![]() |
Cytat:
w 1973 |
Mowiac szczerze to mysle czy wygralby Tusk czy Kaczynski to i tak nic sie nie zmieni... poprostu taki juz jest ten kraj. Jedni tu przyjezdzaja inni uciekaja, a ja tu zostaje. Mi sie tam tu podoba. Jest jak jest i mi tu jest dobrze :) Zawsze mogloby byc gorzej.
ps. Nie ma co sie zalamywac zawsze zostaje nam ten pamietny mecz Polska - Anglia na Wembley jezeli dobrze pamietam w 1973r. :) |
Cytat:
dla ludzi nierozumiacych slowa pisanego chodzilo o komentowanie mojego wyjazdu jesli podoba ci sie zycie w tym burdelu tomieszkaj i wegetuj tu dalej prawdziwy burdel to ty jeszcze zobaczysz przez najblizsze 4 lata wspomnisz moje slowa jeszcze pozatym widac kto glosowal na lecha wies czyli .... niech kazdy sobie dopowie |
Cytat:
i nie pisz tu ostentacyjnie o wyjezdzie bo nikogo to nie obchodzi :D |
Zaraz po tym jak ogłosili wyniki spekulacyjne onet, wp, o2 dostało czkawki ;p
Cytat:
@demek jest pewnie nerwowy po tym jak prezydenta wybrali, co może wskazywać edytowanie jego podpisu :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Na wp.pl co drugi czyli pewnie kazdy, co na Tuska głosował chce uciekać z kraju!
Ciekawi mnie to że jak ktos nie ma kasy to lipa...a jak ktos jeddzie to jego wybór. |
@demek a my gratulujemy ci wyjazdu za granice by ci sie nie udzielil idiotyzm ogolu
Ps przynajmniej o jedna gebe mniej do wykarmienia :D Cytat:
clikac i tak masz swoje much w nosie :) |
Cytat:
Twoja historia jest naprawde urzekajaca, ale chyba odpuszcze sobie dalsza lekture (przynajmniej wybranych fragmentow dyskusji, mniej interesujacych autorow) ... Z Bogiem. || |
ja *******e dobrze ze za 3 tyg juz mnie nie bedzie w tym burdelu zwanym polska z *****wym prezydentem!
cale szczescie ze nie bedzie mnie dotyczyl idiotyzm prezydenta |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no jasne ty wiesz co sie dzieje bo codziennie rano czytasz biuletyn publiczny :D Cytat:
|
Cytat:
Na pytania: Czy mam oltarzyk Piskorskiego? Gdzie jest Piskorski? zgodnie z obietnica nie odpowiem zeby nie meczyc Cie wymyslaniem i pisaniem riposty. Jedna odpowiedz jest dosc oczywista (chyba nawet Ty sie domyslisz, czy mam oltarzyk Piskorskiego, czy nie), natomiast zeby poznac odpowiedz na druga (gdzie jest Piskorski) trzeba wiedziec co sie dzieje w zyciu publicznym. Pragne jeszcze zwrocic uwage ze Pawlowi Piskorskiemu NIE ZOSTALY POSTAWIONE ZARZUTY, wiec nie ma sie z czego tlumaczyc niezaleznie od tego gdzie by sie znajdowal, teraz, kiedys, kiedykolwiek. |
Cytat:
|
|
nie.
ale od jutra pewnie tak. |
Cytat:
|
jak ja się rodzinie za granicą pokażę :'(
będą mnie plcami wytykać :buu: |
Cytat:
powiem ci tak ze sam chyba masz problemy z orietacja :D |
Cytat:
Pozdr. |
Cytat:
za to byly prezydent Kwasniewski zna angielski ale jeszcze lepiej zna Rosyjska wodke :D |
Cytat:
a dzisiaj, gdy polska jest w ue... żenada. edit dla ubogich: J. Kaczyński podziękował Rydzykowi i Gierkowi Prezes PiS Jarosław Kaczyński podziękował Radiu Maryja i jego dyrektorowi o. Tadeuszowi Rydzykowi oraz Ryszardowi Bugajowi i Adamowi Gierkowi za poparcie Lecha Kaczyńskiego w wyborach prezydenckich. Według J. Kaczyńskiego, jego brata poparły "różne siły, różni ludzie, z bardzo odmiennych stron". Wymienił m.in. Rydzyka, a także, jak powiedział "autentycznego człowieka lewicy" Bugaja, oraz syna byłego I sekretarza KC PZPR Edwarda Gierka, Adama. Prezes PiS podziękował też aktorom - Olgierdowi Łukaszewiczowi i Ewie Błaszczyk (oboje wystąpili w spotach reklamowych L. Kaczyńskiego) i przyjaciołom z NSZZ "Solidarność". Po tych słowach sala zaczęła skandować "Solidarność, Solidarność". J. Kaczyński podziękował również, jak to określił, "jednemu z najlepszych polityków": prezydentowi Łodzi Jerzemu Kropiwnickiemu. Słowa podziękowań skierował też do Romana Kluski, który wystąpił w jednym ze spotów reklamowych. Podkreślił, że dziękuje też kolegom z PO, do których, kończąc swoje przemówienie, skierował słowa: "Czas walki się skończył, zaczął się czas budowy IV RP". :blink: |
Cytat:
|
a zapytam z innej beczki...
