![]() |
Cytat:
*** Cytat:
Cytat:
No ładnie, ZERO kontroli i procedur uwierzytelniania - dzisiaj TVP wierzy dosłownie "na ryja". |
Podobno strusie jaja całkiem smaczne są, nie jadłem, ale wiem jak się z nich wydobywa dobro: wierci się wiertarką dwie dziury, masakruje żółtko drutem i robi się wydmuszkę, bo ona też jest swoje warta jako produkt kolekcjonerski.
Co do dźwięku, to dostali głupawki, a to zaciąganie, to może ludzi z Wrocławia dziwić, w Siemiatyczach tak się właśnie mówi. :) |
Kurde, szkoda,że to ja nie zgłosiłem się z taką propozycją do Zarządu ;). No ale faceta podadzą do sądu i może pójść siedzieć za oszustwa. Już ma jedno na koncie i na bakier z prawem jest a tłumaczy się jak niewinna panienka. Może chce trafić pod celę i tam go.. ;) .
Przyznam,że po lekturze dzisiejszej Gazety Wrocławskiej zaczynam mieć dosyć Zarządu mojego Breslau i ich pomysłów. Oczywiscie chodzi o parkowanie w Rynku. Zabierają kolejne miejsca parkingowe (trwają przeróbki ulic na deptaki). Stawać , nawet za kasę nie ma gdzie. Równocześnie część deptaków dalej od ścisłego Rynku jest po prostu pusta - niewiele osób tam chodzi, nie ma tam specjalnych atrakcji, straszą nieremontowane kamienice. Straż Miejska łapie już tylko kierowców, wcale nie chroni od pijaków, łobuzów i bandziorów. No bo to kasa dla miasta. Parkingi płatne będą dopiero w 2012 i 2015 (takie duże i pewnie drogie). Równocześnie w mojej dzielnicy nie ma szpitala (oba co były zamknęli), jechać trzeba na drugi koniec miasta. Ale stadion za 700 mln budują.... każą jeździć do Rynku tramwajem ale na pół roku zamykają linię tramwajowe bo przerabiają tory. No i w nocy tramwaje nie jeźdżą (jak wrócić z kina, z piwa, z koncertu ?), autobusy rzadko. No i w gazecie wybierają komentarza,że trzeba jeździć rowerem. W d... mam ich rowery ! Niech da przykłąd prezydent i jego klika i sam wozi się welocypedem. |
Ty to sobie uważaj, bo w ramach mniejszej emisji CO zaczną Ci kazać obcisłą bieliznę nosić, cobyś się nie nawdychał! I nie nawydychał!
|
Mylisz się Jabba zasadniczo.
Prezydent powinien być noszony w lektyce. Jaja podlaskiego strusia w smaku ujdą, choć jakiś przepis przydałby się, a ja to z kolegą normalnie na patelni smażyłem. Rozbijaliśmy młotkiem. Te co zjedliśmy miało tak z minimum kilogram. Dostaliśmy też takie małe jaja strusia (ze 300-400 g na oko), ale dla jaj podrzuciliśmy je babci co miała kury na podwórku :) |
Zglosze sie do TVP z propozycja programu o Apple z protektoratem Steve'a Jobsa. A potem zaczne grac na pianinie, tak jak Rubik.
|
Cytat:
Jeśli chodzi o rynek to jeden parking się buduje, kolejne są w planach. Ale nawet i teraz jest już gdzie zaparkować - piętrowe parkingi są dwa, na obydwu sporo miejsc praktycznie o każdej porze dnia. Straży miejskiej bronić nie zamierzam, bo tą naprawdę należałoby porządnie pogonić. Niestety. Co do komunikacji to jest lepiej lub gorzej, choć ostatnie zmiany faktycznie zasługują na porządną krytykę.. |
A jakie macie tramwaje we Wrocławiu? Coś nowego?
|
Cytat:
|
Amator. W Warszawie trzeba się bać tramwaj przejedzie cię bez mrugnięcia okiem, dla niego (tramwajarza) to koniec pracy. Przyjedzie dwóch *****i i stwierdzi, że twoja wina. :]
|
Nie bój żaby ;) znam i Wa-we i tamtejsze tramwaje :taktak: we Wro. w roku 89' to jeździłem po bruku,więc też pewne utrudnienie no i uczyłem się jeździć,nigdy nie uważałem się za miszcza kierownicy.:sciana:
|
A warszawski w******* zebrałeś? jak nie, to nie wiesz o czym mruczysz, :P
|
Że niby ''nie ma cwaniaka nad warszawiaka'' :haha: jakoś nie zdarzyło się :>
|
Bo Warszawa to największa wieś w Polsce, trudno tu na Warszawiaka trafić.
|
Ilość załączników: 3
A tramwaje mamy takie:
Załącznik 56932 Niestety te 40-50 letnie pięknotki idą właśnie na sprzedaż (ok. 10 tysięcy zł za wagon): Załącznik 56934 Pod tym numerem telefonu można pytać: 836-37-00 p. Łukasz Białach Kraków chciał kupić te nasze stare, żeby sobie zrobić modernizację, ale mają zbyt przestarzałą infrastrukturę, no i też nie stać ich. A to są ziomale z dzielni od Eda: Ja z północy, ale na południu do szkoły se chodziłem. Na dachu tego bloku z napisem Media Markt paliłem pierwsze zioło, tyle że wtedy był tam napis Gold Star. Z Kaktusem zapaliłem te zioło, ale on to palił cały czas. Potem poszliśmy do szkoły na lekcję polskiego. Kaktus teraz jest znanym dziennikarzem, ale jak go widzę w TV to ciaglę widzę te jego napaloną mordę :) A wpier... to można obskoczyć za friko, tylko faktycznie trzeba znaleźć lokalsów, jako Edu rzecze, bo wieśniaki to leją grupowo kopniakami, a to żadna rozkosz. A to jest taka fajna rzeźba na kiju, którą mam do sprzedania: Załącznik 56935 Chętni pisać na priv. Dobranoc |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:16. |