![]() |
Cytat:
Dlatego jak je krytykuje, to wiem dlaczego. Cytat:
Z kolei dumping często jest stosowany jako "wspomagacz" w firmach, w których zakupy odbywają się za pomocą zapytania o cenę, a zakup u nich jest dokonywany przez dłuższy czas (niekoniecznie określony umową, fajne rzeczy robi się też w przypadku umów barterowych) (np. materiały eksploatacyjne). Metoda jest prosta - firma, która ma coś takiego wygrać, sama załatwia oferty konkurencji - oczywiście mniej korzystne cenowo. Metod całe mnóstwo. |
Cytat:
I aktualizuj OS regularniej. |
Po cholerę jakieś przetargi? Zbycho, Ździcho, Rycho, Miro, itd. uzgodnią wszystko na cmentarzu i będzie git.
|
:cycki: na cmentarzu
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
http://film.wp.pl/idGallery,8515,idP...6,galeria.html - Taki film kanadyjski ponoć nas szkaluje... Czy ktoś ma kuszę w domu ? ;)
|
Ponoć... Ponoć po raz kolejny wp w pogoni za sensacją robi z igły widły. A najbardziej spodobało mi się, jak napisali, że Polacy zdaniem reżysera to nieucy, bo potrafią tylko kilka podstawowych słów po angielsku. Na polskiej wsi. :hmm: właściwie to ma on przecież rację. Pamiętam, jak w nie najmniejszym przecież mieście Gdańsku jakiś anglojęzyczny turysta pytał o drogę. I jak ludzie rozkładali ręce, albo spieprzali byle dalej. Więc dlaczego na wsi ma być lepiej? Chociaż może jest?
|
Cytat:
The Shrine |
Cytat:
|
Pan. Panie Reetou się nie denerwuje, wszystko w papierach jest tip top, ergo dobrze. :)
Urbana emerytura. Jak nasz spec ds prawa i moralności ocenia to? Podpowiem, że list otwarty do niego pisałem niedawno. |
Cytat:
Teraz tak, dajmy na to obywatel wybierze się na wycieczkę z przyczepką - obojętnie pustą, lub niepustą, ale całość nie przekracza 3,5 tony nie przyjmuję mandatu (no bo chyba w taki sposób pały przy kontroli naliczają grzywnę ?), sprawa idzie do sądu, powołuję się na niezgodność przepisów oni mnie wezmą na przetrzymanie i to nie przejdzie, ja się odwołam na niezgodność z założeniami dyrektywy 2006/2008/WE Parlamentu Europejskiego i Rady Europejskiej z 17 maja 2006 r. i sprawę wygrywam tak ? I tak za każdym razem ? :rotfl: A może łatwiej, pozew zbiorowy i od razu do Strasburga ? :D http://img17.imageshack.us/img17/749...zepanakatb.jpg Cytat:
Teraz zaś porozwalają boczne drogi. Ironia, a autostrady będą świecić pustkami, myśleli, że ludzie będą pokornie płacić te haracze "bo droga jest piękna" ? :D |
też mi odkrycie.
dzisiaj jadę 3h do Wrocławia ładniutką autostradą nic nie płacąc. po wprowadzeniu haraczu będę w plecy co najmniej 80 zł. więc zamiast pchać się na płatną drogę, pojadę sobie trasą omijająca A-4. nie tylko ja zresztą... najsmutniejsze jest to, że rozumieją to wszyscy, za wyjątkiem baranów na wiejskiej :| nie dociera do nich, że polskie społeczeństwo jest za biedne, żeby wyrzucać lekką rączką pieniądze na fanaberie naszych urzędasów. |
Ten post powyżej Twojego mój drogi woitas to pewnie Patrix pisał...( nie chciało mi sie przewijac w górę).
Otóż ałtostradą jadąc traciszżeszkurdebalans kontakt ze światem zewnętrznym. Ałtostrady to ZŁO. Ja wiem. Jesteś drogowcem. Drogi to ZŁO. Piwo Kasztelan... Nie powiem. |
Cytat:
Klik2: http://translate.google.com/translat...p%3Fid%3D91603 W źródle pierwszy filmik puszczony w TV, a drugi jak było na prawdę k***a ładny serial... |
Cytat:
k***a A myślisz, że u nas to inaczej robią reporterkę? :P |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:48. |