co to za prezydent "cywilizowanego kraju", który w XXI wieku nie zna angielskiego? rozumiem zwykłego obywatela, ale żeby głowa państwa :hmm: przecież to obciach. wstyd mi będzie za granicą przyznać się że jestem polakiem. ps. panie i panowie. piszmy, co nam leży na sercu, bo niedługo już pewnie nie będziemy mogli :P |
Cytat:
BTW w środę. :P |
Cytat:
jasne panie inteligecie odrozniajacy klamke od drzwi i to nie sa rewelacie tylko powiec mi gdzie jest pan Piskorski cos ostanio znikl ze sceny politycznej :) jakos sie nie wytumaczyl z paru ciekawych inwestycji :) |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Tylko zapytaj tych, którzy mieli obiecane sprawne zarządzanie miastem dlaczego tak sprawnie stoją w korkach, dzięki tym nowym inwestycjom kaczyńskiego ? . Dlaczego metro jest jeszcze wolniej wiercone niż za czasów poprzedników. Niestety dla Kaczyńkiego prezydentura w Warszawie miała być i była tylko trampoliną to obecnej prezydentury. A mieszkańców Warszawy to ma głeboko w d..pie. No poza mieszkańcami kamienicy, w której mieszka. Dosyć ładnie odnowiona. Całkiem niedawno. Pozdr. |
Sprawdziły się niestety moje prognozy co do powrotu do kraju - nie wcześniej niż za 5 lat, oczywiście nie skreślam zwycięzcy, będę się uważnie przyglądał z daleka i, kto wie, może zmienię zdanie? :>
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Piskorski w sejmie bardzo sie angazowal by zdobyc srodki na budowe metra. Kaczor sie nie pojawia nawet na sesjach rady miasta na ktorych jest glosowane jego absolutorium. KPINA !! |
Cytat:
kto widział ten tunel to wie, że nawet angielski humor wymięka przy tym absurdzie. |
Cytat:
|
Cytat:
Jedyny, autentyczny sukces Kaczyńskiego to muzeum Powstania Warszawskiego. Ale to chyba za mało. Pozdr. |
Cytat:
Legion pije z Tobą :piwo: |
Cytat:
|
o żesz k...rwa w d...pę jeża je...ana mać :blee:
ten kurdupel wygrał... super... będę miał świetny powód do emigracji :D |
Cytat:
---------------------------------------------------------------------------- @ciapek oj przesadzasz jezeli myslisz ze wszystcy twoi znajomi ktorzy maja opis "precz z kaczucha" sa gardlem rzeczywistosci ja mam ludzi na gg gdzie w opisach maja "niech zyje kaczucha" przykre ze nie ktorzy na forum nie moga sie z tym pogodzic ale moze najwyszy czas sie spakowac i wyjechac z kraju jak sie nie podoba :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeśli masz z tym problemy, to poćwicz ;) : http://wiadomosci.gazeta.pl/wybory20...5,2975941.html http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...5,2672878.html http://serwisy.gazeta.pl/fotografie/...1,2673789.html |
Ciekawe czy będą się podmieniać razem z bracholem?
Trzeba by ich jakoś zaznaczyć, co by nie było przewał! ;) |
Cytat:
Pozdr. |
Cytat:
PS: Tusk ma jeszcze czas - zobaczymy za 4 lata, gdy zaczną sie przygotowania do kolejnej kampanii. Przez ten czas ma szansę nabrać "osobowości", której niewątpliwie mu brakuje. ;) |
Cytat:
Pozdr. |
Cytat:
Może czas założyć fermę? ^_^ |
Cytat:
http://gospodarka.gazeta.pl/gospodar...1,2980149.html |
Nie rozumiem tego fenomenu kaczej grypy... wszyscy głosowali na TUSKA a wygrywa KACZYŃSKI!
