Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Wiadomości... (MOD edit: tydzień BANA za politykę w tym temacie. Czytaj post #1). (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wiadomosci-mod-edit-tydzien-bana-za-polityke-tym-temacie-czytaj-post-1-a-66551/)

andy 18.09.2011 08:33

Za zamawiane do niepłacenia abonamentu radiowo telewizyjnego to można mieć sprawę w sądzie, bo to nic innego jak podżeganie do popełnienia przestępstwa.

Co innego gdyby namawiali do nie oglądania tego programu.

ed hunter 18.09.2011 09:01

Inny światopogląd. :rotfl: Antysemici też mają inny światopogląd?

demek 18.09.2011 11:22

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos..._Awantura.html

podam im namiar na wiekszego sataniste niech sie do niego doczepia

aa

nie zrobia tego. o nim nie jest glosno :)

marne pomioty beda teraz szczekac poki o adamie jest glosno

ot cala tajemnica

Kris 18.09.2011 11:57

A to wszyscy uwierzyli, że on taki 'szatanista'? Nawet sąd się nie nabrał uzasadniając wyrok, że to jest coś z jego 'ahtyzmem' powiązane. Człowiek, który wiąże się z celebrytką, ta mu robi ogromną reklamę, sam zaczyna być celebrytą, pokazuje się kolorowych pisemkach, programach telewizyjnych, w których za bardzo nie trzeba myśleć, w końcu robi się z niego gwiazdę formatu Piaska, Kayah. I ludzie ciągle myślą, że on to wielki 'szatanista'?
Ten rodzaj muzyki jest cholernie niszowy, żaden rasowy 'szatan' by się tak nie .... i nie zrobił z siebie maskotki telewizyjnej. To jest kasa, kasa i jeszcze raz kasa. Behemoth stał się przez te akcje bardzo znanym zespołem, sprzedaż płyt w górę, kasa z koncertów w górę, alleluja i do przodu...

ed hunter 18.09.2011 12:04

W takim razie można podrzeć wszystko dla kasy, heilować i nazwać się holocausto, ale dla kasy, to ok.

Kris 18.09.2011 12:11

Cytat:

Napisany przez ed hunter (Post 1181657)
W takim razie można podrzeć wszystko dla kasy, heilować i nazwać się holocausto, ale dla kasy, to ok.

Nie, nie OK. Pamiętaj, że jego koncerty nie są emitowane w publicznej telewizji. On sobie drze Biblię 'wśród swoich'. Jego fani wiedzą o czym 'śpiewa', jaki ma stosunek do KK itp. czyli godzą się na taką formę. Czy ktoś z jego 'fanów' złożył na niego skargę? Nie. Zrobiła to osoba, która tego na żywo nie widziała.
Ja go nie bronię, ale jeśli mnie coś nie interesuje, to tego nie oglądam.

DejaVu 18.09.2011 14:22

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...ka_swinie.html ciekawe czy Jaro to czytał :>

demek 18.09.2011 14:26

liczy sie tylko to co powie jaro
kto sie nie zgadza ten zdrajca
do chin z nimi
:D

ed hunter 18.09.2011 14:31

U nas za to głupkowatość klonuje się sama, i to jest osiągnięcie! :D

Patrix 20.09.2011 12:54

Cytat:

Myślisz samodzielnie, kreatywnie? Mogą Cię z tego leczyć
Eksperci ostrzegają, że u dzieci nieśmiałych i wstydliwych już wkrótce będą mogły zostać zdiagnozowane zaburzenia psychiczne, leczone silnymi lekami antydepresyjnymi. Najnowsze wytyczne, opracowywane w ostatnim czasie w USA, mogą doprowadzić do postrzegania młodego człowieka borykającego się z problemami swojego wieku nie jako osoby potrzebującej wsparcia i pomocy, a jako potencjalnego pacjenta z poważnymi zaburzeniami osobowości. Ostrzega się między innymi przed możliwością częstego i pochopnego diagnozowania tzw. fobii społecznej (social anxiety disorder), czy nawet zaburzeń depresyjnych np. u dzieci osieroconych. Z kolei dzieciom, które przeciwstawiają się dorosłym lub często się denerwują, może zostać postawiona diagnoza oppositional defiant disorder (ODD, w wolnym tłumaczeniu ***8222;zaburzenie wyzywającego sprzeciwu***8221;
Reszta: http://wolnemedia.net/wiadomosci-ze-...sychiatryczne/

