Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Wiadomości... (MOD edit: tydzień BANA za politykę w tym temacie. Czytaj post #1). (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wiadomosci-mod-edit-tydzien-bana-za-polityke-tym-temacie-czytaj-post-1-a-66551/)

DejaVu 25.06.2009 18:18

Patrzę że i Ty nie długo skończysz internet-Prezesik był pierwszy-ale ponoć na czitach.:haha:

superrrmario 25.06.2009 19:19

TVN: Zmarła Farah Fawcett :(

Zetoxa 25.06.2009 19:31

oj [']

ed hunter 25.06.2009 19:35

Jedyna w jedynych Aniołkach... :(

grzeniu 25.06.2009 21:13

[']
nie myślałem, że ona miała już 62 lata...

Prezesik 26.06.2009 00:09

Michael Jackson nie żyje

Smartek 26.06.2009 00:13

OMFG![*]

Przykra sprawa. A jeszcze niedawno o nim rozmawialiśmy na forum...
Wielki artysta. Legendarne wykonanie Moon Walka...
;-(

joujoujou 26.06.2009 00:29

To nie jest jeszcze potwierdzone - w tej chwili na żywo w CNN leci info - że leży w śpiączce w szpitalu.

Burt 26.06.2009 00:31

Cytat:

Napisany przez Smartek (Post 1032205)
OMFG![*]

Przykra sprawa. A jeszcze niedawno o nim rozmawialiśmy na forum...
Wielki artysta. Legendarne wykonanie Moon Walka...
;-(

Zacytowałem Twój post jako "pierwszy z brzegu" bez wycieczki osobistej.

Tak to już bywa, że jak ktoś sławny umrze to wszyscy rozpaczają w większym lub mniejszym stopniu.Nie zwacają uwagi kim był ten człowiek. A prawda jest taka że MJ to zwyczajny zwyrodniały pedofil co posuwał małych chłopców, za swoje czyny powinien gnić w pierdlu i tam dokonać żywota.
Jako artystę to można go wspominać i podziwiać, ale nie jako człowieka. Nikt by się przecież nie przejął gdyby Josef Fritzl się przekręcił, a to ta sama szafa, choć nie ta sama półka.
Nawet Kewina(Sam w Domu) ukuł, drań jeden.
Jeśli mam być szczery to przejąłem się tym tyle co kryzysem gospodarczym w Zimbabwe. Nie to co Sarą Fawcett RiP.

BTW. Już widzę tą wojnę o jego majątek.
BTW2. Mam jego pierwsze winyle. Ciekawe czy cena podskoczy.

joujoujou 26.06.2009 01:26

Jest potwierdzenie od coronera - MJ nie żyje.

[']

Wawelski 26.06.2009 01:28

Cytat:

Napisany przez Burt (Post 1032213)
A prawda jest taka że MJ to zwyczajny zwyrodniały pedofil co posuwał małych chłopców, za swoje czyny powinien gnić w pierdlu i tam dokonać żywota.

I pewnie to pijak. Bo każdy złodziej, to pijak.
Prawda jest jak d...pa - każdy ma swoją.
O Jacksonie wiem tyle, że zrobił coś odlotowego i nowego w muzyce.

Cytat:

Napisany przez Burt (Post 1032213)
BTW. Już widzę tą wojnę o jego majątek.
BTW2. Mam jego pierwsze winyle. Ciekawe czy cena podskoczy.

No, kasa jest najważniejsza.
To dlatego Jackson zorganizował nową trasę - miał masę długów.

Tak to jest, że jak człowiek dorobi się popularności, (może i pieniędzy - ale to w tym przypadku nie wystąpiło) to tylko zawiść wśród Polaczków wzbudza.

Burt 26.06.2009 01:51

Cytat:

Napisany przez Wawelski (Post 1032218)
I pewnie to pijak. Bo każdy złodziej, to pijak.
Prawda jest jak d...pa - każdy ma swoją.
O Jacksonie wiem tyle, że zrobił coś odlotowego i nowego w muzyce.

To tak ja w przypadku księży co (bardzo) lubią dzieci. Gdy sprawa wyjdzie na jaw, to ci z pierwszych kościelnych ław, wydrapali by oczy a nawet zabili by w obronie księdza-dobrodzieja, a skrzywdzone dzieci nazwali by puszczalskimi + argument "jak suka nie da, to pies nie weźmie. Jasne te dzieciaki same tyłki powystawiały, zboczone pewnie czy cuś. Pewnie MTV im w głowach namieszało.