cuda na kiju pierwsza dama też zapiękna nie jest - to już w sumie szczegół, ale... :) Wszyscy u mnie na GG którzy mają opisy związane z wyborami generalnie wqrwieni i "jadą po kaczorze" :| opisy niektóre są ciekawe ;): "TO JUŻ NAM TERAZ KSIĘŻYC POD*******I !!! KTÓRY TO: JACEK CZY PLACEK???" "no i ****, kaczor z lepperem rzadza;(" "To gdzie sprzedają szczepionki przeciw kaczej grypie???:((((((" "s******aj dziadu :)" :) "nieeeeeeeeeeeeee tylko nie on" ;) amen |
Sporo sie zmieni. Na pewno panstwo juz w krotce siegnie do naszych kieszeni zebysmy sie zsolidaryzowali z biednymi, bezrobotnymi i recistami z lewymi grupami inwalidzkimi. PiS glosowal za podatkiem 50%, nie widzi mozliwosci modyfikacji obowiazkowego ubezpieczenia w tym oplat na ZUS pracownikow i przedsiebiorcow, ktore skutecznie zabija polska gospodarke i zatrudnianie nowych pracownikow. Wracamy do socjalizmu, tym razem pod haslami solidarnosci. Towarzysze byliby z WAS dumni.
A co do wymiany kadr - zobaczycie ze czystka stolkow za czasow AWS, to bedzie PRYSZCZ, teraz bedzie totalny wywrot kadrowy do sprzataczki wlacznie, jak w urzedach dzielnic w Wawie, gdzie Kaczynski uzywal sobie ustawa warszawska do woli ... |
ja mysle, ze czlowiek handlujacy stolkami z lepperem i wysylajacy swoich propagandzistow do rodziny radia maryja nie moze byc dobrym prezydentem. niestety znow sie okazalo, ze w polsce do wyborcow glownie przemawiaja hasla populistyczne, obiecywanie wszystkiego wszystkim i rzucanie blotem w przeciwnika.
szkoda, teraz bedziemy miec IV RP Obojga Kaczorow. |
Cytat:
|
Cytat:
ale kilka osób powinno spakować walizki i wyjechać do jakiegoś ciepłego kraju, bo lewe zwolnienia lekarskie już teraz przed pierdlem nie chronią... |
Cytat:
Gdyby w społeczeństwie panowały media typu "pull" (Internet), a nie "push", to w II turze bez wątpienia znalazłby się JKM. |
nie twierdze, ze byly sfalszowane i zdaje sobie sprawe, ze nie znam kilkudziesieciu milionow polakow ktorzy glosowali.
jestem tylko strasznie zaskoczony wynikiem tych naszych nieszczesnych wyborow :( |
Czekałem na to cały dzień. W końcu skończy się złodziejstwo i przekręty.
|
Cytat:
Poz tym to pewnie bardzo niereprezentatywna grupa, chyba ze sa tam ludzie z roznych rejonow Polski, o roznym zatrudnieniu (w tym bez), i w roznym wieku. Wsrod moich znajomych sporo osob glosowalo na Janusza Korwin-Mikke (cos kolo 30-40%), ale nie uwazam ze z powodu tego ze dostal niecale 2% wyniki byly sfalszowane, choc swoje zastrzezenia do mediow i sondazy mam (zobaczcie ze okazalo sie ze JKM dostal tyle co Bochniarz, ktora wystepowala w kazdym sondazu, w duzej ilosci debat i w TV bylo ja czesto widac - JKM przeciwnie) |
No to mamy przydupasa oj. Rydzyka na czele!?
|
Cytat:
W 1. turze moim faworytem był J.K.Mikke. :spoko: Wg mnie największym plusem w tych wyborach było to, że do finału nie dostał się żaden postkomunista || |
z tymi wyborami to jakis przekret jest, ja nie znam nikogo kto glosowal na kaczynskiego !! jak to jest mozliwe ??
|
Jest jeden PLUS: Kaczynski nie bedzie prezydentem Warszawy !!
Ale z drugiej strony zeby prezydentem nie zostal ten glab Urbanski, czy zyciowa jelopa Stasiak. A co do minionych wyborow niech moim komentarzem bedzie wywiad z Januszem Korwin-Mikke. Kolejny smaczek ktory wrzucam do dyskusji. http://serwisy.gazeta.pl/tokfm/1,538...tml?as=1&ias=6 (jak komus sie nie chce czytac calego to daje najwazniejszy fragment): Cytat:
|
Pocieszam sie tym, ze blad statystyczny tej sondy jest szacowany na 3% (realnie moze byc wiecej). Mam nadzieje, ze to Tusk wygra. Czekam na pierwsze wyniki CKW z policzonych 10% glosow.
|
no to zaloba.
mam nadzieje, ze do rana sie sytuacja odwroci. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kaczyński wygrał :D
|
zaraz koniec ciszy - przez jednego ciecia cała Polska czeka :blink:
|
nie zaglosuje na goscia ktory chce odsunac balcerowicza (nie zaglosowalem w sumie)
|
Cytat:
|
Cytat:
nikogo nie było - no ale wczesna pora.... a na kogo głosować - wiadomo :idea: na kandydata na prezydenta :szczerb: nie wolno siebie dopisywać ;p |
taaa.. wybory... Sam już nie wiem, czy iść czy nie.. A jeśli jednak pójdę, to na kogo głosować..
