Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Wiadomości... (MOD edit: tydzień BANA za politykę w tym temacie. Czytaj post #1). (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wiadomosci-mod-edit-tydzien-bana-za-polityke-tym-temacie-czytaj-post-1-a-66551/)

andrzejj9 11.08.2006 21:14

Cytat:

Napisany przez Prezesik
Wcale nie, to była po prostu odpowiedź do tego zdania:

No.. inaczej to dla mnie wynikało z kontekstu, ale ok. Pytałem z ciekawości.

Qbi@k 11.08.2006 21:27

Cytat:

Napisany przez ed hunter
a i to jest ta cenzura....aha....czyli jak pani Olejnik (kt***243;r***261; lubi***281;) nie ma programu w pa***324;stwowej telewizji BO ZOSTA***321;A ZDJ***280;TA!!!! to jest temat, jak kto***347; traci robot***281; w prywatnych mediach to nie ma tematu. normalnie mania prze***347;ladowcza. podobno da si***281; leczy***263;.

"Odchodze gdzie indziej bo mam tam mala ogladalnosc" od "nie mam nic do gadania - wyje*** mnie". Dosc istotna roznica :) Ale jak sie zdejmuje osobe ktorej program jest popularny z dosc wysoka ogladalnoscia mimo poznych godzin to jest wszystko ok? + osoba ta porusza czesto niewygodne tematy dla politykow.

...aha... wszytsko jest ok :szczerb: tak samo jak z radiem BIS :szczerb: w koncu Sobala chce tylko zrobic "inteligentne, oddychaj***261;ce, u***347;miechni***281;te i rozko***322;ysane" radio. :szczerb:

ed hunter 11.08.2006 21:36

Cytat:

Napisany przez Qbi@k
"Odchodze gdzie indziej bo mam tam mala ogladalnosc" od "nie mam nic do gadania - wyje*** mnie". Dosc istotna roznica :) Ale jak sie zdejmuje osobe ktorej program jest popularny z dosc wysoka ogladalnoscia mimo poznych godzin to jest wszystko ok? + osoba ta porusza czesto niewygodne tematy dla politykow.

...aha... wszytsko jest ok :szczerb: tak samo jak z radiem BIS :szczerb: w koncu Sobala chce tylko zrobic "inteligentne, oddychające, uśmiechnięte i rozkołysane" radio. :szczerb:

Sobala to ten niegrzeczny od radia TOK FM?

niewygodne tematy dla politylów? nawet Lepper był a w kropce nad i nie miało go być nigdy... dla kogo niewygodne?

Qbi@k 11.08.2006 21:44

Tak Sobala to ten niegrzeczny od TOK FM.

Lepera to teraz wszedzie spotkasz. W rzadzie nawet jest z Giertychem :szczerb:

Dla kogos na pewno nie wygodne. Przeciez bez powodu programu by nie zdjeto :> (przypominma o ogladalnosci).

ed hunter 11.08.2006 21:47

Cytat:

Napisany przez Qbi@k
Tak Sobala to ten niegrzeczny od TOK FM.

Lepera to teraz wszedzie spotkasz. W rzadzie nawet jest z Giertychem :szczerb:

Dla kogos na pewno nie wygodne. Przeciez bez powodu programu by nie zdjeto :> (przypominma o ogladalnosci).

Kropka Nad I też miała ogromną oglądalność. najpierw zmieniono godzinę emisji a potem zdjęto - cenzura?

pawelblu 11.08.2006 21:51

Jacek Sobala ten co mial dawno dawno temu (5 lat?) audycje przed Maruszeczko (jakos wczesnym popoludniem) w TOK FM ??

Hmmm, musze przyznac ze byl to moj ulubiony przezenter razem z takim ktory mial rano ... Oginski, czy jakos tak. Ja bardziej lubilem Sobale, znajomi Oginskiego.

Hmm, musze przyznac ze w takim razie weryfikuje swoje poglady w sporze o BIS.

Co do Olejnik. Od dluzszego czasy utrzymywaly sie ploty ze Wildstein jej nie widzi w nowej ramowce. Coz ... szkoda. TVP napewno na tym traci. To jest kobieta ktora pokazala co to jest dziennikarstwo polityczne z pazurem ktory moze zadrapac kazdego.

