Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nasi kandydaci na najwyszy stolek RP (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nasi-kandydaci-najwyszy-stolek-rp-53431/)

demek 24.10.2005 00:48

Cytat:

Napisany przez Ice
Mowiac szczerze to mysle czy wygralby Tusk czy Kaczynski to i tak nic sie nie zmieni... poprostu taki juz jest ten kraj. Jedni tu przyjezdzaja inni uciekaja, a ja tu zostaje. Mi sie tam tu podoba. Jest jak jest i mi tu jest dobrze :) Zawsze mogloby byc gorzej.

ps. Nie ma co sie zalamywac zawsze zostaje nam ten pamietny mecz Polska - Anglia na Wembley jezeli dobrze pamietam w 1979r. :)

w 1973

Ice 24.10.2005 00:48

Mowiac szczerze to mysle czy wygralby Tusk czy Kaczynski to i tak nic sie nie zmieni... poprostu taki juz jest ten kraj. Jedni tu przyjezdzaja inni uciekaja, a ja tu zostaje. Mi sie tam tu podoba. Jest jak jest i mi tu jest dobrze :) Zawsze mogloby byc gorzej.

ps. Nie ma co sie zalamywac zawsze zostaje nam ten pamietny mecz Polska - Anglia na Wembley jezeli dobrze pamietam w 1973r. :)

demek 24.10.2005 00:46

Cytat:

Napisany przez legion
morde w kubel to ty wsadz szczylu :)

szczylu to sobie powiedz do dziecka jak sie dorobisz ale nie do mnie

dla ludzi nierozumiacych slowa pisanego chodzilo o komentowanie mojego wyjazdu

jesli podoba ci sie zycie w tym burdelu tomieszkaj i wegetuj tu dalej

prawdziwy burdel to ty jeszcze zobaczysz przez najblizsze 4 lata

wspomnisz moje slowa jeszcze

pozatym widac kto glosowal na lecha wies czyli .... niech kazdy sobie dopowie

legion 24.10.2005 00:44

Cytat:

Napisany przez demek
ty mnie nie karmisz wiec morda w kubel i nie zabieraj glosu w kwesti mojego wyjazdu za granice ok ?

morde w kubel to ty mozesz wsadzic sobie dla ochlody :)
i nie pisz tu ostentacyjnie o wyjezdzie bo nikogo to nie obchodzi :D

Piterniel 24.10.2005 00:42

Zaraz po tym jak ogłosili wyniki spekulacyjne onet, wp, o2 dostało czkawki ;p
Cytat:

ty mnie nie karmisz wiec morda w kubel i nie zabieraj glosu w kwesti mojego wyjazdu za granice ok ?
ej ej, bez takich. On to napisał w domyśle zartu
@demek jest pewnie nerwowy po tym jak prezydenta wybrali, co może wskazywać edytowanie jego podpisu :)

demek 24.10.2005 00:41

Cytat:

Napisany przez legion
@demek a my gratulujemy ci wyjazdu za granice by ci sie nie udzielil idiotyzm ogolu
Ps
przynajmniej o jedna gebe mniej do wykarmienia :D

legion 24.10.2005 00:39

Cytat:

Napisany przez Desden
Na wp.pl co drugi czyli pewnie kazdy, co na Tuska głosował chce uciekać z kraju!
Ciekawi mnie to że jak ktos nie ma kasy to lipa...a jak ktos jeddzie to jego wybór.

i trzeba jeszcze zauwazyc ze na onecie i wp moderuja ostro pozytywne wypowiedzi na Kaczynskiego a negatywne odrazu zamieszczaja ciekawe co :)

Desden 24.10.2005 00:37

Na wp.pl co drugi czyli pewnie kazdy, co na Tuska głosował chce uciekać z kraju!
Ciekawi mnie to że jak ktos nie ma kasy to lipa...a jak ktos jeddzie to jego wybór.

legion 24.10.2005 00:34

@demek a my gratulujemy ci wyjazdu za granice by ci sie nie udzielil idiotyzm ogolu
Ps
przynajmniej o jedna gebe mniej do wykarmienia :D
Cytat:

Napisany przez pawelblu
Panie legion - nie mierz innych swoja miara ...

Twoja historia jest naprawde urzekajaca, ale chyba odpuszcze sobie dalsza lekture (przynajmniej wybranych fragmentow dyskusji, mniej interesujacych autorow) ...

Z Bogiem. ||

no jasne nie bede Panie pawelblu typowy z ciebie warszawiak :) niema co z toba
clikac i tak masz swoje much w nosie :)

pawelblu 24.10.2005 00:34

Cytat:

Napisany przez legion
obiecanki cacanki :D a kto wie moze masz oltarzyk ludzie maja rozne zboczenia :)
no jasne ty wiesz co sie dzieje bo codziennie rano czytasz biuletyn publiczny :D

Panie legion - nie mierz innych swoja miara ...

Twoja historia jest naprawde urzekajaca, ale chyba odpuszcze sobie dalsza lekture (przynajmniej wybranych fragmentow dyskusji, mniej interesujacych autorow) ...

Z Bogiem. ||

demek 24.10.2005 00:29

ja *******e dobrze ze za 3 tyg juz mnie nie bedzie w tym burdelu zwanym polska z *****wym prezydentem!
cale szczescie ze nie bedzie mnie dotyczyl idiotyzm prezydenta

legion 24.10.2005 00:26

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Generalnie to widze ze masz jakies uprzedzenia co do warszawiakow.

jasne ze tak nie lubie jak sie warszawiak wymadrza bo w tym jestescie mistrzami i macie o sobie wysokie mniemanie wystarczy przejechac sie autkiem po wawie :D zwlaszcza z obca rejestracja :)

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Na pytania:

to ja odpowiem za ciebie :)
Cytat:

Napisany przez pawelblu
Czy mam oltarzyk Piskorskiego? >mam i codzienie zapalam swieczki<

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Gdzie jest Piskorski? >niewiem pewnie zawial zagranice< :D

Cytat:

Napisany przez pawelblu
zgodnie z obietnica nie odpowiem zeby nie meczyc Cie wymyslaniem i pisaniem riposty. Jedna odpowiedz jest dosc oczywista (chyba nawet Ty sie domyslisz, czy mam oltarzyk Piskorskiego, czy nie), natomiast zeby poznac odpowiedz na druga (gdzie jest Piskorski) trzeba wiedziec co sie dzieje w zyciu publicznym.

