![]() |
Cytat:
|
Cytat:
...aha... wszytsko jest ok :szczerb: tak samo jak z radiem BIS :szczerb: w koncu Sobala chce tylko zrobic "inteligentne, oddychaj***261;ce, u***347;miechni***281;te i rozko***322;ysane" radio. :szczerb: |
Cytat:
niewygodne tematy dla politylów? nawet Lepper był a w kropce nad i nie miało go być nigdy... dla kogo niewygodne? |
Tak Sobala to ten niegrzeczny od TOK FM.
Lepera to teraz wszedzie spotkasz. W rzadzie nawet jest z Giertychem :szczerb: Dla kogos na pewno nie wygodne. Przeciez bez powodu programu by nie zdjeto :> (przypominma o ogladalnosci). |
Cytat:
|
Jacek Sobala ten co mial dawno dawno temu (5 lat?) audycje przed Maruszeczko (jakos wczesnym popoludniem) w TOK FM ??
Hmmm, musze przyznac ze byl to moj ulubiony przezenter razem z takim ktory mial rano ... Oginski, czy jakos tak. Ja bardziej lubilem Sobale, znajomi Oginskiego. Hmm, musze przyznac ze w takim razie weryfikuje swoje poglady w sporze o BIS. Co do Olejnik. Od dluzszego czasy utrzymywaly sie ploty ze Wildstein jej nie widzi w nowej ramowce. Coz ... szkoda. TVP napewno na tym traci. To jest kobieta ktora pokazala co to jest dziennikarstwo polityczne z pazurem ktory moze zadrapac kazdego. |
Cytat:
Zresztą, ja jej nie lubię. Mnie bardziej interesuje inna kwestia. Wiecie w końcu co z "Linią specjalną"? Właśnie z bratem o tym rozmawiałem i mówił, że jak jechał samochodem, to w jakimś radiu powiedzieli, że "Linia..." zostaje. |
Dla rozluznienia atmosfery.
Cytat:
|
Cytat:
Czy zdjeto ja? Miala przejsc z TVN do TVN24 a nie zniknac calkowicie. No i wkoncu sama odeszla a nie zostala wyrzucona. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Niestety nie, a szkoda. Mielibyśmy przed sobą piękne perspektywy. || No, ale to jeszcze pół biedy. Nie jesteśmy bliźniakami. Szans na karierę w polityce przez to nie mamy ;p |
Cytat:
Jeśli była możliwa kariera Andrzeja Leppera niczym w filmie "Kariera Nikosia Dyzmy", to dlaczego Ty nie mógłbyś zostać prezydentem ;) |
Cytat:
A tak na serio, to chyba byłaby jedna z ostatnich rzeczy, których bym chciał - kariera polityczna. To nie dla mnie. :) |
no co ty
trzeba tylko pier...ic glupoty, przedstawiac poronione i nonsensowne (im bardziej tym lepiej) pomysly, oskarzac wszystkich o wszystko i juz rzadzisz :) no ijeszcze ci placa 10tysko na miesiac :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:17. |