie.
piszmy, co nam leży na sercu, bo niedługo już pewnie nie będziemy mogli :P

joujoujou 23.10.2005 23:44

Cytat:

Napisany przez legion
ja nie rozumiem czemu az 5 lat chyba troche przesadzasz a jakby Donald wygral to bys wrocil we wtorek ??? :D

[...]

A przeczytałeś co dalej napisałem? :>

BTW w środę. :P

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:46.