obiecanki cacanki :D a kto wie moze masz oltarzyk ludzie maja rozne zboczenia :)
no jasne ty wiesz co sie dzieje bo codziennie rano czytasz biuletyn publiczny :D
Cytat:

Napisany przez pawelblu
Pragne jeszcze zwrocic uwage ze Pawlowi Piskorskiemu NIE ZOSTALY POSTAWIONE ZARZUTY, wiec nie ma sie z czego tlumaczyc niezaleznie od tego gdzie by sie znajdowal, teraz, kiedys, kiedykolwiek.

heheheh no jasne Kulczykowi tez NIE POSTAWIONO ZARZUTOW

pawelblu 24.10.2005 00:15

Cytat:

Napisany przez legion
jasne teraz promineci z Pisu a nie dawni kacykowie i unia wolnosci ktora przemalowala sie na PO smiechu warte widac ze jestes warszawiakiem
powiem ci tak ze sam chyba masz problemy z orietacja :D

Generalnie to widze ze masz jakies uprzedzenia co do warszawiakow. Ale to problem Twoj i Twojego terapelty.

Na pytania:
Czy mam oltarzyk Piskorskiego?
Gdzie jest Piskorski?

zgodnie z obietnica nie odpowiem zeby nie meczyc Cie wymyslaniem i pisaniem riposty. Jedna odpowiedz jest dosc oczywista (chyba nawet Ty sie domyslisz, czy mam oltarzyk Piskorskiego, czy nie), natomiast zeby poznac odpowiedz na druga (gdzie jest Piskorski) trzeba wiedziec co sie dzieje w zyciu publicznym.

Pragne jeszcze zwrocic uwage ze Pawlowi Piskorskiemu NIE ZOSTALY POSTAWIONE ZARZUTY, wiec nie ma sie z czego tlumaczyc niezaleznie od tego gdzie by sie znajdowal, teraz, kiedys, kiedykolwiek.

legion 24.10.2005 00:11

Cytat:

Napisany przez woitas
nie.
ale od jutra pewnie tak.

kolega @Piterniel podal ci linka :) jasne i to wszystko co tam napisane to wina Kaczynskich :haha:

Piterniel 24.10.2005 00:08

http://republika.pl/m_tyras/ :)

woitas 24.10.2005 00:06

nie.
ale od jutra pewnie tak.

legion 24.10.2005 00:04

Cytat:

Napisany przez woitas
jak ja się rodzinie za granicą pokażę :'(
będą mnie plcami wytykać :buu:

a teraz cie nie wytykaja :)

woitas 24.10.2005 00:01

jak ja się rodzinie za granicą pokażę :'(
będą mnie plcami wytykać :buu:

legion 24.10.2005 00:01

Cytat:

Napisany przez janko100
Ponieważ jesteś z Wrocka to można darować ci lekką nieznajomość lokalnej tematyki. Gorzej jednak dla ciebie, ponieważ talenty zarządzania PISu przełożą się teraz również na twoje miasto. I nie jestem z tego powodu szczęśliwy. No chyba, że jakiś prominent z PISu mieszka obok ciebie to może coś ci wyremontują

Pozdr.

jasne teraz promineci z Pisu a nie dawni kacykowie i unia wolnosci ktora przemalowala sie na PO smiechu warte widac ze jestes warszawiakiem
powiem ci tak ze sam chyba masz problemy z orietacja :D

janko100 23.10.2005 23:53

Cytat:

Napisany przez legion
ja nie rozumiem czemu az 5 lat chyba troche przesadzasz a jakby Donald wygral to bys wrocil we wtorek ??? :D

zapomniales ze te inwestycie podarowal wam Piskorski :haha:

Ponieważ jesteś z Wrocka to można darować ci lekką nieznajomość lokalnej tematyki. Gorzej jednak dla ciebie, ponieważ talenty zarządzania PISu przełożą się teraz również na twoje miasto. I nie jestem z tego powodu szczęśliwy. No chyba, że jakiś prominent z PISu mieszka obok ciebie to może coś ci wyremontują

Pozdr.

legion 23.10.2005 23:53

Cytat:

Napisany przez woitas
tak, ale on był prezydentem w XX wieku :P
a dzisiaj, gdy polska jest w ue... żenada.

ale on jest noblista i do tego maz stanu :haha:
za to byly prezydent Kwasniewski zna angielski ale jeszcze lepiej zna Rosyjska wodke :D

woitas 23.10.2005 23:50

Cytat:

Napisany przez legion
ale dales argumet :) normalnie wiesz Walesa do tej pory go niezna i byl spawaczem :D

tak, ale on był prezydentem w XX wieku :P
a dzisiaj, gdy polska jest w ue... żenada.

edit dla ubogich:

J. Kaczyński podziękował Rydzykowi i Gierkowi

Prezes PiS Jarosław Kaczyński podziękował Radiu Maryja i jego dyrektorowi o. Tadeuszowi Rydzykowi oraz Ryszardowi Bugajowi i Adamowi Gierkowi za poparcie Lecha Kaczyńskiego w wyborach prezydenckich.
Według J. Kaczyńskiego, jego brata poparły "różne siły, różni ludzie, z bardzo odmiennych stron". Wymienił m.in. Rydzyka, a także, jak powiedział "autentycznego człowieka lewicy" Bugaja, oraz syna byłego I sekretarza KC PZPR Edwarda Gierka, Adama.

Prezes PiS podziękował też aktorom - Olgierdowi Łukaszewiczowi i Ewie Błaszczyk (oboje wystąpili w spotach reklamowych L. Kaczyńskiego) i przyjaciołom z NSZZ "Solidarność". Po tych słowach sala zaczęła skandować "Solidarność, Solidarność".
J. Kaczyński podziękował również, jak to określił, "jednemu z najlepszych polityków": prezydentowi Łodzi Jerzemu Kropiwnickiemu. Słowa podziękowań skierował też do Romana Kluski, który wystąpił w jednym ze spotów reklamowych.

Podkreślił, że dziękuje też kolegom z PO, do których, kończąc swoje przemówienie, skierował słowa: "Czas walki się skończył, zaczął się czas budowy IV RP".