Cytat:

Napisany przez Wawelski (Post 1032218)
No, kasa jest najważniejsza.
To dlatego Jackson zorganizował nową trasę - miał masę długów.

No tak. Za każde ukłute dziecko trza było płacić i to nie mało + koszty procesów.

Ciekawe kto z was by mu pozostawił własnego synka(5-12 lat) do popilnowania. Bo w sumie jak to Jacko sam stwierdził "on spał na podłodze a chłopcy w jego łóżku". :haha:

Wawelski 26.06.2009 02:04

Cytat:

Napisany przez Burt (Post 1032220)
Ciekawe kto z was by mu pozostawił własnego synka(5-12 lat) do popilnowania. Bo w sumie jak to Jacko sam stwierdził "on spał na podłodze a chłopcy w jego łóżku". :haha:

Chciałbyś, żeby Twój ojciec czytał o Tobie takie rzeczy, jakie Ty piszesz o Jacksonie?
Jak wiesz coś, widziałeś, masz dowody - czemu nie zeznawałeś?

Jak znasz z plotek i tabloidów - to gratuluję wiary w media.

Takie głupoty to tylko złodziej może wypisywać. I pijak... Bo każdy złodziej, to pijak.
A każdy artysta to zboczeniec.
Jak ktoś jest sławny, to musi być bogaty. A jak bogaty, to musiał ukraść, bo na uczciwej pracy nikt jeszcze nigdy się nie dorobił.
MSPANC

Ale fakt, że te wszystkie plotki Jacko były na rękę - bo jak to w pewnej sztuce teatralnej (zbezczeszczonej potem filmem) mówili, musi być event.

O Jacksonie mogę podyskutować o tyle, o ile to widziałem czy słyszałem - czyli o teledyskach i płytach (bo na żadnym koncercie nie zdążyłem być).

EOsT z mojej strony.

Burt 26.06.2009 02:32

Cytat:

Napisany przez Wawelski (Post 1032221)
Chciałbyś, żeby Twój ojciec czytał o Tobie takie rzeczy, jakie Ty piszesz o Jacksonie?
Jak wiesz coś, widziałeś, masz dowody - czemu nie zeznawałeś?

Jak znasz z plotek i tabloidów - to gratuluję wiary w media.

:idea: Idąc tym tokiem myślenia stwierdzam co następuje:

Adolf Hitler nie miał nic wspólnego z Holokaustem, to media się na nie go uwzięły, tak samo na Marka Dutroux'a. Stwierdzam to ponieważ nie widziałem momentu gdy Adolf podpisywał papiery dotyczące "Ostatecznego rozwiązania kwestii żydowskiej", a w Oświęcimiu nigdy nie byłem, oraz również nie widziałem jak Mark Dutroux gwałcił dziewczynki, a na pewno osobiście nie widziałem jak jedna z nich umarła z głodu w czasie gdy jego zamknęli. Nie widziałem tego i nie mogę potwierdzić.A sądy trybunały, one na pewno się mylą. Media to wszystko wymyśliły dla zwiększenia oglądalności.

Litości...................

Ormianin 26.06.2009 02:48

Szczerze mówiac Burt mialem Ciebie za inteligentego czlowieka, ale to co wypisujesz w pale mi sie nie miesci... Ja moze nie bylem specjalnym jakims fanem Jacksona, ale musze przyznac ze ksztaltowal nawet moje gusta muzyczne juz w 80-tych latach i przede wszystkim zostanie tam najwiekszym artysta jakiego pamietam, jego plyta z 1982 "Triller" dla mnie do tej pory jest jedna z lepszych LP jakie sluchalem... natomiast to co mowily media, przescigajac sie w bardzo rozniacych sie od siebie doniesieniach na temat rzekomej pedofilii Jacksona - to pozostawiam bez komentarza, w sumie duzo tych procesow bylo zdaje sie wyludzeniami o pieniadze... jedno jest pewne ze Jackson nie byl chyba zbyt szczesliwy czlowiekiem, biorac pod uwage choroby, niezbyt udane dziecinstwo i izolacje - samotnosc muzyka, ktora towarzyszyla mu szczegolnie w ostatnich latach...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:49.