![]() |
po prawej stronie kampania polega na tym zeby pomawiac i to jak najwiecej, jak sie z jednego wybroni to znowu i tak do usranej smierci
|
Cytat:
Musze poczytac, bo nie pamietam. Co do decyzji Cimoszewicza. Popieram. Z dwoch powodow: -po pierwsze, przy tak wulgarnej prostackiej kampanii negatywnej, rezygnacja to wygrana moralna. -po drugie, ulatwia mi wybor. Nie mam po co isc do wyborow. Nie mam ani na kogo glosowac ani celu. A glosowac przeciw komus - to nie moja bajka. |
Ktoś czyta Angorę? Ręka ręke myje po prawej stronie i pomija to milczeniem? Opiniogniot lewostronny "FiM" ujawnia ciemną strone Prezydenta Donaldiana z zasadami w dupie i innych z prawej strony.
Proszę oto artykuł |
Cimoszewicz to przebiegly lis, zrobil z siebie ofiare, zal mi sie zrobilo tej jego wypielegnowanej twarzyczki
qrcze, przydala by sie jakas odprawka dla towarzysza, przeciez odszedl ze stanowizka kandydata i Kwasniewska wyjdzie z twarza - bedzie jej niezmiernie zal wielkich szans czystego, godnego prezydentury kandydata, ktory zostal zniszczony przez prawicowe pomowienia czy po lewej stronie nie ma juz mezczyzn, ktorych poznaje sie po tym jak koncza? bo albo Cimoszewicz nie chcial skonczyc, poniewaz skonczyl by zle albo wlasnie skonczyl... Tusk ma teraz latwiej, nie ma juz z kim dyskutowac w debatach, mam nadzieje ze nie osiadzie na laurach i faktycznie, moze cale SLD zrezygnuje w protescie z wyborow, by pomoc swoim rodzinom, ktore zostaly zaatakowane w wyjatkowo nikczemny sposob przez czesc politykow i czesc dziennikarzy - bardzo podobalo mi sie to tlumaczenie |
|
zwycięzca może być tylko jeden - TUSK i będzie :]
Na pewno komentowaliście już tutaj debate w programie "Co z tą Polską" z Cimoszewiczem i Tuskiem. Tusk strasznie go zmiażdżył. Nie lubie rozmawiać o polityce, szczególnie o polskiej i dlatego tyle jak narazie w tym temacie:). |
Oglądałem konferencję prasową. Mimo, iż uważam go za człowieka nie nadającego się na urząd prezydenta powiem tylko, Cimoszewicz to bardzo inteligentny człowiek.
Moim zdaniem celowo nie podał nazwiska kandydata na którego chciałby, aby przeszły jego głosy. Zrobiłby to tylko wieśniak, taki jak np... Kalinowski, który oświadczył aby ludzi, którzy chcieli głosować na Cimoszewicza zagłosowali na niego samego. EDIT: do listy wieśniaków dodaję też Borowskiego. |
kliknijcie sobie na www.beger.pl :D
najpierw wesoła ankieta a potem ląduje się na stronie Cimoszewicza albo Tuska || o jeszcze starego Giertycha ^_^ i Kaczyńskiego :spoko: Leppera....chyba wszyscy kandydaci uwzględnieni 8 ) |
Cytat:
piłeś coś :> |
a ja o niczym inny nie mysle jak o liniowym podatku, jak w rosji jak sie uda bede takim nowruskim :D - głosujmy na PO - bedziemy mieli wielui biznesmenów :D
Kaczor Donald na prezydenta Diabeł homseksualista (diabeł mężczyzna kobieta:P) na premiera :P - i jak sie uda bede nwopolakiem i bedzie gitezzz |
taaak... biedny Cimoszko, jak oni mu tak mogli...
i to ma byc niby polityk.... |
Cytat:
a lewica musi przegrać w bólach aby zapamiętać lekcję. :spoko: |
Cytat:
|
Cytat:
Jak nie zmieni to mam nadzieję, żę SLD w ramach protestu zrezygnuje z udziału w wyborach. || |
Cimoszewicz zachował się cwano - wyjdzie z tej sytuacji bez przegranej, którą na pewno by zaliczył. Mam nadzieję, że jego elektorat nie jest na tyle z*****ały, aby swe głosy przelać na jakiegoś Leppera lub innego oszołoma.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:42. |