:blink:

legion 23.10.2005 23:48

Cytat:

Napisany przez woitas
a zapytam z innej beczki...
co to za prezydent "cywilizowanego kraju", który w XXI wieku nie zna angielskiego?

rozumiem zwykłego obywatela, ale żeby głowa państwa :hmm:

ale dales argumet :) normalnie wiesz Walesa do tej pory go niezna i byl spawaczem :D

woitas 23.10.2005 23:46

a zapytam z innej beczki...
co to za prezydent "cywilizowanego kraju", który w XXI wieku nie zna angielskiego?

rozumiem zwykłego obywatela, ale żeby głowa państwa :hmm:
przecież to obciach. wstyd mi będzie za granicą przyznać się że jestem polakiem.

ps. panie i panowie.
piszmy, co nam leży na sercu, bo niedługo już pewnie nie będziemy mogli :P

joujoujou 23.10.2005 23:44

Cytat:

Napisany przez legion
ja nie rozumiem czemu az 5 lat chyba troche przesadzasz a jakby Donald wygral to bys wrocil we wtorek ??? :D

[...]

A przeczytałeś co dalej napisałem? :>

BTW w środę. :P

legion 23.10.2005 23:43

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Twoje glupawe zaczepki nie robia na mnie wrazenia. Tym bardziej ze widze ze pisanie sprawia Ci wielki problem, wiec lepiej nie mecz sie. Jestem liberalem i nie chce zeby ludzie sie meczyli. Kazdy czlowiek o inteligencji przewyzszajacej klamke odpowie Ci na Twoje rewelacje, ktore sa rownie wiarygodne jak zamieszanie Kaczynskich w FOZZ i Telegraf.

a myslisz ze twoje glupie teksty robia na mnie wrazenie no chyba sobie zarty strojisz piszesz pi*rd*ly i tyle moze jeszcze w domu masz oltarzyk z foto swojego wodza Piskorskiego :)
jasne panie inteligecie odrozniajacy klamke od drzwi i to nie sa rewelacie tylko powiec mi gdzie jest pan Piskorski cos ostanio znikl ze sceny politycznej :) jakos sie nie wytumaczyl z paru ciekawych inwestycji :)

pawelblu 23.10.2005 23:38

Cytat:

Napisany przez legion
ta :) jasne menadzer zniego jak niewiem tylko sie umoczyl sie na tym ze robili pewne rzeczy bez przetargow dawal zarabiac swoim kolesia i kasa szla na lewo
i o tym warszawiak niewie noramlnie moze ty mieszkasz pod Warszawa :)

Twoje glupawe zaczepki nie robia na mnie wrazenia. Tym bardziej ze widze ze pisanie sprawia Ci wielki problem, wiec lepiej nie mecz sie. Jestem liberalem i nie chce zeby ludzie sie meczyli. Kazdy czlowiek o inteligencji przewyzszajacej klamke odpowie Ci na Twoje rewelacje, ktore sa rownie wiarygodne jak zamieszanie Kaczynskich w FOZZ i Telegraf.

legion 23.10.2005 23:36

Cytat:

Napisany przez joujoujou
Sprawdziły się niestety moje prognozy co do powrotu do kraju - nie wcześniej niż za 5 lat,

Cytat:

Napisany przez janko100
Tylko zapytaj tych, którzy mieli obiecane sprawne zarządzanie miastem dlaczego tak sprawnie stoją w korkach, dzięki tym nowym inwestycjom kaczyńskiego ? . Dlaczego metro jest jeszcze wolniej wiercone niż za czasów poprzedników. Niestety dla Kaczyńkiego prezydentura w Warszawie miała być i była tylko trampoliną to obecnej prezydentury. A mieszkańców Warszawy to ma głeboko w d..pie. No poza mieszkańcami kamienicy, w której mieszka. Dosyć ładnie odnowiona. Całkiem niedawno.

Pozdr.

zapomniales ze te inwestycie podarowal wam Piskorski :haha:

janko100 23.10.2005 23:35

Cytat:

Napisany przez ed hunter
na takie bzdety szkoda odpisywać, ale tylko jedno - nie mamy przez Kaczyńskiego ani jednego nowego tunelu :taktak:

kto widział ten tunel to wie, że nawet angielski humor wymięka przy tym absurdzie.

Jak ci szkoda odpisywać, to po co odpisujesz ?

Tylko zapytaj tych, którzy mieli obiecane sprawne zarządzanie miastem dlaczego tak sprawnie stoją w korkach, dzięki tym nowym inwestycjom kaczyńskiego ? . Dlaczego metro jest jeszcze wolniej wiercone niż za czasów poprzedników. Niestety dla Kaczyńkiego prezydentura w Warszawie miała być i była tylko trampoliną to obecnej prezydentury. A mieszkańców Warszawy to ma głeboko w d..pie. No poza mieszkańcami kamienicy, w której mieszka. Dosyć ładnie odnowiona. Całkiem niedawno.

Pozdr.

joujoujou 23.10.2005 23:33

Sprawdziły się niestety moje prognozy co do powrotu do kraju - nie wcześniej niż za 5 lat, oczywiście nie skreślam zwycięzcy, będę się uważnie przyglądał z daleka i, kto wie, może zmienię zdanie? :>

ed hunter 23.10.2005 23:30

Cytat:

Napisany przez legion
ta :) jasne menadzer ( wodz :haha: )z niego jak niewiem tylko sie umoczyl na tym ze robili pewne rzeczy bez przetargow (i nie tylko) dawal zarabiac swoim kolesia wiec kasa szla na lewo i o tym warszawiak niewie noramlnie moze ty mieszkasz pod Warszawa :)

w tunelu? :> :P

legion 23.10.2005 23:25

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Piskorski byl najlepszym wodzem Warszawy od czasow Starzyńskiego. Dlugo jeszcze Warszawa nie bedzie miala tak dobrego managera. No, ale pewnie mieszkancy Wroclawia wiedza lepiej :)

ta :) jasne menadzer ( wodz :haha: )z niego jak niewiem tylko sie umoczyl na tym ze robili pewne rzeczy bez przetargow (i nie tylko) dawal zarabiac swoim kolesia wiec kasa szla na lewo i o tym warszawiak niewie noramlnie moze ty mieszkasz pod Warszawa :)

pawelblu 23.10.2005 23:19

Cytat:

Napisany przez legion
tak a za czasow PO byla pieknie zarzadzana zwlaszcza ma teraz piekny most na ktorym zrobili mase przekretow i odkorkowali miasto niesamowicie :idea: :D

Piskorski byl najlepszym wodzem Warszawy od czasow Starzyńskiego. Dlugo jeszcze Warszawa nie bedzie miala tak dobrego managera. No, ale pewnie mieszkancy Wroclawia wiedza lepiej :)

Piskorski w sejmie bardzo sie angazowal by zdobyc srodki na budowe metra. Kaczor sie nie pojawia nawet na sesjach rady miasta na ktorych jest glosowane jego absolutorium. KPINA !!

ed hunter 23.10.2005 23:16

Cytat:

Napisany przez janko100
Trzy lata to nie jest krótki czas. A ziemia obiecana nie ma z tym nic wspólnego. Miasto jest zarządzane w sposób ślamazarny. Miejskie inwestycje (teraz czytaj ogólnokrajowe, generalnie infrastruktura) są śladowe, a te, które są (a jest ich niewiele) ciągną się w nieskończoność.
Jedyny, autentyczny sukces Kaczyńskiego to muzeum Powstania Warszawskiego. Ale to chyba za mało.

Pozdr.

na takie bzdety szkoda odpisywać, ale tylko jedno - nie mamy przez Kaczyńskiego ani jednego nowego tunelu :taktak:

kto widział ten tunel to wie, że nawet angielski humor wymięka przy tym absurdzie.

legion 23.10.2005 23:13

Cytat:

Napisany przez janko100
Trzy lata to nie jest krótki czas. A ziemia obiecana nie ma z tym nic wspólnego. Miasto jest zarządzane w sposób ślamazarny. Miejskie inwestycje (teraz czytaj ogólnokrajowe, generalnie infrastruktura) są śladowe, a te, które są (a jest ich niewiele) ciągną się w nieskończoność.
Jedyny, autentyczny sukces Kaczyńskiego to muzeum Powstania Warszawskiego. Ale to chyba za mało.

Pozdr.

tak a za czasow PO byla pieknie zarzadzana zwlaszcza ma teraz piekny most na ktorym zrobili mase przekretow i odkorkowali miasto niesamowicie :idea: :D

janko100 23.10.2005 23:09

Cytat:

Napisany przez Morris
Nie mieszkam w w Wawie, ale trudno mi uwierzyć, że zastój w tym mieście mogła spowodować w tak krótkim czasie prezydentura Kaczyńskiego. Weź pod uwagę fakt, że Wawa już nie jest ziemią obiecaną, bo jej rola zmniejsza się właśnie głównie ze względu na koszty.

Pozdr.

czechoj 23.10.2005 23:00

Cytat:

Napisany przez legion
to poznasz mnie bo ja glosowalem na Kaczynskiego i sie ciesze ze wygral narescie komuchy z ukladu okraglego stolu dostana po tylkach a smieszni liberalowie dostali na glowe zimny kubel wody :) wlasnie pije zdrowie Kaczuchy :piwo:
----------------------------------------------------------------------------
@ciapek
oj przesadzasz jezeli myslisz ze wszystcy twoi znajomi ktorzy maja opis "precz z kaczucha" sa gardlem rzeczywistosci ja mam ludzi na gg gdzie w opisach maja "niech zyje kaczucha" przykre ze nie ktorzy na forum nie moga sie z tym pogodzic ale moze najwyszy czas sie spakowac i wyjechac z kraju jak sie nie podoba :D

tak jest niech żyją Kaczynscy :spoko:
Legion pije z Tobą :piwo:

legion 23.10.2005 22:58

Cytat:

Napisany przez woitas
o żesz k...rwa w d...pę jeża je...ana mać :blee:
ten kurdupel wygrał... super... będę miał świetny powód do emigracji :D

wiesz ale szacunku niemasz za grosz bo jednak wiekszosc Polakow opowiedziala sie za Kaczynskim wiec trzeba to uszanowac a nie miesem tu zucac :( :)

woitas 23.10.2005 22:54

o żesz k...rwa w d...pę jeża je...ana mać :blee:
ten kurdupel wygrał... super... będę miał świetny powód do emigracji :D

legion 23.10.2005 22:46

Cytat:

Napisany przez mp666
z tymi wyborami to jakis przekret jest, ja nie znam nikogo kto glosowal na kaczynskiego !! jak to jest mozliwe ??

to poznasz mnie bo ja glosowalem na Kaczynskiego i sie ciesze ze wygral narescie komuchy z ukladu okraglego stolu dostana po tylkach a smieszni liberalowie dostali na glowe zimny kubel wody :) wlasnie pije zdrowie Kaczuchy :piwo:
----------------------------------------------------------------------------
@ciapek
oj przesadzasz jezeli myslisz ze wszystcy twoi znajomi ktorzy maja opis "precz z kaczucha" sa gardlem rzeczywistosci ja mam ludzi na gg gdzie w opisach maja "niech zyje kaczucha" przykre ze nie ktorzy na forum nie moga sie z tym pogodzic ale moze najwyszy czas sie spakowac i wyjechac z kraju jak sie nie podoba :D

georg 23.10.2005 22:18

Cytat:

Napisany przez Morris
Ja ich rozpoznaję bez problemu. Wystarczy raz się przyjrzeć. :wow:
Jeśli masz z tym problemy, to poćwicz ;) :

Dzięki, ale dla mnie i tak wyglądają podobnie... ;)

Morris 23.10.2005 22:11

Cytat:

Napisany przez janko100
Perspektywa PIS w roli głównej oznacza raczej zastój co najlepiej wiedzą mieszkańcy Warszawy.

Nie mieszkam w w Wawie, ale trudno mi uwierzyć, że zastój w tym mieście mogła spowodować w tak krótkim czasie prezydentura Kaczyńskiego. Weź pod uwagę fakt, że Wawa już nie jest ziemią obiecaną, bo jej rola zmniejsza się właśnie głównie ze względu na koszty.

