Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Wiadomości... (MOD edit: tydzień BANA za politykę w tym temacie. Czytaj post #1). (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wiadomosci-mod-edit-tydzien-bana-za-polityke-tym-temacie-czytaj-post-1-a-66551/)

Weron 02.11.2006 17:20

Rodman chyba jest juz wiekowym graczem. Ciekawe jakby wygladala jego gra. Bo rownie dobrze moglby oslabiac zespol zamiast go wzmocnic.

pops 02.11.2006 17:25

imo zespół ligi polskiej wzmocnił by nawet jakby miał 80 lat, chodził o kulach, potrzebował butli z tlenem, miał ubrane buty narciarskie i jadł kebaba podczas gry.

andy 02.11.2006 17:28

Cytat:

Je***347;li znajdziemy sponsora, kt***243;ry zap***322;aci Amerykaninowi 37 tysi***281;cy dolar***243;w za mecz, to nie ma ***380;adnych przeszk***243;d, by ten znany koszykarz zagra***322; w barwach Kagera
Gdyby zamiast dolar***243;w by***322;o z***322;otych to jaki***347; inwestor by si***281; znalaz***322;...

Weron 02.11.2006 18:15

Cytat:

Napisany przez pops (Post 699841)
imo zespół ligi polskiej wzmocnił by nawet jakby miał 80 lat, chodził o kulach, potrzebował butli z tlenem, miał ubrane buty narciarskie i jadł kebaba podczas gry.

Przesadzasz. Taki Prokom bardzo dobrze gra. I watpie aby chcieli Rodmana. Moglby nawet sie u nich nie lapac.

Prezesik 02.11.2006 18:27

Cytat:

Napisany przez Weron (Post 699837)
Rodman chyba jest juz wiekowym graczem. Ciekawe jakby wygladala jego gra. Bo rownie dobrze moglby oslabiac zespol zamiast go wzmocnic.

On ma 43 lata i nasi koszykarze mogą się od niego jeszcze sporo nauczyć :mruga:

Poza tym, nieważne jakby grał, a ile by klub zarobił na nim. Przecież dochody z reklam i biletów by wzrosły kilkunastokrotnie. Ludzie chodzili by na mecz tylko po to byt go zobaczyć :D

pops 02.11.2006 18:39

Cytat:

Napisany przez Prezesik (Post 699880)

Poza tym, nieważne jakby grał, a ile by klub zarobił na nim. Przecież dochody z reklam i biletów by wzrosły kilkunastokrotnie. Ludzie chodzili by na mecz tylko po to byt go zobaczyć :D

na przykład ja :D

Weron 02.11.2006 18:50

Cytat:

Napisany przez Prezesik (Post 699880)

No tak ale mnie nie interesuja harlem glob cos tam(chodzi o tych co jezdza i sztuczki pokazuja)
Taki Rodman to moze miec negatywny wplyw na cala druzyne. Kazdy kto troche NBA ogladal wie co to za ziolko.
Wszystko zalezy od tego w jakiej rzeczywiscie jest on dyspozycji. Bo jesli jest naprawde dobry to warto go wziac. A brac go tylko po to aby robil za malpke w cyrku to przesada.

Prezesik 02.11.2006 19:27

Cytat:

Napisany przez Weron (Post 699892)
No tak ale mnie nie interesuja harlem glob cos tam(chodzi o tych co jezdza i sztuczki pokazuja)
Taki Rodman to moze miec negatywny wplyw na cala druzyne. Kazdy kto troche NBA ogladal wie co to za ziolko.
Wszystko zalezy od tego w jakiej rzeczywiscie jest on dyspozycji. Bo jesli jest naprawde dobry to warto go wziac. A brac go tylko po to aby robil za malpke w cyrku to przesada.

masz coś do małp?? :ysz: :szczerb:

a tak na serio, to w zupełności się z Tobą zgadzam :tak!:

pops 02.11.2006 23:06

pierwsi szczęśliwcy już wytypowani.
INTERIA.PL - Biznes - Wiadomości - 59 osób odpowie za e-piractwo

zene_k 02.11.2006 23:19

Spryciula:D
Nietypowa ucieczka - Fakty w INTERIA.PL

andy 03.11.2006 17:48

Reaktor termoj***261;drowy do komputera :D

pawelblu 04.11.2006 23:46

Marcinkiewicz chce powrotu SKM na linie Wawerska (chociaz to za jego rzadow ja przeniesli na Rembertow) ... atrakcyjna propozycja ... Ciekawe co na to moja sasiadka Hania. W koncu to ona powinna przede wszystkim dbac o interesy Wawra.

A SKM by sie przydal i to bardzo ...

Prezesik 04.11.2006 23:55

Cytat:

Napisany przez pawelblu (Post 700845)
Marcinkiewicz chce powrotu SKM na linie Wawerska (chociaz to za jego rzadow ja przeniesli na Rembertow) ... atrakcyjna propozycja ... Ciekawe co na to moja sasiadka Hania. W koncu to ona powinna przede wszystkim dbac o interesy Wawra.

A SKM by sie przydal i to bardzo ...

ciekawe masz sąsiedztwo :D

możesz być spokojny przed wyborami, to oni wszyscy chcą, jak najlepiej ;)

Niedawno oglądałem regionalne komitety wyborcze na TVP 3 Szczecin i jak usłyszałem jeden "profesjonalnie" zrobiony spot, to nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać ;p

To był chyba jakiś komitet startujący do rady jakiegoś małego miasta - chyba Darłowa :hmm: Mniejsza o to.. Wyglądało to mniej więcej tak:

W studiu siedzą trzy osoby. Nie ma żadnego podpisu, jaki to komitet, żadnych nazwisk - słowem: nic. Dziewczyna po środku zaczyna:
"Dzień dobry państwu. Jest ze mną pan Krzysztof, który startuje na burmistrza, a ja i Rafał startujemy do rady miasta. Dziękujemy za uwagę." ...i to wszystko! :rotfl:

Teraz, jak chce sobie poprawić humor, to od razu sobie to przypominam :haha: :haha:

ed hunter 05.11.2006 10:48

pani Hania na to nic, bo most kolejowy ju***380; jest a jej pa***322;tia specjalizuje si***281; przecie***380; w budowie most***243;w i tuneli...:>

ale jak pan Kazio zacz***261;***322; to na pewno obieca to samo :D :mruga:

Banana Coctail 05.11.2006 11:27

Nie ma co wierzyc politykom! Kosy na sztorc i na urzedy!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:15.