![]() |
Cytat:
Moje 2MBit osiąga ok 240-250kB/s (zamiast 256), jednak router podaje wyraźnie, że transfer na wyjściu to dokładnie 2Mbit/s. Do tego dochodzi błędne przeliczanie bitów i bajtów, zapchanie serwerów docelowych i problem gotowy - masa niczym nieuzasadnionych reklamacji. I problemy z wytłumaczeniem dlaczego tak jest. Pamiętam jak miałem neostradę 128kbit, to faktycznie łączyła się @160kbit i w ten sposób miałem rzeczywiste 16 kilobajtów na sekundę. Ale to wcale nie było łącze 128, lecz 160! Pewnie zrobili tak żeby klienci nie zadawali głupich pytań. Ale znam też przypadki odwrotne - mój poprzedni ISP do www, poczty i testerów prędkości dawał pełną prędkość, a reszte potajemnie ograniczał!!! To już ewidentne przegięcie. |
Cytat:
|
Kontrowersje wokół historycznej kwalifikacji Oscara Pistoriusa
http://sport.onet.pl/lekkoatletyka/k...wiadomosc.html |
@Banana ,
co donieść ? jajka na jajecznicę ? |
Trzeba było donieść :S
|
Na Zaciszu (dzielnica "willowa") przy Młodzieńczej (ulica wiodąca ku blokowisku o nazwie Bródno) jest wielki napis na metalowym płocie:
BLOKERSI TO CIOTY podpisano: Chłopaki z Zacisza! :D |
U mnie na ośce takie był takie wrzuty (dopóty nie ocieplili bloków):
- Diabeł 88 - nigger won |
Cytat:
Obszerniej opisano tu: http://tvp.info/informacje/swiat/pol...rystki/4935023 Skandal... ale po co niemądre cokolwiek podpisywały ? Gdyby nic nie podpisały to nie mogliby ich tak potraktować. Mogą się drzeć, wrzeszczeć, pianę toczyć to nie powinno nikogo ruszać, powtarzać po co się przyjechało... 14.04.2011 - "Polska jest strategicznym partnerem i przyjacielem USA" -Obama. :haha::rotfl: żaarcik... Nasi nie mają jaj, wyobraźcie sobie aferę gdyby tak u nas potraktowano hamerykanina... |
Mogli zabić. Związunio amerykański będzie jeszcze długo wielbiony i głaskany. Pojękiwania którejkolwiek z opcji nic nie zmienią.
|
Cytat:
decydować mógł także element zaskoczenia. |
Pociąg Brześć - Terespol, starowinka zagina róg każdej paczki papierosów LM, naciskając o podłogę.
- Po co pani to robi? - Polski pan celnik takich nie zabierze. |
Cytat:
|
|
Cytat:
To był zamach jednoosobowy, to co się stało w Norwegii było znacznie lepiej przygotowane. Przypuszczam, że za zamachem stała grupa przynajmniej 3 osób. |
Kogoro, ale w Norwegii to byli twoi ideowi pobratymcy, przynajmniej na poziomie deklaracji, bo twoja prawicowość jest mocno bolszewicka.
A tak ogólnie, terroryzm jest jedną z metod nawiązania dyskusji z władzą, więc jest to temat polityczny, a jego miejsce wiadomo gdzie jest. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:02. |