![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Po prostu chciałem Ci uświadomić, ze TV nie jest źródłem informacji. 90% podawanych tam info, trzeba samemu poszukać i z 10 wersji coś poskładać. Chociaż jak zwykle TV będzie najdalej. Ani jednej informacji nie ma o kodowaniu: http://www.google.pl/search?q=kodowa...la:pl:official Znam te podejście. Nie jest ono dobre. Co z tego że powalczę o coś z czego nie skorzystam, ale inni już tak. To tak jak praca społeczna. Materialnie nic z tego nie masz, ale... |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
nie badz bezczelny
ktos ci pokazal, ze wczoraj w tv to nie pierwszy raz kiedy gdzies sie o tym mowi a ty dalej swoje moze i w tv ma najwiekszy wydzwiek ale to nie zmienia faktu, ze sprawa w wiekszym lub mniejszym stopniu pojawia sie w prasie od ponad tygodnia |
Ja zawsze myję ręce po wyjściu z kibla, no chyba że szczam na świeżym powietrzu. ||
A serio to jest to porażające! PORAŻAJĄCE!!! Faceci w drogich garniturach, wyglądający na inteligentnych, wychodzą z kabin (tam tacy szczą, nie do pisuarów) i walą prosto do wyjścia. Dzień dobry... Pamiętajcie aby zawsze po przywitaniu z białym kołnierzykiem, na wszelki wypadek lewą ręką dłubać w nosie. ;p Oczywiście nie jest moim hobby prowadzenie obserwacji zachowań w męskich toaletach biurowców, ale ponieważ w nich bywam (w tych biurowcach), i wtedy chlam dużo kawy, to jestem częstym gościem toalet. |
Cytat:
TO TY mnie i DEMKA odganiasz od tematu. TO TY mówisz ze skoro nie oglądamy to nie powinniśmy się tym interesować. |
Pierwszy - prosze zrozum, ze nie kazdy ma takie zdanie jak Ty
juz o tym kiedys rozmawialismy inaczej bede zmuszony przywolac Cie do pozadku inna droga |
napijcie się :piwo:
|
Cytat:
|
http://slawomirwilk.pl/polowanie-na-internautow/
No właśnie. W latach 80-tych było wolno a teraz nie... Wtedy każdy był dumny ze swego Grundiga i kolekcji kaset a teraz kolekcja mp3 jest bee. |
Cytat:
|
gdzie to wyczytałeś?
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:04. |