Morris 23.10.2005 22:04

Cytat:

Napisany przez georg
Ciekawe czy będą się podmieniać razem z bracholem?
Trzeba by ich jakoś zaznaczyć, co by nie było przewał! ;)

Ja ich rozpoznaję bez problemu. Wystarczy raz się przyjrzeć. :wow:
Jeśli masz z tym problemy, to poćwicz ;) :

http://wiadomosci.gazeta.pl/wybory20...5,2975941.html
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...5,2672878.html
http://serwisy.gazeta.pl/fotografie/...1,2673789.html

georg 23.10.2005 21:57

Ciekawe czy będą się podmieniać razem z bracholem?
Trzeba by ich jakoś zaznaczyć, co by nie było przewał! ;)

janko100 23.10.2005 21:50

Cytat:

Napisany przez Morris
Przesadzasz z tym dramatyzowaniem. Pamiętaj, że mogło być znacznie gorzej. W pierwszej turze był jeszcze Lepper, Bubel, Pyszko... Wolałbyś któregoś z nich? Przegrał nasz kandydat, ale tragedii nie ma, bo tak bardzo się nie różni politycznie od DT. Najważniejsze, że buractwa mniej będzie. I to jest pozytywne.

PS:
Tusk ma jeszcze czas - zobaczymy za 4 lata, gdy zaczną sie przygotowania do kolejnej kampanii. Przez ten czas ma szansę nabrać "osobowości", której niewątpliwie mu brakuje. ;)

Generalnie masz racje, tylko perspektywa równania w dół, bo mógł być buc Lepper nie jest chyba najwłaściwsza. Perspektywa PIS w roli głównej oznacza raczej zastój co najlepiej wiedzą mieszkańcy Warszawy. Pewne gesty historyczne (w przypadku Kaczyńskiego otwarcie muzemu Powstania Warszawskiego) są ważne, ale niestety rozwój miasta został bardzo ograniczony. Zarządzanie jest na poziomie mizernym. Jest i owszem może taniej, ale dlatego, że w Warszawie nic się nie dzieje, niewiele się nie buduje, remonty i istniejące inwestycje (te, które zależą od władz miasta) wloką się niemiłosiernie. I rzeczywiście, sposób rządzenie przez Kaczyńskiego nosi cechy rodem z socjalizmu. Obawiam się, że w skali kraju będzie podobnie.

Pozdr.

Morris 23.10.2005 21:31

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
Nie rozumiem tego fenomenu kaczej grypy... wszyscy głosowali na TUSKA a wygrywa KACZYŃSKI!
cuda na kiju

pierwsza dama też zapiękna nie jest - to już w sumie szczegół, ale... :)
Wszyscy u mnie na GG którzy mają opisy związane z wyborami generalnie wqrwieni i "jadą po kaczorze" :|
opisy niektóre są ciekawe ;):
"TO JUŻ NAM TERAZ KSIĘŻYC POD*******I !!! KTÓRY TO: JACEK CZY PLACEK???"
"no i ****, kaczor z lepperem rzadza;("
"To gdzie sprzedają szczepionki przeciw kaczej grypie???:(((((("
"s******aj dziadu :)" :)
"nieeeeeeeeeeeeee tylko nie on"
;)

amen

Przesadzasz z tym dramatyzowaniem. Pamiętaj, że mogło być znacznie gorzej. W pierwszej turze był jeszcze Lepper, Bubel, Pyszko... Wolałbyś któregoś z nich? Przegrał nasz kandydat, ale tragedii nie ma, bo tak bardzo się nie różni politycznie od DT. Najważniejsze, że buractwa mniej będzie. I to jest pozytywne.

PS:
Tusk ma jeszcze czas - zobaczymy za 4 lata, gdy zaczną sie przygotowania do kolejnej kampanii. Przez ten czas ma szansę nabrać "osobowości", której niewątpliwie mu brakuje. ;)

janko100 23.10.2005 21:27

Cytat:

Napisany przez ed hunter
zaraz koniec ciszy - przez jednego ciecia cała Polska czeka :blink:

Taki malutki smaczek: TVN z dwie minuty przed słownym ogłoszeniem wyników, a więc przed formalnym końcem ciszy wyborczej, puścił pasek z informacją, że wybory wygrał Kaczyński z podanym poparciem :piwo:

Pozdr.

Morris 23.10.2005 21:25

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Sporo sie zmieni. Na pewno panstwo juz w krotce siegnie do naszych kieszeni zebysmy sie zsolidaryzowali z biednymi, bezrobotnymi i recistami z lewymi grupami inwalidzkimi. PiS glosowal za podatkiem 50%

Pociesz się tym, że jest przeciwny podatkowi katastralnemu oraz podatkowi dochodowemu dla rolników.
Może czas założyć fermę? ^_^

pops 23.10.2005 21:23

Cytat:

Napisany przez pawelblu
[...]Wracamy do socjalizmu, tym razem pod haslami solidarnosci. Towarzysze byliby z WAS dumni.
[...]

hehe, no nawet te same marki wracaja :D
http://gospodarka.gazeta.pl/gospodar...1,2980149.html

CIAPEK 23.10.2005 21:21

Nie rozumiem tego fenomenu kaczej grypy... wszyscy głosowali na TUSKA a wygrywa KACZYŃSKI!
cuda na kiju

pierwsza dama też zapiękna nie jest - to już w sumie szczegół, ale... :)
Wszyscy u mnie na GG którzy mają opisy związane z wyborami generalnie wqrwieni i "jadą po kaczorze" :|
opisy niektóre są ciekawe ;):
"TO JUŻ NAM TERAZ KSIĘŻYC POD*******I !!! KTÓRY TO: JACEK CZY PLACEK???"
"no i ****, kaczor z lepperem rzadza;("
"To gdzie sprzedają szczepionki przeciw kaczej grypie???:(((((("
"s******aj dziadu :)" :)
"nieeeeeeeeeeeeee tylko nie on"
;)

amen

pawelblu 23.10.2005 21:19

Sporo sie zmieni. Na pewno panstwo juz w krotce siegnie do naszych kieszeni zebysmy sie zsolidaryzowali z biednymi, bezrobotnymi i recistami z lewymi grupami inwalidzkimi. PiS glosowal za podatkiem 50%, nie widzi mozliwosci modyfikacji obowiazkowego ubezpieczenia w tym oplat na ZUS pracownikow i przedsiebiorcow, ktore skutecznie zabija polska gospodarke i zatrudnianie nowych pracownikow. Wracamy do socjalizmu, tym razem pod haslami solidarnosci. Towarzysze byliby z WAS dumni.