Prezesik 11.08.2006 21:51

Cytat:

Napisany przez ed hunter
Kropka Nad I też miała ogromną oglądalność. najpierw zmieniono godzinę emisji a potem zdjęto - cenzura?

tego nie zdjęto, ale Olejnikowa sama odeszła. przynajmniej jeśli dobrze pamiętam :hmm:
Zresztą, ja jej nie lubię. Mnie bardziej interesuje inna kwestia. Wiecie w końcu co z "Linią specjalną"? Właśnie z bratem o tym rozmawiałem i mówił, że jak jechał samochodem, to w jakimś radiu powiedzieli, że "Linia..." zostaje.

pawelblu 11.08.2006 21:53

Dla rozluznienia atmosfery.
Cytat:

Napisany przez Prezesik
Właśnie z bratem o tym rozmawiałem..

Mam nadzieje ze nie nazywacie sie Lech i Jaroslaw ||

Qbi@k 11.08.2006 21:57

Cytat:

Napisany przez ed hunter
Kropka Nad I te***380; mia***322;a ogromn***261; ogl***261;dalno***347;***263;. najpierw zmieniono godzin***281; emisji a potem zdj***281;to - cenzura?

Czy ogromna to bym nie powiedzial.
Czy zdjeto ja? Miala przejsc z TVN do TVN24 a nie zniknac calkowicie.
No i wkoncu sama odeszla a nie zostala wyrzucona.

andrzejj9 11.08.2006 21:57

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Co do Olejnik. Od dluzszego czasy utrzymywaly sie ploty ze Wildstein jej nie widzi w nowej ramowce. Coz ... szkoda. TVP napewno na tym traci. To jest kobieta ktora pokazala co to jest dziennikarstwo polityczne z pazurem ktory moze zadrapac kazdego.

Ja bym jeszcze poczekał z oceną poczynań Wildsteina. Niektóre pomysły co prawda, jak opłata abonamentowa w rachunku za prąd dobrze nie rokują, ale generalnie trochę mu dopinguję w zmianach w TVP.

pawelblu 11.08.2006 21:59

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Ja bym jeszcze poczekał z oceną poczynań Wildsteina. Niektóre pomysły co prawda, jak opłata abonamentowa w rachunku za prąd dobrze nie rokują, ale generalnie trochę mu dopinguję w zmianach w TVP.

Jedno mi sie w nim podoba. Nie dopuszcza polityki i parytetow do kuchni telewizyjnej. Ale tez moze sobie na to pozwolic tylko dzieki protekcji Kaczynskiego. Nie wiadomo czy jest i nadal bedzie to protekcja bezinteresowna.

Prezesik 11.08.2006 22:02

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Dla rozluznienia atmosfery.

Mam nadzieje ze nie nazywacie sie Lech i Jaroslaw ||

:haha:
Niestety nie, a szkoda. Mielibyśmy przed sobą piękne perspektywy. ||
No, ale to jeszcze pół biedy. Nie jesteśmy bliźniakami. Szans na karierę w polityce przez to nie mamy ;p

Mich@ł 11.08.2006 22:04

Cytat:

Napisany przez Prezesik
... Szans na karierę w polityce przez to nie mamy ;p

Nie trać nadziei :)
Jeśli była możliwa kariera Andrzeja Leppera niczym w filmie "Kariera Nikosia Dyzmy", to dlaczego Ty nie mógłbyś zostać prezydentem ;)

Prezesik 11.08.2006 22:08

Cytat:

Napisany przez Mich@ł
Nie trać nadziei :)
Jeśli była możliwa kariera Andrzeja Leppera niczym w filmie "Kariera Nikosia Dyzmy", to dlaczego Ty nie mógłbyś zostać prezydentem ;)

Nie wiem czy mam być dumny czy obrażony z tego zestawienia z Andrzejem Lepperem. ;)

A tak na serio, to chyba byłaby jedna z ostatnich rzeczy, których bym chciał - kariera polityczna. To nie dla mnie. :)

demek 12.08.2006 08:05

no co ty

trzeba tylko pier...ic glupoty, przedstawiac poronione i nonsensowne (im bardziej tym lepiej) pomysly, oskarzac wszystkich o wszystko i juz rzadzisz :)
no ijeszcze ci placa 10tysko na miesiac :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:17.