![]() |
hmmm dalej mi cos nie pasuje ale poszukam czegos w takim razie
|
Cytat:
Na usta ciśnie się tylko jedno, *******one państwo ... |
Z naszej perspektywy może tak... , ale u nich nie bardzo ... za dużo gęb do wykarmienia ...
|
Mogą się kastrować chirurgicznie bądź chemicznie :P Można? Można :P
|
TY chyba sam nie wierzysz w to co mówisz ... Chińska wieś ... oraz słowo chirurgiczne oraz chemicznie .. ?
Miasta co niektóre może i są rozwinięte ... , ale wieś w chinach ?! :E |
To znaczy, że że ludzie ze wsi w Chinach są gorsi ?
Państwo morduje w imię komunistycznego prawa a TY ich bronisz... smutne :P --- edit, Reetou, no to tłumaczy, a nie broni. Dla mnie to bez różnicy czy wiocha czy miasto. |
Weź przeczytaj sobie jeszcze raz, co napisał Oktawian89, a nie coś mu imputujesz :P
|
Czytania ze zrozumieniem to uczyli chyba w podstawówce ... :P
Nie chce mi się jeszcze raz tego pisać, skoro zrozumiał to Reetou to znaczy, że jest ok i oczywiście nie twierdzę, że jesteś gorszy od Niego || |
Cytat:
|
http://www.dobreprogramy.pl/Jak-walc...osc,28242.html jestem za a nawet przeciw :>
|
Nie mam zdania, wiadomo że użytkownicy kradną na potęgę.
Jeżeli nie będzie zabezpieczeń to też będą kraść. Jedyny plus że firmy oszczędzą na zabezpieczeniach || |
c.d.:
Biznes genetycznie zmodyfikowany http://biznes.onet.pl/biznes-genetyc...,1,prasa-detal Cytat:
|
Cytat:
Młoda dorobkiewiczka, niedługo po studiach cieszyła się na odpoczynek w samotności na działce. Bez facetów, bez makijażu, bez fryzjera, bez depilacji, bez lusterka... Koleżanka pracująca w laboratorium dała jej eksperymentalne nasionka - roślinki miały być w dwa-trzy tygodnie od wysiania gotowe do zbioru. Po dwóch tygodniach "laborantka" odwiedza główną bohaterkę na nadziałce. "- Przepraszam, czy jest Mariola? Czy Pani jest może jej matką?" Nie wiem, czemu to opowiadanie tak mi utkwiło w pamięci. W sumie nudne było. Modyfikacje genetyczne nie są złe dlatego, że są złe. Są złe dlatego, że nie wiadomo, jakie są. Naturalne modyfikacje występują - i miliony lat zajęło naturze unicestwianie błędnych (pewnie 99%+ do takich zaliczyła) modyfikacji by przetrwały te wartościowe. Wytworzone w laboratoriach modyfikacje mogą być super. Tylko niech przez kilka wieków chociaż pozostaną w laboratorium, by upewnić się, że takie są. Bo wypuszczonych na wolność już nie okiełznamy - króliki wypuszczone w Australii czy grypa przywleczona przez białych w prezencie Indianom mogą okazać się drobnym faux-pas przy tym, co może się zdarzyć. Roślinki się zapylą - i już nie będzie "tradycyjnej" pszenicy czy "zwykłego łososia. No, może w laboratoriach zachowany ku potomności materiał genetyczny - który jednak zaraz po zasianiu "skrzyżuje" się z modyfikowanym genetycznie i już nie będzie naturalny. Wszystko będzie GMO. O nieznanych do końca właściwościach, nieznanym wpływie na człowieka. |
Ostre hamowanie schetynówek
Cytat:
Koniec cudu. :] |
Cudu nigdy nie było i nie będzie.
Za to będą jaja już w 2012 roku. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:11. |