A co do wymiany kadr - zobaczycie ze czystka stolkow za czasow AWS, to bedzie PRYSZCZ, teraz bedzie totalny wywrot kadrowy do sprzataczki wlacznie, jak w urzedach dzielnic w Wawie, gdzie Kaczynski uzywal sobie ustawa warszawska do woli ...

pops 23.10.2005 21:15

ja mysle, ze czlowiek handlujacy stolkami z lepperem i wysylajacy swoich propagandzistow do rodziny radia maryja nie moze byc dobrym prezydentem. niestety znow sie okazalo, ze w polsce do wyborcow glownie przemawiaja hasla populistyczne, obiecywanie wszystkiego wszystkim i rzucanie blotem w przeciwnika.
szkoda, teraz bedziemy miec IV RP Obojga Kaczorow.

Morris 23.10.2005 21:10

Cytat:

Napisany przez ed hunter
tak z dnia na dzień i całkiem to napewno nie ;)

ale kilka osób powinno spakować walizki i wyjechać do jakiegoś ciepłego kraju, bo lewe zwolnienia lekarskie już teraz przed pierdlem nie chronią...

Cóż... też żyję tą nadzieją. Boję się jednak, że zacznie się wymiana kadr na zasadzie "TKM!" :|

ed hunter 23.10.2005 21:06

Cytat:

Napisany przez Loczek
Czekałem na to cały dzień. W końcu skończy się złodziejstwo i przekręty.

tak z dnia na dzień i całkiem to napewno nie ;)

ale kilka osób powinno spakować walizki i wyjechać do jakiegoś ciepłego kraju, bo lewe zwolnienia lekarskie już teraz przed pierdlem nie chronią...

Morris 23.10.2005 21:06

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Wsrod moich znajomych sporo osob glosowalo na Janusza Korwin-Mikke (cos kolo 30-40%), ale nie uwazam ze z powodu tego ze dostal niecale 2% wyniki byly sfalszowane, choc swoje zastrzezenia do mediow i sondazy mam (zobaczcie ze okazalo sie ze JKM dostal tyle co Bochniarz, ktora wystepowala w kazdym sondazu, w duzej ilosci debat i w TV bylo ja czesto widac - JKM przeciwnie)

Niestety masz rację. W TVP Pokazano słupki kandydatów, którzy mieli mniejsze poparcie od niego, pomijając jego osobę. Media nie lubią JKM. Lubią go za to bardzo deprymować.
Gdyby w społeczeństwie panowały media typu "pull" (Internet), a nie "push", to w II turze bez wątpienia znalazłby się JKM.

pops 23.10.2005 21:05

nie twierdze, ze byly sfalszowane i zdaje sobie sprawe, ze nie znam kilkudziesieciu milionow polakow ktorzy glosowali.
jestem tylko strasznie zaskoczony wynikiem tych naszych nieszczesnych wyborow :(

Loczek 23.10.2005 21:04

Czekałem na to cały dzień. W końcu skończy się złodziejstwo i przekręty.

pawelblu 23.10.2005 20:57

Cytat:

Napisany przez mp666
z tymi wyborami to jakis przekret jest, ja nie znam nikogo kto glosowal na kaczynskiego !! jak to jest mozliwe ??

No sorry ale teraz zademonstrowales bardzo plytki tok rozumowania ... Ile osob z tych kilkudziesieciu milionow znasz (tzn o ilu wiesz ze nie glosowalo na tuska) ??

Poz tym to pewnie bardzo niereprezentatywna grupa, chyba ze sa tam ludzie z roznych rejonow Polski, o roznym zatrudnieniu (w tym bez), i w roznym wieku.

Wsrod moich znajomych sporo osob glosowalo na Janusza Korwin-Mikke (cos kolo 30-40%), ale nie uwazam ze z powodu tego ze dostal niecale 2% wyniki byly sfalszowane, choc swoje zastrzezenia do mediow i sondazy mam (zobaczcie ze okazalo sie ze JKM dostal tyle co Bochniarz, ktora wystepowala w kazdym sondazu, w duzej ilosci debat i w TV bylo ja czesto widac - JKM przeciwnie)

-Kowalik- 23.10.2005 20:55

No to mamy przydupasa oj. Rydzyka na czele!?

Morris 23.10.2005 20:53

Cytat:

Napisany przez mp666

Żaden przekręt! Mimo, że sam głosowałem na Tuska, to cała moja rodzina była za Kaczyńskim.

W 1. turze moim faworytem był J.K.Mikke. :spoko:

Wg mnie największym plusem w tych wyborach było to, że do finału nie dostał się żaden postkomunista ||

pops 23.10.2005 20:47

pawelblu 23.10.2005 20:39

Jest jeden PLUS: Kaczynski nie bedzie prezydentem Warszawy !!

Ale z drugiej strony zeby prezydentem nie zostal ten glab Urbanski, czy zyciowa jelopa Stasiak.

A co do minionych wyborow niech moim komentarzem bedzie wywiad z Januszem Korwin-Mikke. Kolejny smaczek ktory wrzucam do dyskusji.
http://serwisy.gazeta.pl/tokfm/1,538...tml?as=1&ias=6

(jak komus sie nie chce czytac calego to daje najwazniejszy fragment):

Cytat:

Napisany przez TOK FM
[...]
Dorota Gawryluk: Bronisław Geremek mówił kiedyś, że nie dojrzało do demokracji.

Janusz Korwin-Mikke: Ja nie jestem demokratą. Czy ja wyglądam na demokratę? Niech mnie pani nie obraża!

Dorota Gawryluk: Ja tylko cytuję Bronisława Geremka.

Janusz Korwin-Mikke: Ja jestem normalnym człowiekiem. Otóż w języku polskim zawsze się mówiło: z przodu łata, z tyłu łata idzie sobie demokrata. Tylko dzisiaj, w tym chorym społeczeństwie demokracja to jest coś dobrego. Sytuacja, w której dwóch meneli spod budki z piwem ma dwa głosy, a profesor uniwersytetu ma jeden głos jest nie do zniesienia. To co się dzieje na świecie, to jest efekt działania demokracji.

Dorota Gawryluk: No, a jest jakiś lepszy system? Wiadomo, że demokracja jest złym systemem, tylko lepszego nie wymyślono.

Janusz Korwin-Mikke: Pani chyba żartuje. Jak to nie wymyślono?

