![]() |
Rodman chyba jest juz wiekowym graczem. Ciekawe jakby wygladala jego gra. Bo rownie dobrze moglby oslabiac zespol zamiast go wzmocnic.
|
imo zespół ligi polskiej wzmocnił by nawet jakby miał 80 lat, chodził o kulach, potrzebował butli z tlenem, miał ubrane buty narciarskie i jadł kebaba podczas gry.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Poza tym, nieważne jakby grał, a ile by klub zarobił na nim. Przecież dochody z reklam i biletów by wzrosły kilkunastokrotnie. Ludzie chodzili by na mecz tylko po to byt go zobaczyć :D |
Cytat:
|
Cytat:
Taki Rodman to moze miec negatywny wplyw na cala druzyne. Kazdy kto troche NBA ogladal wie co to za ziolko. Wszystko zalezy od tego w jakiej rzeczywiscie jest on dyspozycji. Bo jesli jest naprawde dobry to warto go wziac. A brac go tylko po to aby robil za malpke w cyrku to przesada. |
Cytat:
a tak na serio, to w zupełności się z Tobą zgadzam :tak!: |
pierwsi szczęśliwcy już wytypowani.
INTERIA.PL - Biznes - Wiadomości - 59 osób odpowie za e-piractwo |
Spryciula:D
Nietypowa ucieczka - Fakty w INTERIA.PL |
|
Marcinkiewicz chce powrotu SKM na linie Wawerska (chociaz to za jego rzadow ja przeniesli na Rembertow) ... atrakcyjna propozycja ... Ciekawe co na to moja sasiadka Hania. W koncu to ona powinna przede wszystkim dbac o interesy Wawra.
A SKM by sie przydal i to bardzo ... |
Cytat:
możesz być spokojny przed wyborami, to oni wszyscy chcą, jak najlepiej ;) Niedawno oglądałem regionalne komitety wyborcze na TVP 3 Szczecin i jak usłyszałem jeden "profesjonalnie" zrobiony spot, to nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać ;p To był chyba jakiś komitet startujący do rady jakiegoś małego miasta - chyba Darłowa :hmm: Mniejsza o to.. Wyglądało to mniej więcej tak: W studiu siedzą trzy osoby. Nie ma żadnego podpisu, jaki to komitet, żadnych nazwisk - słowem: nic. Dziewczyna po środku zaczyna: "Dzień dobry państwu. Jest ze mną pan Krzysztof, który startuje na burmistrza, a ja i Rafał startujemy do rady miasta. Dziękujemy za uwagę." ...i to wszystko! :rotfl: Teraz, jak chce sobie poprawić humor, to od razu sobie to przypominam :haha: :haha: |
pani Hania na to nic, bo most kolejowy ju***380; jest a jej pa***322;tia specjalizuje si***281; przecie***380; w budowie most***243;w i tuneli...:>
ale jak pan Kazio zacz***261;***322; to na pewno obieca to samo :D :mruga: |
Nie ma co wierzyc politykom! Kosy na sztorc i na urzedy!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:15. |