Masakracja... :(

---

Zuckerberg ma wyłączność na słówko 'book' w nazwach internetowych serwisów.
Tak zwany trolling domenowy :sciana:

Kogoro 20.09.2011 15:07

Cytat:

Napisany przez ed hunter (Post 1181657)

Cytat:

Napisany przez Kris (Post 1181662)
Nie, nie OK. Pamiętaj, że jego koncerty nie są emitowane w publicznej telewizji. On sobie drze Biblię 'wśród swoich'. Jego fani wiedzą o czym 'śpiewa', jaki ma stosunek do KK itp. czyli godzą się na taką formę. Czy ktoś z jego 'fanów' złożył na niego skargę? Nie. Zrobiła to osoba, która tego na żywo nie widziała.
Ja go nie bronię, ale jeśli mnie coś nie interesuje, to tego nie oglądam.

Mnie ta cała Nergal - awantura teraz raczej śmieszy, wcześniej irytowała. Mam tylko nadzieję, że już bardziej do polityki nie wkroczy, że nie stanie się poważnym tematem politycznym - wyborczym.

To jedna z największych bzdur, które w ostatnich latach trafiły do debaty publicznej.
Bo kto to jest Nergal dla szerszej publiki? Maskotka z 15 minutami sławy, jeden z wielu na świecie "niegrzecznych" chłopców. Za 2-3 miesiące będą o nim pamiętali tylko fani metalu (rocka). A czy nie straci (jako muzyk) na romansie z "Pudelkami", to już inna sprawa. Jego sprawa.

Jedną z najbardziej rozwalających w całej awanturze rzeczy są zarzuty o ksywkę "Holocausto". To dla mnie najbardziej rozśmieszający zarzut. Przecież on był w tamtym czasie smarkaczem.

Patrix 20.09.2011 18:59

Cytat:

Łatwiej stracisz "prawko"
Więcej punktów za nieostrożną i bezmyślną jazdę, utrudnianie życia pieszym, czy pisanie SMSów i rozmowę przez telefon i wiele innych nowych kar czeka kierowców. Jeszcze przed wyborami Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji ogłosiło nowy taryfikator punktów karnych.
Całość: http://moto.wp.pl/kat,89554,title,La...wiadomosc.html

Noo, niech nas doją! Niech wymyślą wykroczenie za maksymalną ilość punktów,
a potem od nowa na NOWY* kurs prawa jazdy !

PS
Kursy reedukacyjne likwidujące punkty karne (bodaj max 6pkt na pół roku?) też mają zniknąć...

---
* bodaj 3000 niejawnych pytań jednokrotnego wyboru
w bardzo ograniczonym czasie, bez możliwości sprawdzenia swoich odpowiedzi.

M@X 20.09.2011 19:12

Ale co w tym zlego, skoro sluchawka BT kosztuje 50 PLN, a zestawy glosnomowiace montuje sie w coraz wiekszej liczbie samochodow? To zwieksza bezpieczenstwo na drodze, bo te buce beda wreszcie patrzec na droge zamiast w ekrany komorek...

Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk

Patrix 20.09.2011 19:27

Etam telefonu się przyczepiłeś... mi chodzi o całokształt.

DejaVu 20.09.2011 19:30

Cytat:

Napisany przez M@X (Post 1182122)
Ale co w tym zlego, skoro sluchawka BT kosztuje 50 PLN, a zestawy glosnomowiace montuje sie w coraz wiekszej liczbie samochodow? To zwieksza bezpieczenstwo na drodze, bo te buce beda wreszcie patrzec na droge zamiast w ekrany komorek...

Wiadomość wysłana z ***63743; iPhone 4 przy użyciu Tapatalk

Przeważnie robią tak baby i nie koniecznie blondynki :sciana: jakieś te baby uzależnione są od komórek ,idzie taka ma torebkę - a komórka oczywiście w łapie-nie wiem może lubią jak im coś wibruje :> A jak widzę ''mamuśkę'' która pcha wózek z dzieckiem nie patrząc co dzieje się na chodniku,tylko wysyła sms-to scyzoryk otwiera mi się w kieszeni.:taktak:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:16.