![]() |
heh, znowu ktos to wykopal :rozga:
jejku, malo ich w tv, radio, gazetach, portalach z newsami, jak to ktos kiedys powiedzial, boje sie otworzyc lodowke, to jeszcze tutaj. :bluzga: :zygi: |
@mp666 ale tam nie wyrazasz sie Ty tylko ktos inny, tutaj sam mozesz to zrobic. To jest zaleta ;)
|
A osochozi?
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam ro29 |
Nie lubię takiej dwulicowości jaką reprezentują RM i TV Trwam - do czasu pierwszej tury popierano "swoich" ludzi między innymi Macieja Giertycha a krytykowano PIS, natomiast po pierwszej turze gdy ich kandydat przepadł... nagle "przerzucono" poparcie dla Lecha Kaczyńskiego :wow:
|
dzisaj dopiero jazda jest w sejmie bez trzymanki boja sie wszystkie partie zwlaszcza Platforma rozpisaniania nowych wyborow ze az Jurka chca odwolac i ktos napisal w tym temacie ze Platforma jest porzadna i mysli tylko o ludziach oraz biednych :D
|
Cytat:
|
Cytat:
co z tego wyjdzie to się spodziewam po minie strusia... może nie on w końcu zacznie podejmować decyzje, bo w nim problem. |
hahaha, ale kabaret to dziś niezły odstawili, no ja się uśmiałem już chyba za cały rok. niech rozpiszą nowe wybory, pis będzie miało połowe głosów, to dopiero będzie śmiesznie, w kraju to chyba zostaną tylko emeryci i słuchacze radia m.
|
to co dzisaj stalo sie w sejmie to na prawde az zal...poslowie to ostre tepaki R.Girtych klocil sie najwiecej a wniosku formalnego nie umie zglosci ofiara, byl wywiad przeprowadzony z konstytualista9nie wiem czy dobrze napisalem ten wyraz), ktory to powiedzial ze marszalek Marek Jurek nie zlamal prawa..poniewaz Giertych zle zlozyl wniosek formalny..ja sie nie orientuje jak sklada sie taki wniosek, ale skoro profesor powiedzial ze zle on zostal zlozony to raczej mu wierze....po za tym fajnie zachowywali sie poslowie..jakis okrzyki, wrzaski, tupanie, stukanie...jak stado mamutow...i jak tu odbudowac zaufanie ludzi...bo chyba nie takim zachowaniem.
|
Cholera.. a ja dzisiaj tego cyrku nie miałem okazji oglądać..
|
na TVN24 daja powtorki:)
|
wyczytalem fajna rzecz w Angorze:
"Koalicja rzadowa z Prawem i Sprawiedliwoscia nadal miesci sie w strategii politycznej Platformy Obywatelskiej - powiedzial lider PO Donald Tusk - Ostatnim testem, czy jest ona mozliwa bedzie glosowanie nad nowymi czlonkami KRRiT - postawil warunek. O ile dobrze zrozumielismy, Platforma, w zamian za stanowisko KRRiT, zechce pogadac o koalicji z PiS, ktore, zdaniem Tuska, jest banda nieudacznikow, notorycznie "skacze na kase", upartyjnie panstwo, a na dodatek zamierza lomotac o 5 rano w drzwi swoich przeciwnikow" :spoko: :D |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:54. |