![]() |
Jak co piąta to znam ich w cholerę k***a
|
A potem jakiś celebryt ogłosi: zaliczyłem 2000 panien, i nie skłamie.
|
Gdyby nie taki jeden celebryta inż. chemik i jego 4 poronione reformy, zjawisko byłoby znacznie mniejsze.
|
Wszystko wszystkim, ale kiedy czytam, ***380;e zakichani z***322;odzieje chc***261; wo***322;a***263; 75 z***322; za przejazd autostrad***261; od granicy do Warszawy, czy te***380; 50 z***322; za dojazd do Katowic, to mi si***281; scyzoryk w kieszeni otwiera.
A wszystko z jak***380;e szlachetnych pobudek - ratowanie bud***380;etu, 360 dodatkowych miejsc pracy bla bla bla k***a. Mo***380;e ma***322;y pokaz demolki w stolicy (przyk***322;ad skutecznej zadymy pokazali nam górnicy) uzmys***322;owi***322;by baranom, ***380;e ten pomys***322; niekoniecznie podoba si***281; zmotoryzowanym? Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk |
fajna wojna polsko-amerykańska
|
Bardzo dobrze, autostrady to niedobry pomysł.
|
Studia drogie, akademsy maja chore warunki przyjecia, studentow smieciowych kierunkow za duzo, za duzo uczelni prywatnych. Kazdy musi miec wyzsze. Malo pss-owskich barow mlecznych. Uzywki drogie. Apple/Coca-Cola/McD i inna zachodnia zgnilizna. Nie dziwie sie, ze niektorzy musza sie upokarzac. Ale jest kapitalizm, jest fajnie.
|
Nie ma kapitalizmu! Był przez mgnienie na początku lat '90. Potem to tylko neokomunizm sowieckoblokowy.
|
Do ksiazek edu.
|
Ja się boję jakie Ty książki czytasz chcąc ludzi potem leczyć...
|
Obys dozyl czasow jak bede mogl leczyc.
Czym jest kapitalizm nie wiesz. Komunista Boleslaw. Co madrego jeszcze powie? Moze, ze zaluje obalenia PRL? Jest dobrze transformacja ustrojowa i odejscie od gospodarki planowanej wyszlo idealnie. Nie ma problemu, ze nie znamy zachodnich dobr takich jak: bieda, bezdomnosc, glodne dzieci. |
Masz zamiar studiować 30 lat? :O
Wiem, wiem, czym jest marksizm i do czego zawsze i bez wyjątku prowadzi. |
Wieczny student - marzenie, ale i naduzycie spolecznych pieniedzy.
Nie wiesz czym jest marksizm, obaj to wiemy. |
Cytat:
|
Manifa
Mialem isc, zdobyc pare numerow, ale zaspalem 2 godziny. Z tej relacji wynika, ze przewazaly klimaty pracownicze a nie festiwalu lesbijsko-mizoandrycznego. Spory plus. Tylko jak zwykle nie ma klasowego przekazu. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:03. |