Dorota Gawryluk: To jaki system? Dyktatura.

Janusz Korwin-Mikke: Przez ogromną większość historii ludzkości panowały monarchie. Demokracja zdarza się bardzo rzadko i nieodmiennie wpada w korupcję.

Dorota Gawryluk: Dla mnie nie, bo ja na przykład mogę głosować.

Janusz Korwin-Mikke: Ale po co głosować?

Dorota Gawryluk: Po to, żeby mieć wpływ.

Janusz Korwin-Mikke: Niech pani zrozumie po co pani prawo głosu, skoro te dwie idiotki też je mają. Pani na tym traci, ludzie często nie rozumieją.

Dorota Gawryluk: W monarchii to w ogóle nie mam szansy żadnej na głos.

Janusz Korwin-Mikke: I dobrze, po co on pani.

Dorota Gawryluk: Ale jeżeli jakiś idiota zostaje wybrany?

Janusz Korwin-Mikke: W społeczeństwie zawsze jest więcej idiotów niż mądrych.

Dorota Gawryluk: No, ale idiota nie musi rządzić od razu.

Janusz Korwin-Mikke: Ale w demokracji zawsze rządzą idioci.
[...]

luminat 23.10.2005 20:35

Pocieszam sie tym, ze blad statystyczny tej sondy jest szacowany na 3% (realnie moze byc wiecej). Mam nadzieje, ze to Tusk wygra. Czekam na pierwsze wyniki CKW z policzonych 10% glosow.

pops 23.10.2005 20:31

no to zaloba.
mam nadzieje, ze do rana sie sytuacja odwroci.

georg 23.10.2005 20:30

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
to będzie dłuuuugie piwo... (tak pięc lat na oko ;) )

Jak wpadnę w nałóg to pozwę GO do sądu... (w końcu to przez NIEGO) :ysz:

andrzejj9 23.10.2005 20:28

Cytat:

Napisany przez georg
No coments: idę na :piwo: ehhh ||

to będzie dłuuuugie piwo... (tak pięc lat na oko ;) )

georg 23.10.2005 20:25

Cytat:

Napisany przez ed hunter
Kaczyński wygrał :D

No coments: idę na :piwo: ehhh ||

malaczarna 23.10.2005 20:25

Cytat:

Napisany przez ed hunter

chyba dobrze:)

Air 23.10.2005 20:24

Cytat:

Napisany przez ed hunter

ja *******e :(

ed hunter 23.10.2005 20:22

ed hunter 23.10.2005 20:15

zaraz koniec ciszy - przez jednego ciecia cała Polska czeka :blink:

demek 23.10.2005 19:19

nie zaglosuje na goscia ktory chce odsunac balcerowicza (nie zaglosowalem w sumie)

pawelblu 23.10.2005 18:49

Cytat:

Napisany przez Ormianin
na liberala nie glosuje!

Liberal to niestety juz odpadl, a z checia bym na niego zaglosowal po raz drugi, tak pozostaje pol-liberal i socjalista - o przepraszam, czlowiek solidarny, bo tak sie teraz podobno mowi na socjalistow. Wybieram pol-liberala.

ed hunter 23.10.2005 09:56

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
taaa.. wybory... Sam już nie wiem, czy iść czy nie.. A jeśli jednak pójdę, to na kogo głosować..

Jednak inny zestaw odpowiedzi byłby jak najbardziej pożądany...

ja już dawno zagłosowałem, chyba pierwszy z ulicy - gość przewertował wszystkie karti i nie zauważyłem ani jednego podpisu.

nikogo nie było - no ale wczesna pora....

a na kogo głosować - wiadomo :idea: na kandydata na prezydenta :szczerb:

nie wolno siebie dopisywać ;p

andrzejj9 23.10.2005 09:51

taaa.. wybory... Sam już nie wiem, czy iść czy nie.. A jeśli jednak pójdę, to na kogo głosować..

Jednak inny zestaw odpowiedzi byłby jak najbardziej pożądany...

ed hunter 23.10.2005 06:23

jest cisza wyborcza

to trzeba się wypowiadać

na kartach do głosowania

nie ma: się niechce, mam kaca, mój głos nic nie znaczy!!!!

każdy głos składa się na te miliony głosów i znaczy

a jak się nie głosuje to morda w kubeł i bąbelki puszczać a nie narzekać.

woitas 23.10.2005 00:36

niemożliwe jest otwarcie parasola w d...pie :D
zamiast podkładać paczki z trotylem w szczecinie... :hmm:

Ormianin 23.10.2005 00:32

Cytat:

Napisany przez georg
Ja poproszę o inny zestaw... kandydatów! :ysz:

gdyby to bylo mozliwe :)

georg 23.10.2005 00:24

Ja poproszę o inny zestaw... kandydatów! :ysz:

Ormianin 23.10.2005 00:04

Cytat:

Napisany przez woitas
mam głęboko w mojej szanownej d...pie jutrzejsze wybory.
a gdy wygra kaczuszka, będzie okazja, byśmy wzięli wódę i poszli się naj...bać.

lepsza kaczucha niz Donald - liberal

woitas 23.10.2005 00:02

mam głęboko w mojej szanownej d...pie jutrzejsze wybory.
a gdy wygra kaczuszka, będzie okazja byśmy wzięli wódę i poszli się naj...bać z rozpaczy.

Ormianin 22.10.2005 23:44

Cytat:

Napisany przez demek
wlasnie dlatego zaglosuje na tuska bo wiekszosc z nas (o ile nie wszyscy:P) ma jednego ptaka, a jeden ptak juz u gory jest wiec nie badzmy mutantami :D

na liberala nie glosuje!

demek 22.10.2005 22:52

nie, nie zmienia ale odwolaja marcinkiewicza po miesiac i wpuszczom jarusia juz oficjalnie na jego miejsce

pops 22.10.2005 22:51

ciekawe czy jak wygra tusk to pis zmieni kandydata na premiera na jednego z kaczorow, a najbardziej mnie interesuje to, jak to beda motywowac.

demek 22.10.2005 22:46

wlasnie dlatego zaglosuje na tuska bo wiekszosc z nas (o ile nie wszyscy:P) ma jednego ptaka, a jeden ptak juz u gory jest wiec nie badzmy mutantami :D

pawelblu 22.10.2005 22:40

Cytat:

Napisany przez rycho
To znaczy: Mam grać?
:D:D

Zbyt duzy skok myslowy - za tepy jestem w tym momencie :)

mallow 22.10.2005 19:57

Cytat:

Napisany przez rycho
Tak nauczyli w szkole?