Jednak inny zestaw odpowiedzi byłby jak najbardziej pożądany... |
jest cisza wyborcza
to trzeba się wypowiadać na kartach do głosowania nie ma: się niechce, mam kaca, mój głos nic nie znaczy!!!! każdy głos składa się na te miliony głosów i znaczy a jak się nie głosuje to morda w kubeł i bąbelki puszczać a nie narzekać. |
niemożliwe jest otwarcie parasola w d...pie :D
zamiast podkładać paczki z trotylem w szczecinie... :hmm: |
Cytat:
|
Ja poproszę o inny zestaw... kandydatów! :ysz:
|
Cytat:
|
mam głęboko w mojej szanownej d...pie jutrzejsze wybory.
a gdy wygra kaczuszka, będzie okazja byśmy wzięli wódę i poszli się naj...bać z rozpaczy. |
Cytat:
na liberala nie glosuje! |
nie, nie zmienia ale odwolaja marcinkiewicza po miesiac i wpuszczom jarusia juz oficjalnie na jego miejsce
|
ciekawe czy jak wygra tusk to pis zmieni kandydata na premiera na jednego z kaczorow, a najbardziej mnie interesuje to, jak to beda motywowac.
|
wlasnie dlatego zaglosuje na tuska bo wiekszosc z nas (o ile nie wszyscy:P) ma jednego ptaka, a jeden ptak juz u gory jest wiec nie badzmy mutantami :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja tez nie zgadzam sie z wieloma interpretacjami i naukami w szkole, ale tak jak napisal ed hunter, jezeli sie nie pisze i nie mowi tak jak chca nauczyciele to sie niestety dostaje ocene niedostateczna. Wiec jezeli sie z czyms nie zgadzam, to poprostu to mowie, lub nie pisze, jezeli nauczyciel nie jest ani troche tolerancyjny na czyjes poglady. |
Cytat:
:D:D |
Mickiewicz jest zrozumiały po 2 secie (małolaty nie brać do siebie)
całe interpretacje wygłaszane przez speców (i człowiek musiał mieć taki sam pogląd inaczej niedostateczny) są tyle warte co ich pijackie wizje. kaźdy ma prawo na własną interpretację...... ale moje prawo było w państwie bezprawia.......... |
Cytat:
A co do Kaczora - nie watpie ze gdyby go wybrano na prezydenta, to wlasnie tak by wygladal. To czlowiek zadny wladzy, dla niej jest w stanie (poprzez brata) nawet poswiecic funkcje parlamentarne i rzadowe (bo NIE WIERZE w bezinteresownosc takiego czlowieka jak Lepper, ktory dal mu poparcie). |
Cytat:
Akurat Predi bez słów potrafi powiedzieć więcej niż Mickiewicz do którego twórczości kolejne pokolenia potrafią dopowiedzieć wiecej, niż on sam miał do powiedzenia.:) |
Cytat:
wiesz co to zart? ile jeszcze osob bedzie to wypominac.... rany boskie........ :| |
"Polska płonie
od morza do Tatr a ja stoje na balkonie i patrze jak Polska płonie wieje wiatr wieje ogniowy wiatr Polska płonie od Bałtyku do Tatr" Nic dodać nic ująć. Cytat z piosenki Kazika pt "Polska Płonie". @mp666 a kaczor powinien isc do dobrego ortodonty i pozadna proteze sobie zrobic. |
Cytat:
hehe, tusk to powinien przedewszystkim logopede odwiedzic. |
Cytat:
|
a świstak siedzi i zawija je w te sreberka...
|
po wyborach bedzie lepiej:) moim skromnym zdaniem to nie dzieki polityka bedzie rozwoj kraju tylko po prostu z wiekim wszytko idzie na przod i przez te nastepne 5 lat bedzie powoli szlo do przodu wszytko, wiadomo ze mozna zrobic zeby szlo szybciej ale ja na to nie licze..powoli do celu..my tego nie dozyjemy:D czy kaczynski czy tusk bedzie jedno i to samo
|
Cytat:
mamy obecnie prezydenta - twór speców od showbiznesu, nie powiem, wyrobił się przez te lata, ale kiedy trzeba mówić to milczy. teraz ma szanse zostać wybrany człowiek, którego poglądy zmieniają się jak rozkład jazdy PKP - przynajmniej raz do roku. :| a w mordę szkoda gadać, co będzie to będzie a ja i tak wiem, że gorzej nie będzie. |
moim zdaniem kaczynskich powinni zamknac w jakims odizolowanym miejscu w zwiazku z ptasia grypa.
za trzymanie drobiu na wolnosci grozi do 5000 zl kary. |
w poniedziałek będzie tak:
http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=26525&stc=1 http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=26526&stc=1 :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:02. |