![]() |
|
Cytat:
|
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...zabil_juz.html na takiego s****iela to kałach by się przydał :taktak: szkoda karmić bydlaka za nasze pieniądze :sciana:
|
Nieszczęście bywają, ale jak ktoś ucieka, to nie ma litości. Nachlany, naćpany...
|
Ty to za wygląd dostałeś. Nikt się ciebie nie pytał, czy masz jakieś poglądy.
Nieszczęścia bywają, jak to dobrze ująłeś. |
Grzeniu swędzi Cię? :>
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
nie zdążyłem zwiać spod zomowskiej polewaczki, kurtka była do wyrzucenia tak ślicznie zabarwiona na niebiesko :sciana: złapać się nie dałem, próbowali nas okrążyć, uciekliśmy do kościoła, zomo nie odważyło się wejść :nie: w październiku tego samego roku, zginął, zabity przez ubeka kolega z klasy z podstawówki, Bogdan Włosik :'(, na jego pogrzeb przepustki nie dostałem :nie: |
Google == Skynet? :)
Google buys Boston Dynamics, maker of spectacular and terrifying robots http://www.theverge.com/2013/12/14/5...oston-dynamics |
Żaden kot tak nie mruczy... I ciekawe czy też spada na 4 łapy. :)
Zabawka fajna, tylko teraz znaleźć dla niej zajęcie. Jakbym taką miał to na wiejskiej bym odpalał żeby biegała dookoła, i wkurzała tym swoim buczeniem. |
Wojsko? Zabawka idealna do transportowania ciężkiego sprzętu w górach. W przyszłości pewnie powstanie z tego terminator. Google już od pewnego czasu bawi się AI.
Cytat:
|
Cytat:
Mimo starań, są dostępne urządzenia i zastosowania do oglądania za mniejsze pieniądze. Trzeba być sprytnym. :) |
Najlepszy sposób to nieoglądanie telewizji. I najzdrowszy. Od lat się ku temu skłaniam i chyba w końcu mi to niedługo wyjdzie - już teraz nie oglądam niemal nic. Czemu nie ma się co dziwić, treści dostępne w TV to po prostu kpina. Może z 1-2% ogółu czasu antenowego to coś, na co warto popatrzeć...
|
Cytat:
|
A myślałem, że to tylko u mnie w pracy ogląda się disco polo... :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:50. |
|