Powiedz mi co w zacytowanym przez Ciebie fragmencie mojej wypowiedzi swiadczy o tym ze tak mnie nauczyli w szkole? Nie nauczyli mnie w szkole postrzegac piekna w taki sposob w jaki je widze. Poprostu tak jest. Wiec nie wytykaj mi czego mnie w szkole ucza a czego nie.

Ja tez nie zgadzam sie z wieloma interpretacjami i naukami w szkole, ale tak jak napisal ed hunter, jezeli sie nie pisze i nie mowi tak jak chca nauczyciele to sie niestety dostaje ocene niedostateczna. Wiec jezeli sie z czyms nie zgadzam, to poprostu to mowie, lub nie pisze, jezeli nauczyciel nie jest ani troche tolerancyjny na czyjes poglady.

rycho 22.10.2005 18:09

Cytat:

Napisany przez pawelblu
hmmm - udalo ci sie zrobic z tuska marcinkiewicza - gratuluje zdolnosci plastycznej :)

A co do Kaczora - nie watpie ze gdyby go wybrano na prezydenta, to wlasnie tak by wygladal. To czlowiek zadny wladzy, dla niej jest w stanie (poprzez brata) nawet poswiecic funkcje parlamentarne i rzadowe (bo NIE WIERZE w bezinteresownosc takiego czlowieka jak Lepper, ktory dal mu poparcie).

To znaczy: Mam grać?
:D:D

ed hunter 22.10.2005 18:08

Mickiewicz jest zrozumiały po 2 secie (małolaty nie brać do siebie)

całe interpretacje wygłaszane przez speców (i człowiek musiał mieć taki sam pogląd inaczej niedostateczny) są tyle warte co ich pijackie wizje.

kaźdy ma prawo na własną interpretację...... ale moje prawo było w państwie bezprawia..........

pawelblu 22.10.2005 18:05

hmmm - udalo ci sie zrobic z tuska marcinkiewicza - gratuluje zdolnosci plastycznej :)

A co do Kaczora - nie watpie ze gdyby go wybrano na prezydenta, to wlasnie tak by wygladal. To czlowiek zadny wladzy, dla niej jest w stanie (poprzez brata) nawet poswiecic funkcje parlamentarne i rzadowe (bo NIE WIERZE w bezinteresownosc takiego czlowieka jak Lepper, ktory dal mu poparcie).

rycho 22.10.2005 18:01

Cytat:

Napisany przez mallow
.

...@Predi
To przedstaw w piekniejszy sposob przyrode na dalekim wschodzie, niz to zrobil Mickiewicz w Sonetach Krymskich. Nie uzywajac przy tym aparatu fotograficznego ktorego wtedy nie mieli... Powodzenia zycze.

Tak nauczyli w szkole?
Akurat Predi bez słów potrafi powiedzieć więcej niż Mickiewicz do którego twórczości kolejne pokolenia potrafią dopowiedzieć wiecej, niż on sam miał do powiedzenia.:)

Predi 22.10.2005 17:43

Cytat:

Napisany przez mallow
@Predi
To przedstaw w piekniejszy sposob przyrode na dalekim wschodzie, niz to zrobil Mickiewicz w Sonetach Krymskich. Nie uzywajac przy tym aparatu fotograficznego ktorego wtedy nie mieli... Powodzenia zycze.

do ku&&& nedzy!!!!!
wiesz co to zart?
ile jeszcze osob bedzie to wypominac.... rany boskie........ :|

Banana Coctail 22.10.2005 17:10

"Polska płonie
od morza do Tatr
a ja stoje na balkonie
i patrze jak Polska płonie
wieje wiatr
wieje ogniowy wiatr
Polska płonie
od Bałtyku do Tatr"
Nic dodać nic ująć. Cytat z piosenki Kazika pt "Polska Płonie".
@mp666 a kaczor powinien isc do dobrego ortodonty i pozadna proteze sobie zrobic.

pops 22.10.2005 17:03

Cytat:

Napisany przez ed hunter
a Tusk zgodnie z rodzinną tradycją powinien zacząć pracować na kolei :P

[...]

hehe, tusk to powinien przedewszystkim logopede odwiedzic.

Desden 22.10.2005 10:43

Cytat:

Napisany przez woitas
a świstak siedzi i zawija je w te sreberka...

Nie! świstaka też dopadła ptasia grypa,bo się zmutowała :D

woitas 22.10.2005 09:27

a świstak siedzi i zawija je w te sreberka...

Lukash 22.10.2005 02:46

po wyborach bedzie lepiej:) moim skromnym zdaniem to nie dzieki polityka bedzie rozwoj kraju tylko po prostu z wiekim wszytko idzie na przod i przez te nastepne 5 lat bedzie powoli szlo do przodu wszytko, wiadomo ze mozna zrobic zeby szlo szybciej ale ja na to nie licze..powoli do celu..my tego nie dozyjemy:D czy kaczynski czy tusk bedzie jedno i to samo

ed hunter 21.10.2005 20:40

Cytat:

Napisany przez mp666
moim zdaniem kaczynskich powinni zamknac w jakims odizolowanym miejscu w zwiazku z ptasia grypa.
za trzymanie drobiu na wolnosci grozi do 5000 zl kary.

a Tusk zgodnie z rodzinną tradycją powinien zacząć pracować na kolei :P

mamy obecnie prezydenta - twór speców od showbiznesu, nie powiem, wyrobił się przez te lata, ale kiedy trzeba mówić to milczy.

teraz ma szanse zostać wybrany człowiek, którego poglądy zmieniają się jak rozkład jazdy PKP - przynajmniej raz do roku. :|

a w mordę szkoda gadać, co będzie to będzie a ja i tak wiem, że gorzej nie będzie.

pops 21.10.2005 19:57

moim zdaniem kaczynskich powinni zamknac w jakims odizolowanym miejscu w zwiazku z ptasia grypa.
za trzymanie drobiu na wolnosci grozi do 5000 zl kary.

ed hunter 21.10.2005 18:55

w poniedziałek będzie tak:

http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=26525&stc=1

http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=26526&stc=1

:D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:02.