![]() |
Za zamawiane do niepłacenia abonamentu radiowo telewizyjnego to można mieć sprawę w sądzie, bo to nic innego jak podżeganie do popełnienia przestępstwa.
Co innego gdyby namawiali do nie oglądania tego programu. |
Inny światopogląd. :rotfl: Antysemici też mają inny światopogląd?
|
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos..._Awantura.html
podam im namiar na wiekszego sataniste niech sie do niego doczepia aa nie zrobia tego. o nim nie jest glosno :) marne pomioty beda teraz szczekac poki o adamie jest glosno ot cala tajemnica |
A to wszyscy uwierzyli, że on taki 'szatanista'? Nawet sąd się nie nabrał uzasadniając wyrok, że to jest coś z jego 'ahtyzmem' powiązane. Człowiek, który wiąże się z celebrytką, ta mu robi ogromną reklamę, sam zaczyna być celebrytą, pokazuje się kolorowych pisemkach, programach telewizyjnych, w których za bardzo nie trzeba myśleć, w końcu robi się z niego gwiazdę formatu Piaska, Kayah. I ludzie ciągle myślą, że on to wielki 'szatanista'?
Ten rodzaj muzyki jest cholernie niszowy, żaden rasowy 'szatan' by się tak nie .... i nie zrobił z siebie maskotki telewizyjnej. To jest kasa, kasa i jeszcze raz kasa. Behemoth stał się przez te akcje bardzo znanym zespołem, sprzedaż płyt w górę, kasa z koncertów w górę, alleluja i do przodu... |
W takim razie można podrzeć wszystko dla kasy, heilować i nazwać się holocausto, ale dla kasy, to ok.
|
Cytat:
Ja go nie bronię, ale jeśli mnie coś nie interesuje, to tego nie oglądam. |
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...ka_swinie.html ciekawe czy Jaro to czytał :>
|
liczy sie tylko to co powie jaro
kto sie nie zgadza ten zdrajca do chin z nimi :D |
U nas za to głupkowatość klonuje się sama, i to jest osiągnięcie! :D
|
Cytat:
Masakracja... :( --- Zuckerberg ma wyłączność na słówko 'book' w nazwach internetowych serwisów. Tak zwany trolling domenowy :sciana: |
Cytat:
Cytat:
Mnie ta cała Nergal - awantura teraz raczej śmieszy, wcześniej irytowała. Mam tylko nadzieję, że już bardziej do polityki nie wkroczy, że nie stanie się poważnym tematem politycznym - wyborczym. To jedna z największych bzdur, które w ostatnich latach trafiły do debaty publicznej. Bo kto to jest Nergal dla szerszej publiki? Maskotka z 15 minutami sławy, jeden z wielu na świecie "niegrzecznych" chłopców. Za 2-3 miesiące będą o nim pamiętali tylko fani metalu (rocka). A czy nie straci (jako muzyk) na romansie z "Pudelkami", to już inna sprawa. Jego sprawa. Jedną z najbardziej rozwalających w całej awanturze rzeczy są zarzuty o ksywkę "Holocausto". To dla mnie najbardziej rozśmieszający zarzut. Przecież on był w tamtym czasie smarkaczem. |
Cytat:
Noo, niech nas doją! Niech wymyślą wykroczenie za maksymalną ilość punktów, a potem od nowa na NOWY* kurs prawa jazdy ! PS Kursy reedukacyjne likwidujące punkty karne (bodaj max 6pkt na pół roku?) też mają zniknąć... --- * bodaj 3000 niejawnych pytań jednokrotnego wyboru w bardzo ograniczonym czasie, bez możliwości sprawdzenia swoich odpowiedzi. |
Ale co w tym zlego, skoro sluchawka BT kosztuje 50 PLN, a zestawy glosnomowiace montuje sie w coraz wiekszej liczbie samochodow? To zwieksza bezpieczenstwo na drodze, bo te buce beda wreszcie patrzec na droge zamiast w ekrany komorek...
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Etam telefonu się przyczepiłeś... mi chodzi o całokształt.
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:16. |