![]() |
Oglądać mi się nie chciało, ale zastanawia mnie tylko, czy decyzja była podjęta jeszcze przed wprowadzeniem przepisów o odpowiedzialności urzędniczej, czy już po. A jeśli po, to.. czy będzie jakiś ciąg dalszy..
|
Cytat:
----------------------- Jak już jesteśmy w temacie absurdów, to posłużę się Gazetą Wyborczą, tym razem jednak jako źródłem informacji a nie przedmiotem drwin. W ciągu 7 lat z ulgi podatkowej skorzystały cztery osoby Tytuł artykułu jest wymowny. Tym razem nie przyczepię się do jakości pracy aż trzech dziennikarzy GW, bo każdy kto przeczyta powinien zauważyć czego w tekście brakuje. |
Porwaliśmy własne dziecko
http://wiadomosci.onet.pl/kiosk/porw...wiadomosc.html Wow.. Było już o tym, ale czytając opis (nawet uwzględniając jego styl i podejrzewam wiarygodność w niektórych miejscach) robi to wrażenie. Jakby się czytało Big Brothera albo coś podobnego.. |
Silne trąby powietrzne w centralnej Polsce - wiatr zrywał dachy i łamał drzewa
Nikomu nic nie porwało ? U mnie jedynie burza była, jak narazie i dudni dookoła... |
U mnie dudni od południa(strona świata), coraz słabiej, tam musiało być ostro. Powietrze stoi, deszczyk z lekka pada.
|
Cytat:
Oczywista oczywistość, nas przyblokują, aby było jak jest. Proste. |
Byliśmy kolonią CCCP, potem była chwila pozornego oddechu, teraz jesteśmy kolonią mumii europejskiej, jak tak dalej pójdzie, to to komisze cudo zarżnie nas wszystkich w przeciągu kilku lat.
|
Cytat:
Ja konto YT skasowałem już dawno... |
Mogę uczciwie napisać Jan Kowalski...
|
Wysoka płaca minimalna tuż tuż.
1500 zł brutto w umowie o pracę. Śmiech na sali. To tamtejszy szczupak napisał: Cytat:
|
Powinno być 2500, pamiętaj czy się stoi czy się leży się należy!
|
Cytat:
|
Tak Patrix masz rację, najlepiej tyrać za darmo :)
|
|
Cytat:
Najgorsze jest to, że po zapakowaniu swojego tyłka w autobus, wg nich masz kilka sekund na skasowanie biletu, wg nich masz wsiadać z biletem w zębach. :] Ja bym przy tym durniu sam zadzwonił na policję, że niezrównoważony kanar celuje we mnie bronią, nazywam się tak i tak, siedzę w autobusie linii tej i tej i proszę o interwencję, kanar ma broń i zakładników... || Potem z przyjemnością patrzyłbym jak smutni panowie w kominiarach ciągną gościa po ziemi. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:25. |