![]() |
Cytat:
jak wygra będzie miał 50 doradców, którzy przez głosowanie będą ustalać jego poglądy :taktak: |
Jeszcze dogrywka za dwa tygodnie ||
|
Kurde.. zacząłem nawet oglądać wieczory wyborcze, ale na TVN takie show zrobili, że zacząłem mieć wrażenie, że jakieś reality show znowu leci.. Idę obejrzeć "The house of flying daggers".. Mam wrażenie, że będzie to przyjemnie spędzenie wieczoru..
|
Tusk - w koncu ktos normalny ;)
|
TUSK!! Będziemy dumni z Polski :)
Jak słucham w wystąpieniu Kaczyńskiego to mi się żygać chce! Gada jak FASZYSTA ******ony! |
No i mamy 2 turę.
|
a ja zaglosowalem tak jak chcialem :D
|
a ja powiem, że zagłosowałem na małego populistę, duży mi się nie podoba ;)
|
A ja powiem, że nie zagłosuję bo nie mogę:)
|
Henryka Bochniarz :niepow:
Marek Borowski :niepow: Leszek Bubel :niepow: Liwiusz Ilasz :niepow: Lech Kaczyński :niepow: Jarosław Kalinowski :niepow: Janusz Korwin-Mikke :niepow: Andrzej Lepper :niepow: Jan Pyszko :niepow: Adam Słomka :niepow: Donald Tusk :niepow: Stanisław Tymiński :niepow: jak cisza to cisza ;) |
Cytat:
Marek Borowski || Leszek Bubel :glaszcze: Liwiusz Ilasz ;) Lech Kaczyński :idea: Jarosław Kalinowski :niepow: Janusz Korwin-Mikke :blee: Andrzej Lepper :help: Jan Pyszko :bla: Adam Słomka :uklon: Donald Tusk :wazuuup: Stanisław Tymiński :ph34r: :ban: :D |
Cytat:
Jednak wrzucam listę nazwisk. Henryka Bochniarz Marek Borowski Leszek Bubel Liwiusz Ilasz Lech Kaczyński Jarosław Kalinowski Janusz Korwin-Mikke Andrzej Lepper Jan Pyszko Adam Słomka Donald Tusk Stanisław Tymiński |
Cytat:
pzdr |
Loczek więc gdzie ta ankieta ???
Ok.CIAPEK |
demek to miał być żart :haha:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:41. |