![]() |
M@X jako obywatel świata używaj esperanto czy interlingua. Wychodzisz z założenia (to czuć), że praca fizyczna to ta gorsza. Czuć pogardę. Jak pisałem, jesteś białym z kraju częściowo peryferyjnego, aspirujesz do/jesteś w klasie średniej, tej z cechami tak pożądanymi przez system.
@Stanley Średnia statystyczna najlepiej podjudza społeczeństwo i je okłamuje. |
Nigdzie nie napisalem ze uwazam prace fizyczna za gorsza. Pracowalem fizycznie przez krotki okres czasu - to wystarczylo, by zadecydowac, ze nie chce nigdy w zyciu tego robic...
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
A ten autobus to prowadzisz czy bilety sprawdzasz?
|
Pleonazm!!! Okres czasu!!! Merytorycznie.
Cytat:
|
Cytat:
Identyczna melodia jest względem rolników gdzie tak naprawdę dopłata państwa do jego emerytury jest mniejsza niż do zus-wskich emerytur ,tylko o tym się nie mówi a nagłaśnia ile miliardów dokłada się do KRUS |
Ciekawe przez kogo trzeba dokładać. Chyba taki jeden był przytoczony na forumie?
|
Cytat:
|
Okręty, nie łodzie! Których nie mieliśmy i nie mamy.
Zamiast tych głupich stadionów i autostrad lepiej byłoby kupić choć jeden nowy, od Niemców. |
Ale musieliśmy się dokładać do radzieckich okrętów które strzegły pokoju na świecie:)
|
Okręt jest wojenny, łodzie mogą być podwodne. :haha:
Niemcy, to nam chcą Patrioty sprzedać, taniej niż Amerykanie. |
Łódź podwodna to w Układzie Warszawskim (rusycyzm), a teraz marynarze w mordę biją za łódkę ;)
Ciebie Edek nie podejrzewałbym o takie sympatie proradzieckie... Obie formy są poprawne, a że nie mamy za bardzo swojej tradycji, to motamy się między kilkoma innymi. Podobnie stopnie wojskowe: mieszanka radziecka, anglosaska, francuska i włoska. |
Wszystko jest nieważne, ważne jest to, że znowu na koncert Iron Maiden nie poszedłem. :]
|
No to dałeś plamę k***a
|
Nie miałem ładnej czarnej koszulki... i miałem najpóźniej jutro dostać kasę, co mi gość wisi trzeci miesiąc... na płytę dwie stówy... :sciana:
Ciekawostka, dobrze, że jest lato. :| http://polskalokalna.pl/wiadomosci/s...gu,1652486,225 |
1. Nie trafisz do KOŁONOTATNIKA tak łatwo.
2. O lekach gadamy w POLITYCE. 3. To une jeszcze żyją, tj. te Iron Maideny? 4. Gdyby był sexolatką, to mógłby dać konduktorowi dupy. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:16. |